Såå glad =)


Imorse var Theo huuur jäkla glad som helst. Fick en jäkla massa bilder. Mailade älsklingen några mail för å gaska upp honom på jobbet (eller se vad han missar hemma). Resten av dan har han dock inte varit lika glad. Theo alltså. Började efter att vi hade varit ute med hunden. Han var ju så trött men ville inte sova - eller så kunde han inte. Han verkade iaf ha ont i magen. Ja har ammat stup i kvarten - man känner sig tömd på energi. NU har vi äntligen fått honom och sova. Älsklingen kommer till mig och säger "Nina kolla på honom, det ser ut som om han inte sovit på hela dan". Seriöst, han har INTE sovit på hela dan! Tacka fasen att han däcka. Går ut i vardagsrummet där han ligger helt jäkla utslagen på amningskudden. Man kan ju inte låta bli att skratta =)

Idag har ja hunnit med att baka havrekakor. Kan ha överdoserat som vanligt, men skit samma. I morgon ska ja ta ta i resten av baket + städa. Mannen kommer hem efter lunch i morgon, så då kommer jag ha tid att stå å baka ända in på kvällskvisten! Ska fixa min kladdkaka och mina cupcakes. Sen så ska ja baka en sockerkaka oxå. Låter ju inte så jobbigt, men ja ska inte göra en sats med cupcakes. Ska bli choklad och vanliga med olika frostings. Är ju choklad, vit choklad och en "vanlig" med florsocker.. Lär ju ta sin lilla tid. men ja älskar att baka, så det ska bli skojs!

Önskar att ja hade tid till att åka till skanstull en snabbis. Men känner ja mig själv så kommer det inte att bli av. Kommer inte att orka helt enkelt. Så mkt som ska göras inför lördagen. Har ju alltid en tendens att planera för mkt på en och samma dag. Funderar på att försöka lägga mig nu. Theo slockna ju, och jag behöver energi till i morgon. Så sömn skulle väl inte sitta fel. Natti natt!!
#1 - - Mindy:

Godmorogn skönheten :) Vad jag känner igen mig i dig när du beskriver dig att du vill göra allt för att få det så bra som möjligen på festen :) Känns som vi är tvillingar :)

Hoppas att du lyckad med cupicaksen..vet att de kan vara lita svåra med all glasyren,,för min del så har jag kort stubin så det brukar bli halvdant..hiihih..men gott..Jag älskar också att baka en massa..så det ska jag göra i dagarna..börjar ju gå ner mina extra kg så nu kan man med gott samvete börja äta normalt :) Hoppas att du får en skön fredag & lyckas med all förberedelserna tills i morgon.

Underbart söta bild på Theodore :)

Stor kram till er alla från mig :)

#2 - - Helena:

SÖTNOS!

#3 - - ♥Hanna♥:

det verkar som att dom flesta bebisarna är gladast på morgonen! haha... sötnos! ^^

#4 - - Anonym:

va söt han är! Inte så gammal va?

#5 - - Anonym:

Gosig

#6 - - Gabriella:

Sååå jäkla söt ju =) /Kram på er!!