Redan här..

Beställningen jag gjorde igår är redan här. Kom med posten idag vid 12 snåret. Snacka om att det gick fort! Annat är det för min jäkla nalle puh lampa som tagit år å dar för att dyka upp och har inte kommit hit än *suck* ska vänta till tors, sen ska ja skriva dem igen! så jäkla tröttsamt. Vår tv bänk har inte kommit heller. Vill bara ha den NU.. Däremot så kommer dem och fixar vårt köksbord i morgon *wiii* och sen på fre så kommer de å fixar tvättmaskinen *sweet* Nu har jag äntligen fixat till mitt tangetbord oxå som har haft krångel med bokstaven G. så har det fattats i mina inlägg så vet ni varför. Tog iaf bort tangenten och under det var det en hårboll. från min hund! skojjar inte. det där håret tar sig verkligen in överallt.. fick mig ett gott skratt iaf.

Idag ska vi åka och handla, som vi egentligen skulle ha gjort igår. Känner lika mkt för det idag som då. Ingen höjdare. Man måste ju tänka på vad man ska käka och så. Gärna så att jag har en matlåda till i morgon med. Så skönt att bara slänga in maten i micron och slippa tänka på det. nej nu vakna Theo här =) ............

Mina fina kommentarer
Postat av: Petra

Har en kompis som med har haft strul med en tv-bänk som dom hade beställt. Var tydligen superförsenat med leveranser och annat så dom fick den aldeles innan nyår när dom skulle ha fått den i början av November.Hehe igår orkade vi inte heller handla så det blev willys idag, kul med sammanträffanden! Hoppas allt är bra med Theo!

Postat av: Malin

Jahaa :D Ja jag får spara dig med då! Snygg bloggdesign! :D

2009-01-13 @ 18:43:20
URL: http://mandarinklyfta.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej ja det är inte kul att handla mat alla gånger...

Kolla in hos mig finns en sak till dig där kram

2009-01-13 @ 19:01:19
URL: http://guldkragens.blogg.se/
Postat av: Eva

Kul att du var inne på min blogg :D det blir ju så mycket roligare att skriva nu när någon läser.

2009-01-13 @ 19:05:27
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: barnshoppingbloggen

Vilken jättego bebis!

Ny tävling i min blogg nu :)

2009-01-13 @ 20:33:04
URL: http://barnshoppingbloggen.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej! Idag är det premiär för högerhanden och det känns ganska bra att skriva med den, men måste vila efter en stund för då gör det ont upp i hela armen, suck.Skönt att det inte verkar vara kolik och att han är lugnare och sover nu. Det är ju jobbigt nog ändå att ha bebisar, så förstår att man måste planera med mat och sånt.Hoppas att ni kom iväg och handlade, det tillhör ju inte de mest glamorösa sysslorna, hihi, kramis!

2009-01-13 @ 21:30:25
URL: http://beverlyhills.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: