Förberedelser inför helgen..


Så då har jag tagit och fixat två cheesecake till lördagen. Det går ju fort att fixa plus att den står ju i frysen klar. Baket kör ja senast fredag. Imorrn e det den stora dan. mannen jobbar - typiskt. Men ja ska iaf fixa nån god födelsedags middag. Se om ja orkar att göra någe skoj medf theo under dagen. Beror ju lite på hur natten blir. Sitter med Theo här. Ska sätta mig i soffan - käka lite god ost som vi köpt. Kan inte fatta att ja blir 28 i morgon. Hur blev ja såhär gammal? =) Gift å har barn. Fasen va livet är underbart ♥
#1 - - bambi:

Såg mumsigt ut! Jag har inte testat dessa eller sockerkakan i Leilas bok... blev det gott? Kram på dig!

#2 - - ♥Hanna♥:

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN tjejen!! ^^

hoppas du får en kanon dag... kram hanna

#3 - - Annika:

grattis på födelsedagen! Kramar!

#4 - - Rachel:

Grattis!! Hoppas du får en underbar dag! Kram

#5 - - Mindy:

Musm så gott allt ser ut :) Hoppas att du får en skön dag..& stort grattis på din dag.kram kram kram

#6 - - Petra:

Grattis!!!

Ja jag gillar att baka. Gör det väl i perioder. På jobbet bakar vi väl 2-3 ggr i veckan, jobbar som personlig assistent hos en blind kvinna, som älskar att baka. Fast hemma blir det inte så mkt som jag skulle vilja.

Jag ska nog sätta mig någon dag och bli medlem där. Verkar som en kul sida. Är inne en del på Familjeliv med. Finns du där kanske? Hoppas du får en fin dag! kramkram

#7 - - Helena:

Grattis, grattis på födelsedagen! Vilka härliga cheesecakes, mina absoluta favoriter.Hoppas att din dag blir jättebra, kram!

#8 - - Dorothéa:

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN =D

..För visst e det idag ..=S Haha, hoppas på de.



Tack föresten, ja det har ju runnit av en makalöst fort om man tänker efter hur tusan man såg ut för några veckor sedan.

Men du ser ju också skinny ut, inte behöver du vara avis =P

Hur mycket har du kvar då?



Hoppas du får en alldeles underbar dag.

Kraaam

#9 - - Nina:

Grattis på födelsedagen!! :)

#10 - - Ida:

Ser mumsigt ut. Hoppas det blir en underbar födelsedag! Jag undrar oxå med jämna mellanrum hur jag kunde bli sä här gammal så här fort.....inser att förnekelse funkar finfint! Haha!