Födelsedag!


Ja men då blev man 28 år idag! Börjar ju bli riktigt gammal nu =) Har inte gjort ett smack idag. Jag och Theo slappade i sängen ända till 10, sen gick vi upp. Käka och klädde på oss och gick ut på en promenad med hunden. Var ju snö ute oxå. Minns inte när det va snö och solsken på min födelsedag. Oftast brukar det vara regn och rusk. Ikväll ska jag laga någon god mat, firandet blir inte förrän på lördag. Tänkte ha en middag med familjen idag, men jag orkade verkligen inte. Plus att det är så skönt att bara sitta med mannen och Theo. Fått en massa gratulationer vilket jag tackar för!! =) Känns inte som om jag fyller år idag. För varje år som går så känner jag mindre och mindre för att fira. Trodde ja aldrig att jag skulle känna. Känns inte så speciellt längre.. Speciellt inte nu då Theo kommit till världen heller. Allt fokuseras på honom. Nej nu ska jag ta och börja med lite mat här tror jag. Blir kyckling med fetaostkräm. Sen så måste jag bara göra morötter i ugn - så sjukt sugen! Sen ska vi mysa framför tv:n resten av kvällen =)
#1 - - Mindy:

Grattis grattis snäckan.Det blev lita shopping.är helt trött i kroppen..speciellt i ryggen--skönt att vara hemma nu & slappa...Ska snart börja med middagen..blir kucklig & pasta sallad..mums så gott det ska bli..Så söt Theo är i dressen som jag har köpt till han :) blir så glad att den sitter så bra på honom :) kram kram kram

#2 - - linn holm:

GRATTIS!

#3 - - Fru Evelina:

GRATTIS sötnos!! första födelsedagen som mamma =)

#4 - - Petra:

Ahaa... Jag har funderat ett tag på att ta bort FL, använde den mest när man var gravid. Och vi får in rätt mycket virus emellanåt så man kanske skulle ta bort den ifall det kommer virus även därifrån. Tack för tipset!

Vad sugen jag blev på Feta nu när du nämnde det =) från det ena till det andra skrev du förut att det blev mkt brunt i klädväg till Theo. Samma här, majoriteten är brunt och rosa med inslag av lila i Lunas garderob =)hoppas du har haft en bra dag!

#5 - - ♥Hanna♥:

GRATIS (igen)! ^^

ja nu börjar åren ticka på... =/ farligt fort går det!!

#6 - - Mindy:

Kuligt att du gillar mina ny inköp..kan inte köpa på sig för mycket för allt kan bli ett mirakel snart...då kommer man kunna använda alla de kläderna man köpte för växande magen..:)

Hoppas att du får en skön & mysig kväll med lilla familjen..

Stor kram på dig från mig...

#7 - - Gabriella:

Stort GRATTIS på födelsedagen!!

Kram från "Bella"

#8 - - Anonym:

Grattis.

#9 - - Nina:

Vivi: Tack så mkt =)

#10 - - Fru Evelina:

det förstår jag! jag hade aldrig mer behövt eller velat ha några presenter om jag fick en bebis =)

#11 - - Knutte:

Oh grattis på födelsedagen :)

#12 - - Dress Like a Princess:

GRATTIS i efterskott :)

#13 - - Lillemor:

Haha precis dom kommer bli bästisar redan i sandlådan, eller snarare i babygymmet :D

#14 - - alexandra:

Grattis iefterskott kram

#15 - - bambi:

Grattis! Hoppas att du har haft en TOPPEN födelsedag! :)

#16 - - Angelica:

Tackar så mycket :)

Det är bara till att gratulera i efterskott på din stora dag ...