Däckat!


Både Theo och Ludde blev trötta efter att alla hade gått *S* Båda däcka i soffan. Lite roligt. Vi var en jäklans massa folk här idag. Gick upp tidigare än vanligt för att fixa klart cupcaken etc. Sov ju inte så väldans mkt. Är ju skoj att ha så mkt folk här (vi var 18 pers med Theo, 10 kunde inte komma..) Men man blir ju så jäkla trött. Fy fasen. Va man kämpar för å hinna med allt. Nej, nu blir det inge sånt här förrän till dopet. Orkar bara inte.

Kändes ju att vi hade en liten större lägenhet denna gång. Var inte lika ont om platser.. Va nästan tur att mannens föräldrar, bror och mormor inte kunde komma. Vet inte vart alla skulle ha suttit. Pappa är ju i Thailand å latar sig - avis på värmen. Fick faktiskt inte så mkt över. När ja stod där i morse så tänkte ja, fy satan så ja har bakat. Men efter att alla gått så var det knappt nån cheesecake kvar och kanske 10 muffins å halva kärleksmumsen kvar. Dem kan man ju frysa in så har man fika då fint folk kommer på besök.

Annars så har ja ordnat en ny kategori i bloggen. Anledningen till detta är
Lotta. Eftersom det bli lite enformigt med att köra våra samma recept om och om igen, så kör vi en kategori "recept" så att vi kan dela med oss. Tyckte jag lät som en bra och rolig idé. Ska bara hitta någe gott å lägga till =)

Mina fina kommentarer
Postat av: Rachel

Hihi, va söta =)

Postat av: Malin

Söt bild, haha

2009-01-11 @ 12:06:11
URL: http://blundat.bloggagratis.se
Postat av: Mindy

Hej gumman.Underbart söt bild på sötnosen med eran andra sötnos med..Hur funkar det med hunden,,inte avis på den lilla eller? Då blir det en del shopping för din del efter alla pengarna som du har fått..om du inte skulle finna något så har du min adress o skika ner så kan jag shoppa för dem..hihihi..skämtar.

Ha en skön dag.kram kram

2009-01-11 @ 14:34:52
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: ♥Hanna♥

så himla söt bild! hihi...ja just de, ni har en likadan säng! mycket najs!! ^^

kram H

2009-01-12 @ 20:13:51
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: