Bra start på nya året..

Han börjar le mer och mer =)
Första nyåret som vi firar med lillen. Han vaknade kvart i tolv. Sån tajming =) Vi var först hemma och käkade mat, sååå gott! Efterrätten sket vi i eftersom vi var så jäkla mätta. Så åkte vi över till mamma där resten var. Brorsan min hade köpt rock band, så vi satt och lira det. Haha. Jag körde trummor och så sjöng jag. Skit kul! =) Sen firade vi det nya året, som en ny familj - en större familj. Kom hem nästan vid halv tre, då var man lagom trött. Hade så ont i ryggen av någon anledning. Men det kan kanske bero på att jag inte är helt frisk. Igår låg jag å vila större delen av dagen. Tog mig inte ut alls. Var super skönt!

Idag så sov jag ända till tolv. Men det beror på att jag somnade sjukt sent och sen upp i natt några gånger. Sen var Theo vaken hela morgonen och då är man ju helt död sen. Mannen tog över vid 10 snåret - för då var jag så trött så jag visste inte vad jag hette. Sov som sagt var till tolv och så gick ja upp å käka och klädde på mig. Så tog vi bilen och åkte till Mio och handla en ny tv bänk *wee* De var tvungna att beställa den, så vi ska hämta den i nästa vecka (trodde han). Blev iaf nöjd! Bild kommer senare..

Sen åkte vi till Nacka forum och kika där. Handlade en ny locktång, min gamla (som ser likadan ut) är glapp i. Köpte den för 75 kr. löjligt billigt =) Sen så handla ja lite nytt till Theo. Han lyckades ju spy som fan då vi var inne på vero moda. Han va kinkig så J tog upp honom och ur flög det hur mkt som helst. Han har aldrig spytt så mkt förut. Så hela klädseln som han hade på sig blev ner spydd. Vi handla då en ny body eftersom jag hade glömt att stoppa ner en extra. Bättre att ta en ny (som inte blivit tvättad) än en blöt som lukta fanders på köpet. Lyckades hitta ett par byxor till mig själv oxå. Var på halva priset. Mina gamla kan ja ju inte ha. Det närmar sig, men inte tillräckligt. Man vill ju ha ett par byxor då det är svin kallt ute.

Nu ska ja sätta mig i soffan igen och mysa med killarna. ♥
#1 - - Mindy:

Så söt sötnosen är...Sov så gott sen snäckan.kram kram kram

#2 - - Ida:

Hej Nina, Ida från gamla Ica Gärdet här! Hittade precis till din blogg! Grattis till den underbart härliga lillkillen! Hoppas ni mår bra allihopa. Jag går själv i väntans tider, dock har jag många månader kvar....Ha det så bra. kram

#3 - - ♥Hanna♥:

Hej Nina!!



Du har blivit tilldelad en AWARD i min blogg! ^^



Kram Hanna ♥ ♥ ♥

#4 - - Helena:

Godmorgon! De små liven, man vet aldrig vad de hittar på, hihi.Hoppas att han mår bra nu. Han kanske bara var för mätt, eller också så kanske magmunnen inte är fullt utvecklad på de små och maten därför lättare passerar upp tillbaka i matstrupen? Ha en jättefin dag, kram!

#5 - - Knutte:

Alltså gud vilket år du haft, flyttat, gift dig, varit på Korfu och fått barn såklart! Shit, det blir svårt att toppa! :)

#6 - - Helena:

Svar: Har just bara mysplaner ikväll, njuter för fullt av att vara ledig och inte behöva göra något. Hade bara två veckors semester förra året så det är kanske därför som jag extra mycket längtar efter att vara ledig.Hoppas att ni får en lugn och skön kväll.