Början till kolik?

Det började för några dagar sen så älsklingen var något mer gasig än vanligt. Han tom rapa, någe som han sällan gör faktiskt. Igår däremot så va han ju hur lugn som helst. Alla höll i honom och det gick jätte bra. Han är inte ett gnälligt barn. Han har varit fruktansvärt lugn. Nöjd och belåten. Men idag så har han inte varit det. Han är uppsvälld om magen och gasig. Har rapat honom x antal gången och han bara skriker. J åkte iväg å köpte minifom. Nu på kvällen har han lugnat ner sig, men det kan bero på att han lyckats gasa lite mer. Usch tycker så synd om honom. Har masserat hans mage med hel å halvmånar, böjt på benen, rapat honom ja U name it. Kan ju inte göra så mkt mer. Lill snutt. Får se nu hur natten blir och sen i morgon då J åter är på jobbet igen. Han verkar iaf må bättre nu, ligger å snackar med J ute i soffan *s* Nej nu ska herrn få i sig lite mat och sen ska vi försöka sova.. ♥

Mina fina kommentarer
Postat av: Ida

Ni har en otroligt fin gosse =) då jag läste de om hans mage. så fick jag rådet till mina gossar då dom var gasiga och bara skrek.. att om du ger han ersättning på flaska så byt,det finns på barnenshus flaskor som tar bort all onödig luft.kolik flaskor..dom är dyrare men det hjälper. det har gjort susen på mina pojkar! du kanske redan vet det här men jag ville bara säga =) det är inge kul då dom små bara skriker och man inte kan göra nått åt det! hoppas de blir bättre!

2009-01-12 @ 07:46:10
Postat av: Mindy

Godmorogn snäckan.Hoppas att du får en skön start på veckan.kram kram kram

Postat av: Dorothéa

Om inte minifom fungerar så mycket, skulle jag rekommendera sempers magdroppar istället.

Sen är dem simplare, ara 5 droppar -som kan blandas i maten EN gång om dagen.

Vi hade minifom och märkte väl en liten skillnad men inte jättestor. Sen bytte vi till sempers och jag tycker det har fungerat mycket bättre utan dem.Bara så du vet =)Hoppas allt är unerbart med er och eran söta gosse.

Kram

2009-01-12 @ 11:23:36
URL: http://theans.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej.. Ja jag ska åka och hämta och kolla igen alla gamla kläder :)

Idag är man lite piggare inte lika hängig..

Usch det är bara att hoppas att han inte får kolik det är verkligen ingen hit..Kram

2009-01-12 @ 11:57:05
URL: http://guldkragens.blogg.se/
Postat av: Nina

Jobbigt när de små får såna problem. Man känner sig så hjälplös när man har gjort allt man kunnat men att det ändå inte hjälper.

Hoppas han mår bra idag!

2009-01-12 @ 14:16:39
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

Nej, den har inte kommit :/ Skumt!

2009-01-12 @ 15:08:36
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

Ida:

Tack för din kommentar! Vet om de där flaskorna och de ska inköpas snarast. Jag matar honom inte alltid med flaska, men då ja behöver sova lite så kan mannen ibland ta å göra det. men då är det ju lika bra att ha en sån flaska. Nu verkar minifom hjälpa, men det är ju ändå bra att ha saker å ting som gör så att det kan motverkas..

2009-01-12 @ 15:18:23
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Angelica

Skönt att det går åt rätt håll...

2009-01-12 @ 15:22:12
URL: http://guldkragens.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: