Bättre..

Älsklingen är en massa bättre idag. Han bara sover! Han har ju inte alls sovit så bra den sista veckan pga just magen. Vi förstod ju inte först att det var därför, men nu vet vi. Han höll mig iaf vaken hur mkt som helst. Idag har han sovit en massa. När han väl var vaken så var han på strålande humör. Så skönt att han börjar bli sig lik igen. Tyst och glad. Måste dock slita i honom nu för vi ska ner i tvätten. Hade ja kunnat bära så hade han ju kunnat ligga kvar i vagndelen, men nu kan ja ju inte det. Har satt tvättkorgen på underdelen av vagnen och ska ta Theo i babybjörn. .Blev riktigt bra faktiskt. väldans nöjd. Mannen försökte komma hem till 16, men hann inte. Han ska gå strax, så då får ja iaf hjälp med tvätten sen.. Nej ja måste kila nu..

Mina fina kommentarer
Postat av: Nina

Jo, det brukar ju komma ett sånt meddelande ifall nåt går fel.

Men jag har inte fått den till den andra mailen heller :/ Konstigt det där.

Postat av: Mindy

God eftermiddag snäckan.Så skönt att det börjar bli bättre med den lila sötnosen..

Helgen har varit en skön & mysig helg med min kära.

Det kan du ha rätt i när man äter en massa salt så ska man dricka vatten,,kan säga att jag är ständigt sugen på ett stort glas vatten--så det är ju bara bra..

Så underbart att eran hund kommer överrens med lillen..de är så söta när de ligger sidan om varandra på den bilden som du lade upp hörom dagen..Klart att eran hund vakar över eran Theo,Eran hund har fått en ny roll i sitt liv se till så allt är bra med lillen manen..Det är så underbart gulligt.

Vi pratar om att ta en tåg resa upp till Uppssalla & hälsa på hans kusin över en helg,vet inte än..men vi pratar om det..då kanske iv kan ta en träff då så man får träffa sötnosen :) Ha en skön eftermiddag kram kram kram

2009-01-12 @ 16:05:29
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Moni

sv: åhh tack tack.. den har faktiskt varit riktigt bra.. hur har din helg varit?

2009-01-12 @ 17:47:40
URL: http://monkann.blogg.se/
Postat av: Mindy

God kväll sötis.jag säger till när vi ska resa upp..Är så nyfiken på ditt packet som du har skickat till mig..men jag har förbjudit mig förs dagen kommer en ett + på stickan..Ha en skön kväll.kram kram

2009-01-12 @ 18:29:13
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Dorothéa

Hallå.

Ja ersättning är verkligen dyrt, men ja det är ju som det är!

NAN HA verkar fungera bra för lilla No´s mage också. Så skönt.

Slipper man iväg till Apoteket och hålla på med recept och härj för att få ut lite mat =)Hoppa du får en underbar kväll.

Kram

2009-01-12 @ 18:37:01
URL: http://theans.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: