Är det du som är Fjant..


Det började med att jag citera ur trolltyg i tomteskogen. "var är fjant" "här är jag". Å när jag sa fjant så började Theo att le. Så nu kör ja på "Är det du som är fjant" och det funkar nästan alltid 95% an gångerna. Han börjar alltid att le då =) Man smälter =)

Var ju uppe hos VC idag och läkarn kändes lite sisådär. Den förra vi hade va mkt trevligare. Han var noggrann och gjorde en sänka på Theo, men det kändes som om han haft å göra med för många oroliga föräldrar. Ja blev då irriterad för att vi ringde dem i lör och då skulle vi avvakta - nu då det kom tillbaka så ringde ja då vårdguiden och förklara att det var svullet och kom tårar men att ögonvitan inte va röd och inge klet (som vid ögoninfektion). Hon sa att ja skulle ringa VC å be om tid. Så kommer man upp å så kör han "jamen det kommer bara tårar". Vad är då vårdguiden till för? De tyckte att eftersom det kom tillbaka så skulle ja söka för det. Men sen efter sänkan så strök han ju under det att vi skulle säga till om det på vår 2 mån kontroll (som är i nästa vecka)- att det bör uppmärksammas??! Så varför då säga att det inte är någe?! Blir bara så trött på sådana där människor.. Huvudasaken är iaf att Theo mår bra. han har sovit sen vi kom hem typ. Sen halv nio. Han vaknar nog snart och ska äta.

Funderar på att åka till skärholmen i morgon. Om orken finns. Men det gör den väl inte. Allt beror som vanligt på natten. Hur det går att gå med hunden och hur trött jag är då ja väl kommer in. Dit vill ja iaf. Gå i butiker plus att ja måste in på specsavers. Ja bara antar att ja inte kommer iväg i morgon. Får se om ja har rätt.. Natti ♥
#1 - - Nikki:

sv: ja hade jätte roligt!

#2 - - Eva:

Vilket skönt kort :D

#3 - - Mindy:

Godmorogn snäckan..

Som du säger är det jätte synd att det är så många mil mellan oss,men vill man träffas så kan man alltid resa upp eller ner.När vi ska upp till min sambos kusin så hojtar jag till så får vi träfas :)



Ja du är också en underbar människa att prata med & dela med sig en massa privata grejer med för du är en av de få som förstår sig på mig..du är som mig..:) Du ska ha ett stort tack för allt stöd under allt som har hänt för mig under julen sånt uppskattas jätte mycket..:)

Så en jätte stor kram till dig & din söta son från mig...:) kram kram kram

#4 - - Nikki:

ha en bra dag!

kika gärna in i min blogg och stääll en fråga!

#5 - - Katja:

Hahaa, vilken söt min :)

#6 - - Nina:

Tack för länkarna :) Ska kolla igenom dem när jag har lite mer tid :)

#7 - - Lillemor:

Haha han e juh för söt.Fan jag hatar när dom inte undersöker ordentligt o tar en på allvar. Jävla översittar läkare.Dom skulle själva ta d jävligt allvarligt om det var deras barn! Usch! Får hoppas det blir bättre snarast. KRamis

#8 - - Anonym:

Hahaha, klockren bild, den sparar vi! :)

#9 - - Angelica:

Hej skönt att höra att det inte var något allvarligt.

Snygga saker du har schoppat. Man skulle kunna handla hur mycket som helst till sina barn. Men plånboken är ju inte obegränsad som synd är :)

Hade jag ingen aning om att de började den rean idag. men jag får väl ta mig en tur någon dag nu då..

Kram

#10 - - Malin:

hehe så sött :)



finns numera på nya bloggen..

#11 - - Katja:

Ja, samma här! Tur jag har någon som kan! :)

#12 - - Anna/LevindaDesign:

Hej!



Såg att du skrivit i min blogg och var intresserad av ett halssmycke. Det smycket kostar 145:- inklusive frakt. Men kedjan som sitter på har jag inte kvar, du kan få en liknande eller en kulkedja om du vill?



Tack föt titten inne hos mig :)



Och jag måste ju säga att Theo var en riktig raring, så sööt ler



Och Fjant han minns jag...hihi!

#13 - - sofide:

hahahah neeej va söt! :D

#14 - - Nina:

Paris är verkligen värt att åka till! Jag vill åka dit igen så snart som möjligt. Allting där är så underbart, jag blev helt kär i den staden ;)

#15 - - Therese:

trolltyg i tomteboskogen rockar fett! MIN TREÅRING KOLLAR PÅ DEN HEMMA NU!!