Älskade Theo..


Lillsnutten har sovit sen klockan 20 ikväll. Undrar hur länge han kommer att sova i natt. Gissar på att ja kommer att få vara vaken ett tag.. Han har varit så glad hela dagen idag. Magen är mkt bättre. Dropparna funkar jätte bra. Någe som är lite roligt är att varje gång som vi matar honom med skeden så ler han? Han verkar tycka om guccan, haha. Han har iaf varit vaken hela dagen mer eller mindre. Vi gick och la oss vid halv tre och då sov han så länge ja låg bredvid honom. I natt så sov han dessutom i barnvagnen. Liggdelen. Den är så bra - vi lägger honom där i - sen så bär vi med honom där vi är, utan att behöva väcka honom. Sen bär vi honom till hans säng och ställer liggdelen där i. I natt lyckades ja tom lägga tillbaka honom efter att jag matat honom och han somna. Något som är både bra å dåligt för min del. Ja saknar ju att ha honom bredvid mig, men ja sover mkt bättre om nätterna - syftar då på min rygg. Plus att ja vaknar inte vid minsta lilla andning från honom. Nej nu ska ja förbereda mig för natten! krams ♥
#1 - - Eva:

så söt han är :D kul att du börjat läsa min blogg. Jag har lagt in din på favvosar så jag ska följa den med nöje :DSov gott!

#2 - - Mindy:

Så söt han är :) Längtar också till en liten i magen som man kan klappa på :) Snart så kommer det med :)

kram kram

#3 - - Malin:

Jo visst syns det skillnad, helt klart! :) Ja det var mitt bästa köp på läääänge i alla fall :)Söt han är din lila Theo! :D

#4 - - Nina svarar::

Sötis :)

#5 - - martina:

Vilken fin blogg du har:D Du får gärna spara mig som bokmärke ska göra detsamma med dig:)

Vilken söt liten plutt du har:)

hoppas allt är bra?

hare gott//Cornelia19 vmb

#6 - - Nina:

Ja, jag håller på nu men jag tog vanlig marabou mjölkchoklad :) Smeten smakade gott iaf :)

Dem är i ugnen just nu så vi får se hur dem blir :)

#7 - - Mindy:

Som du säger detta är mitt år 2009 :) Måste se framåt..Det får ta den tiden det behövs..

Kan inte mer än säga det fler gånger vad Theo är så söt :) ...Vet inte riktigt om det är dig eller manen din som han liknar mest nu...men det spelar ingen roll för Han är bara så underbart söt :)

Hoppas att allt är bra med dig denna dag..kram kram

#8 - - Nina:

Dem är jättegoda! :)

Blev bra med mjölkchokladen. Kände att det var precis perfekt med choklad för min del :)Jag länkar till receptet på din blogg, hoppas det är ok!

#9 - - Tim´s Mamma:

Vilken fin bild, han är så söt! Hoppas det inte är någon fara med ögat! Tim föddes den 16 juli så på fredag blir han ett halvår, när föddes Theo?

#10 - - Eva [Marius mamma]:

Så fina bilder på din söta son! En riktig tänkare på den där bilden./Eva VMB