Absurd!


Igår var ingen höjdar dag. Jag var däckad och mådde inge vidare. Inte mådde mammas sötis bra heller. Han hade ont i magen och var snorig till å från. Mannen kom hem vid lunch och hjälpte till här hemma - gick ut med hunden. Jag hade verkligen noll ork igår. Somnade tidigt.

Idag så var vi båda piggare. Tog en liten promenad - hunden skulle ju ut. Känner mig fortfarande inte helt 100, men det kommer väl det med. Lillen var iaf bättre idag, mycket gladare oxå. Hans nya lilla gosedjur - Patrick (heter den komiskt nog - som min bror). Den uppskattades och dem två somnade sött i babygymet. Jag som sa till mannen här igår att det aldrig hänt (för min del). Å idag så somna han.


Söta skorna som vi fick av svärföräldrarna i helgen! Skulle vilja ha sådana själv, fast med högre skaft. Mys! Provade en större body idag. Den är lite stor på kroppen, men mycket bättre i längden. Annars ser det ju nästan ut som om blöjan mosar hans små juveler =) Kan ju inte vara så skönt.

Appropå blöja så var ja med om den mest groteska blöjan då det gäller tyngd. Allvarligt. Hur mkt kan ungen skita å pissa ut. Vi bytte blöjan på honom på morgonen och sen somnade jag och han om. När jag sen vakna så försökte jag väcka honom lite - han va så trött. När ja lyfter upp honom så märker jag att blöjan har läckt. Den brukar inte göra det. Framför allt inte kiss. Så när ja kom till toan så stod jag bara å gapa. Hur jäkla mkt hade han gjort av med egentligen? Konstigt att han va hungrig. Den var alltså såååå tung, så ja sket i att stoppa den i papperskorgen. Jag sparade den *S* För att mannen skulle få känna. Var det enda ja kunde prata om då ja ringde honom. Han bad mig att kasta den. men den va absurd *s* Strax innan han kom hem så fick ja ännu en tung blöja - som vi klassificerar som tung. så ja sparade den å så sa ja. känn en tung blöja. Han sa, ja det va tung. Å då gav ja honom den andra. hahahhha.. Den gick alltså inte att vika igen.. sjukt. Nog pratat om en blöja. Man kan verkligen haka upp sig =)

Tillbaka till storleken =) Snacka om att komma av sig. Men ja har ju garderoben fylld med en massa kläder med större storlekar. sånt ja köpte innan han va född =) Så nu ska det bli så skoj att han får börja använda dem oxå. Kommer sakna det puttinuttiga, men in i framtiden med de större. Dax att börja uppdatera bloggen med nya bilder =) wee! Ska bara ta mig lite tid. Ska nog pula lite nu. Är ändå inte allt för trött.


I morgon så väntas det främmande på kvällen. Släkt. Mannens släkt. De ska komma hit å kika på nya lägenheten. Så trist att vi inte hunnit fixa allt. Gardiner saknas än, tv bänken kommer om 100 år, å mattan saknas. Se om man kan hitta en matta att ha i hallen oxå. Skulle vara najs. Skydda golvet lite och underlätta för Theo sen när han börjar krypa ordentligt. Men som sagt, man måste hitta någe som passar in. Sen så vill jag även fixa Theo´s rum. Fick så fina nalle puh tavlor av Hanna å Crille. Sådana ja kollade på innan. Så dem ska upp. Vi måste fixa nån hylla etc. Nu står ju vårt stora databord här. så det tar ju en massa plats. Plus att sängen är ju inne i vårat rum. Lite svårt å sätta upp schablonerna etc då man inte vet hur man vill ha det här inne.. Men det löser sig..
#1 - - angela:

Tack :-D

Ja de finns massor av tips :-) det bästa är nog att testa sig fram! Jag skulle dock rekomendera att köpa på kakburken har dom ett set med 12 olika färger. helt perfekt då får man alla färger man behöver. och sedan så skulle jag köpa lim och sugar paste oxå. den med chokladsmak är godast då vanlig sugar paste smakar bara socker.sen behöver man inte så mycket mer egentligen beroende på vad du vill göra och ha på tårtan!

jag tror att du kommer klara det galant!

#2 - - Martina:

Gud så söta skor:) håller med dig om att man själv blir bra sugen på ett par hihi!

Skönt att ni mår lite bättre men hoppas ni mår 100 snart. De är ju bra att han kissar ialla fall då vet du att han får i sig bra vätska och så nu när han varit är sjuk. Va mysigt att inreda rummet önskar jag också fick göra nått sånt men funkar inte riktigt än då vi bara bor i en 2:a. Härliga tavlor:)

kram

#3 - - Malin:

de små skorna är såå söta! såg de i en affär i mellandagarna när jag själv skulle köpa skor och det är ju nästan att man önskar att man hade haft minimala fötter :

#4 - - ~Nina~:

Ja, det här var första gången jag fick nånting :)

Vi har också våran data i Eyas kommande rum och en massa annat skräp ligger där. Svårt att göra klart väggarna då. Men jag vet ungefär hur det kommer att se ut så det är väl bara att mäta med måttband så att allt kommer på rätt ställe.

#5 - - Mindy:

Godmorgon hjärtat...Fan vad jag är trött denna dag..Kom inte sömn på massor av timmar i natt..låg o drog mig & kunde inte slappna av för det var tusen tankar i huvudet som for igenom det & är smått nervös för måndagen för alla jobbiga frågor..kan hoppas att de inte ställer några alls & låter mig vara o behandlar mig som för..ja det ska bli intressant att se hur allt kommer bli..får se hur allt kommer gå för mig...börjar inte förs på kvällen så man har hela dagen på sig att lunga nerverna..Hoppas att du får en skön torsdag.Underbart söta bild på sötnosen & så söta uggs..vill också köpa såna :) hihihi..kram kram

#6 - - Rachel:

Hej!

Vilka fina små skor =)

Man kan köpa bodyförlängare så kan dom använda den längre, för som sagt så är det ju oftas längden som blir för litet men inte bredden.

Hoppas ni mår bättre idag. Kram!

#7 - - Barnens Hjältar:

Hoppas ni blir bra snart.

Jag gubben skall köpa råttfällor på hemvägen idag :-)

#8 - - Mindy:

Hej gumman.Ja man kan alltid hoppas att det blir på bra månda kväll när man väl ska komma tillbax i vardagen..Hoppas att du får en skön dag.kram kram

#9 - - ~Nina~:

Usch va jobbigt när de ska krångla sådär :/ Man vill ju inte vänta på sina varor, som man betalat, i flera månader!

Hoppas ni får lampan snart!



Jo, jag tycker det blir snyggt med tavlorna på raken! Precis så har jag tänkt med i Eyas rum. Samma serie i tavlor som är uppsatta i raken i samma höjd. De ska ligga ovanför långsidan av sängen.

#10 - - Rachel:

Man kan köpa på nätet, onetex.se el babyboden.nu vet inte vad frakten ligger på där & dom är bara vita.

En kompis hade med blandade färger, men jag tror hon sydde själv.

Annars kan säkert babyproffset eller barnenshus ha.

Kram!

#11 - - ~Nina~:

Men har ni ingen annanstans ni kan lägga databordet?

Vi ska lägga våran i vårat sovrum sen. Annars får det inte plats för Eyas saker och vi har rätt så bra fri yta i sovrummet.



Ja, jag var där och hjälpte henne :) Hon gjorde nästan allt själv förutom frostingen, den skulle jag bre på för hon har lite halvdålig syn och hon var rädd att missa lite :)

#12 - - Petra:

vilka söta skor! har kollat så dom flera gånger men Luna är så varm av sig så ska hon ha dom så måste det vara minst 10 minus ute.

Ja dom borde ju lära sig av sina misstag. Dom skulle få sin bänk i November långt innan reorna. Dom borde ju fatta att åtgången blir större under rean. Men men...



Ja det var skönt med lite bad =) tyckte luna med bara hon fick vänja sig lite. ska gå till ett mindre badhus nästa vecka tänkte vi och prova igen. har inte funderat på babysim. här är det från 5 månader så nu har man ju väntat på det men nu är hon ju 5 månader och jag vet inte om jag vill tvinga på henne något. hon är lite osäker även när hon badar hemma så vi ska prova själva lite och tycker hon det är kul kan man ju börja senare i småbarnsgrupper.

#13 - - Anonym:

vilka söta skor! söta bilder :) allt bra med dej?

#14 - - Malin:

sv: hehe men så kan det bli.. du har ju massa annat att tänka på :D

#15 - - Angelica:

Hej. Ja du vad ska man säga om F-kassan. Det är verkligen en instans för sig..

Men idag fick jag tag i en vettig på F-kassan och nu är det med underhållet avklarat :)

Vilka gulliga tofflor.....

Man kan blir riktigt förvånad av hur mycket som kan komma ut ur andra ändan på de små guldklimparna



Kram

#16 - - ♥Hanna♥:

kom viruser från FL?? =/ ajx!! har ett konto där (HannaOfSweden) men har inte varit inloggad på länge.. hmm!



ja tunga blöjor finns det gott om, speciellt "morgonblöjan" haha!



och vilken fin body ^^ en sån har neo oxå... eöer hade! den är för litn nu =(



lekaskaen patrick, är det typ en röd "mobil" med armar och ben och knappar?? hehe.. neos favorit!!



kraaam hanna

#17 - - malin:

åh vilken fin bebis:)

#18 - - ~Nina~:

Vi har också ett ganska stort databord :/

Men då vore det ju bra ifall ni hittar en mindre som får plats :) På nåt sätt löser det ju sig alltid!



Jo, det är nog ganska vanligt, men man hör inte folk prata om det så ofta. Då känner man sig ännu sämre som tror att man är ensam om att må dåligt.

#19 - - ~Nina~:

Man ska ju egentligen kunna prata om det som gör att man mår dåligt. Jag har tänkt att kontakta någon kurator eller så och prata lite.

ja, det känns lite bättre nu, tack! :)

#20 - - sara:

yes jag älskar svart vita bilder, så kul att fixa och trixa i photoshop =)

Nej, asså fy, jag tänker inte göra den där pajen igen, bara jag tänker på smaken på den där citronkrämen så blir jag äcklad! Bläää...

Jo jag vet att jag fick ett mms här om dagen, men jag såg inte vem det var från och jag kunde inte ta emot det. Fattar inte vad som har hänt med min telefon, kunde ta emot det förut, men helt plötsligt funkar det inte längre, skumt...

Är allt bra med dig då? Skulle vara kul att ses snart igen så att lillkillen inte växer upp och blir stor utan att man märker det =)

#21 - - Lillemor:

Åhh så fina skor! Du måste ta reda på vart dom finns! Letat efter rosa såna som jag såg förut men nu hittar jag dom inte.

Haha nej stickning e inte heller min grej, virka har jag lärt mig igen=)

Idag har jag ståt hela kvällen med bakning, en choklad kaka o en morotskaka,imorgon får jag besök av min kompis med hennes 3 ungar:D ska bli så kul.

Städning får det bli när dom röjt färdigt o åkt hem,haha.

Ryggen e helt körd efter handling,matlagning o bak. Suck.

Måste du hålla i honom hela tiden? nöjer han sig inte med att sitta i babysittern o glo på dig när du lagar mat eller så??

Usch inte skoj med ryggont, i know! Får verkligen hoppas det går över.

Nu ska jag kolla på tv i väntan på att morotskakan o tvätten ska bli klar.

ciao

#22 - - Debela:

Sv. tack va snäll du är.. jag har nu lite för dåliga knän för att springa och dåliga muskler också för den delen.. hehe.. men jag ska jobba på det..



får man fråga vart man får tag på en sån napp med namn på och går det att beställa med namn som stavas lite annorlunda?? hihi.. tacksam för svar..



kram

#23 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

God kväll! Du har en rolig utmaning i min blogg :)

#24 - - Helena:

Godmorgon! Usch det låter ju inget vidare, men skönt att du börjar bli bättre. Börjar också känna lite av halsen idag, hoppas att det inte blir något.Skorna var ju helt underbara. Hoppas att du får en fin fredag, kramar!

#25 - - ~Nina~:

Ja jag har tänkt att prata med bvc nästa gång jag går dit med Eya. Det blir på torsdag nästa vecka. Så vi får se vad de säger.

Alltid bra att ha någon man kan prata med, någon utstående. Det är ju lättare på nåt sätt.

#26 - - Anonym:

Godmorgon!

sv. jaa :) okej, jo dte är bara bra med mej :) ha en super bra fredag!

#27 - - Martina:

hihi oki då förstår jag. Men vilken tur att ni han att flytta:)



hihi jo de går nog rakt igenom men bättre de ändå:)



jag hade de jätte mysigt inne i stan och på öppna förskolan:) tror min lilla tjej är en härmapa för en av pojkarna är 5 dagar yngre och han kan krypa men c härmas nog bra de;P



Hoppas ni får en kanon Fredag!

kram

#28 - - Malin:

nää blir bara lugnt här i helgen.

själv då?

#29 - - Dorothéa:

Ello.

Tack, ja jag har ju inte hunnit kolla mailen -sendrag är vad jag är =D



Ja jo vi trodde ju verkligen det skulle göra skillnad men jag märkte verkligen ingen skillnad..

Så näe, det var inget för mig!

Men min tant på BVC sa att min mjölk kanske är så pass tjock och så dygnet runt att det lixom inte blir någon skillnad.

Så kanske var fallet så. Det kan ju vara värt att testa iaf!



Okej, ja våra sover typ sådär halv dant hela kvällen..men jag försöker ha dem vakna så mycket det går =) Eftersom att på dagen blir det mycket vagn och så och då somnar de ju bums.. så för att inte sova "för mycket" dagtid -och typ ingenting nattetid så försöker jag aktivera dem kvällstid när Jesper kommit hem.

Så han också får lite vakna barn =) men runt tio sätter jag på pyjamas, matar och nattar.



Förut nattade vi senare (men 22 är nytt sedan någon vecka tillbaka, så vi kan å gå och lägga oss tidigare för vi vart ju så förbannat trötta tidigare)

Så då brukar de somna runt halv elva -elva och sen vaknar Noah ofta runt 5 halv 6 och Jolie kan sova lite längre.



Ja sen jag började väcka dem nio på morgonen så har dem ju ätit runt 9 - 13 - 17,18 - 22

Och det är ju skönt när det blir någon form av rutin för då faller allt annat ju lite lättare =)



Phu, ja det är inte alltid lätt med barn =)

Kraaam på dig.

Hoppas du får en underbar helg också.

#30 - - IDA JOSEFIN ENGDAHL:

Tackar! Nawwe så himla söta skor, jag bara älskar dom hehe! Hoppas ni får en trevlig helg.

#31 - - Dorothéa:

Härligt.

AS VÄRT!!!!!

Vi ska troligvis (om vi hittar nån) köpa ny blixt i helgen, sån där som "sticker upp" du vet =P

För när vi har det nya vidvinkel objektivet på -som man såklart vi ha på =D så blir det en ful liten svart halvcirkel längst ner för att blixten lixom måste "komma upp" mer.

Och så blir det ju inte meD orginal objektivet -tur är väl de. Om man inte hittar någon blixt nu kan man ju ändå fota.

Meeen guuud vad krångligt allt är, haha.. jag är INTE hajj på kameror. Jag fotar absolut inte mer än det jag vill ha på kort och jag är inte särskilt bra på att fota så lixom.. så jag är ju verkligen en nybörjare.

Haha.

Men de blir nog bra ..en dag =P

#32 - - Barnens Hjältar:

Jodå, fått tag på 4 stycken redan.



Vad söt han är din lille kille :-)

Saknar den perioden lite :-))