Nu är det andra bullar..


Jag har ju försökt att lägga Theo på mage varje dag. Något som han hatar. Verkligen hatar. Det riktigt skär i hjärtat på mig då han börjar gallskrika - för han skriker verkligen. Magen är inte roligt, sitta ska han göra. Igår då vi var på babymassagen så la ja honom på magen. Han grät inte på hela - vaddå 15 sek. Vilket var rekord. Han lyfte tom upp huvudet. Jag som hade då sagt att han vägrar ligga på mage fick lite smått chock då han lyfte upp huvudet. Sa att han aldrig lyft så högt förut (pga att han vägrat). Men så började han gråta, så jag tog upp honom.

Idag så la ja honom på magen igen. Bara för att. Och han låg hur länge som helst, men huvudet högt och sa inte ett jota. Han log och tyckte det var jätte skoj??? Vaddå tvärvändning? Efter 5-10 min så orkade han inte hålla upp huvudet längre. Då tyckte han det var jobbigt. Så då vände jag på honom och lät honom vila. Vände sen en gång till och det var samma resultat =) Väckte tom mannen av ren exhaltering (fastän han låg med migrän = jag är elak).

Sen körde vi på mage hela kvällen. Han var överlycklig. Hur kan han bara vända så plötsligt? =)
Så skoj då det händer något nytt!
#1 - - Nina:

Den personliga frågan kan jag nog inte hjälpa med varför du har så, för att jag kände inte av när livmodern drog ihop sig. Konstigt nog. När jag ammade fick jag bara väldigt ont i brösten i början och kände lite molande i magen men inget mer. Kanske du ska ringa och fråga om det?

#2 - - Lillemor:

Tiden går så snabbt,snart kommer han krypa runt o riva saker :D s

#3 - - Angelica:

Söt han är.. Du har likadant skötbord skydd som jag:) Men det är nog många som har sådant från IKEA :)

Det är så kul och se deras utveckling.

Kim han ligger också på mage och kikar får nog härma dig och ta ett kort på min magliggare :)

Kram

#4 - - Anonym:

vilken sötnos

#5 - - Anonym:

vilken sötnos

#6 - - Anonym:

vilken sötnos

#7 - - Anonym:

vilken sötnos

#8 - - Anonym:

vilken sötnos

#9 - - Anonym:

vilken sötnos

#10 - - Anonym:

vilken sötnos

#11 - - Anonym:

vilken sötnos

#12 - - Anonym:

vilken sötnos

#13 - - Jessie - 21 år & mamma till sötnosen Jacob:

så söt=)

#14 - - Em:

Skrev nyss ett inlägg om hur jag håller formen, så lite intresserad över hur DU håller formen? Gör du något speciellt för att känna dig fantastic?