Nöjd!


Idag har varit en lung och skön dag. Vi tog det lungt i morse, gick sen på en promenad. Då slockna Theo och sov i hela tre timmar. Ja hann käka och plocka lite. Ordna med dopet etc. Fick mkt gjort. Strax efter tre så ringde Hanna och frågade om jag ville gå ut med hunden. Hon och Wille var påklädda redan. Så jag mötte henne här utanför och sen gick vi en promenad. Var riktigt skönt väder ute. Wille var hur glad som helst =) Tog några bilder...


När vi kom hem var mannen redan hemma. Vi lagade mat och sen så låg vi hela familjen på golvet och hade skoj =) Inkluderat hunden då. Han var lek/kel humör..

Fick nån hysterisk mani här då Theo somna. Jag skulle ju bara städa. Har städat noggrant. så ja har bara hunnit med toan och sovrummet. Ska ta resten i morgon. Men sen så fastna ja inne i lillens sovrum. Hitta en tavla som jag fick av Jonas. Han bröt sig in i lägenheten då vi var på bb och ordnade med en överraskning tills vi kom hem. Nalle puh ballonger och lite allt möjligt.
NU tog jag tag i det och bytte ut allt i ramarna till bilder på Theo. Var väl på tiden. Har tom hittat en plats. Den sitter lite snett nu, men jag måste hamra en till spik och klockan vart så mkt - så jag får ta det imorgon.


Men sen började jag pyssla med schablonerna. Det är ju inte ordnat och klart inne i lillens rum. Finns en massa och fixa. Sen blir det ju mysigare då allt står på sin plats. Som hans säng. Alla gosedjur etc.När jag får upp lampan och nalle puh tavlorna. Jag satte upp allt och då menar jag allt! Pratar om schablonerna. Var ju inte en *garv* Tycker ändå det är mysigt. hade jag fått ha ett barnrum så skulle det se ut såhär minus datorn =) Plus en matta. Men man kan ju inte missa att jag äääälskar nalle puh.. =P


Men i morgon kommer förhoppningsvis tavlorna upp. Jag hade ordnat med mätning och allt. Ska spika dit en spik och upptäcker att det är betongvägg. Seriöst! Fattar inte att jag inte kollade på det innan jag började mäta upp etc. Men vi ska köpa sådana där betongfästen i morgon om vi hittar och kommer ihåg. Har glömt ett bra tag nu..

Nej nu vaknade Theo här, så jag ska mata honom och sen slocknar han förhoppningsvis igen.. Hoppas alla får en trevlig helg!!!
#1 - - emma:

så fina schabloner :)

när ska ni har erat dop?

#2 - - Bea:

Så fin blogg du har :)

#3 - - M O S A N:

Fin blogg du har<3

#4 - - Angelica:

Hej vad fint du har fixat till hos Theo..Ja det syns att du gillar den nallen. :)



Jag har sparat ett nalle puh lego som jag köpte till Jasmin när hon var liten och det får Kim ta över när han blir stor..

Ha en underbar helg Kram

#5 - - an:

vilket favorit band/ artist från sverige är din favorit? :D

kram

#6 - - jennie:

Fin blogg :)









HAR DU HUMOR? VÄLKOMMEN IN!



http://jenniesplace.blogg.se



#7 - - Bettan:

Ska du kolla på melodifestivalen ikväll??

#8 - - Camilla:

Vilken himla söt blogg du har! Spana gärna in min och Lisas otroligt vackra dubbelblogg om du vill också! Hare skitnajs!!

#9 - - Astrid:

ditt barn är jättegulligt

#10 - - Ida josefin engdahl:

det förstår jag1 hoppas du inte hade oni i huvudet allt för länge :/ händer idag då? :D

#11 - - L:

Åh vad fint det kommer bli!! Jodå det gick bra hos sjukgymnasten.Hon har fått övningar vi ska göra varje dag.Så får se hur det kommer gå.

Vad ska ni ha för er imorgon då??Själv ska jag ta det jättelugnt.Är super trött efter en busy dag.

kramis

#12 - - Lisa:

Jatack!! Dudå? :)

#13 - - sara:

nope den är inte ny...har sett den många gånger men inte vågat prova, men igår köpte jag den och oh my god vad god den är! Nya favoriten =)

#14 - - Katja:

Så fint det blir :) hoppas att det vänder för Tuva också så att hon börjar gilla att ligga på mage.

#15 - - Lisa:

Ja, det är verkligen underbart! Sen går det ju inte att undgå att tycka att han är en pain in the ass ibland, men det är sällan det! Är ju lite speciellt också eftersom han är mitt helsyskon och en sådan sladdis, jag är 17 och min äldre brorsa är 19, så man blir ju som en andra mamma för honom. :P Godnatt!

#16 - - Erika, mamma till Mira<3:

Hon blev två månader den 19 december! :)

#17 - - Fru Evelina:

vilka fina bilder det blir med kameran! ser ut att ha varit underbart promenadväder! här bara snöar det =/



kram

#18 - - Elin:

Så skönt när man känner sig sugen på att städa. Då går det alltid så fort och man känner sig nöjd efteråt. Hoppas att jag får ett sånt "infall" idag :D



Jätte fin blogg du har!

#19 - - emma:

ja vi ska döpa meja 15 mars, så det är snart :)

#20 - - Dorothea:

Å rackarns..

En sån miss.

Haha, mina barn var vakna och superglada -de ville hålla på och rulla runt och rulla runt och rulla runt hela kvällen.. haha

Så jag hann inte så mycket mer än att busa med dem =)

Tror jag på ca 3 h fick i migt ett glas vin iaf.. haha.

De slocknade ju bums efter nattmålet kl 21.00 iaf, haha.

Skruttarna!!!



Hoppas du hade en tyrevlig kväll =)

#21 - - Helena:

Godmorgon! Oh vad mycket mysiga bilder. Svar:Jodå, idag känns det redan bättre, blir bara så sur på en massa idioter ibland på bloggen. Vad det gäller att städa så är det en av mina favoritsysselsättning,låter knäppt eller hur, men det är så mysigt att ha rent och snyggt och så luktar det så gott. Önskar dig en jättefin söndag!

#22 - - M O S A N:

svar: Varsegod! (:



Tack detsamma <3

#23 - - Anna:

Tack!, blev precis den spark i rumpan jag behövde. Tyvärr har jag inget rum att inreda, men en liten hörna i alla fall. Schablonerna och tavlorna var huuur söta som helst! Theo kommer passa in perfekt.

#24 - - Mindy:

Godmorgon hjärtat..Man tackar för du gillar min frisyr..Ska om 2 veckor till frisören ska bli skönt att lägga i mera färg i slingorna :)

Snart så kommer jag med min mage i vädret..Får hoppas på att de kommer gå hela vägen denna gång..Men skönt att de har koll på mig direkt..Men allt kommer gå bra för mig med..:)

Önskar dig en skön söndag.kram kram

#25 - - Vanessa - Gangsterflickan,vi med barn:

Söt liten du har :)

håller med dig att de är roligt att läsa bloggar speciellt dom som ahr barn i ungefärlig samma ålder :)

så här kommer nog jag vara in ett par gånger.

ha de bra!

#26 - - Bettan:

Sv: okej gick ditt bidrag vidare eller??

mitt gick vidare till globen och det var E.M.D

#27 - - Linda:

Här har vi oxå Nalle puh tema i Leias rum, hon är ju med i hans bokklubb så vi får en hel del kort därifrån som vi ramar in:-)



Köpte även såna där stickers men dom har alla rasat ner från väggen då klåfingriga Leia varit på dom:-) Ska nog kolla efter några som sitter lite mer då det är ett enkelt sätt att förändra väggarna:-)



Ha en bra dag..

#28 - - Vanessa - Gangsterflickan,vi med barn:

tack tack :)

vi har två han hundar, ena är strax över 2 år och den andra är 8 mån.

#29 - - L:

Åh jobbigt att behöva köpa ny overall nu när vintern snart är över.Men så är det med bebisar,dom växer så det knakar:D Åh jag vill också till ikea.Ska ta det efter pengarna kommit. Igår frosta jag av frysen,bakade kärleksmums typ,och var på middag hos mina föräldrar.Gud vad jobbigt det var att frosta av frysen! tur att man inte behöver göra det så ofta.

Min mamma fyllde år den 18de så vi åt Paella sen prinsess tårta.Mums!!

Idag ska jag o Rebecca kolla film o mysa.

kramis

#30 - - Elena:

Söt blogg! (:

#31 - - Anna:

Vad roligt att det inte skiljer så många dagar mellan våra små pojkar :)



Vi har inte heller fått allt helt i ordning i barnkammaren. Så mycket att fixa men man säger att det är massa tid kvar tills det måste vara helt ordnat. Dock går ju tiden fort som bara den så snart är man ju där...

#32 - - M O S A N:

Svar: haha, varsegod igen!

#33 - - Anna:

Inget dop för stackars Nico. För min del spelar det inte så stor roll, men sambon ville inte alls. Funderar på nån slags namngivning istället, men får se. Nu blir jag ju upptagen med att schablonera hela sovrummet. Våra väggar är ogenomträngliga för både spik och borr...



När är det dags för ert dop?

#34 - - Bea:

Hej, har du haft en bra helg ? :)

#35 - - Maria & Oliver:

Vad fin liten grabb ni har. Såg att han bara är 4 dagar yngre än våran son Oliver som var beräknad till den 25:e =). Vi ska också ha Nalle Puh tema i olivers rum hade vi tänkt. Funderar på att göra en väggmålning.

#36 - - Nina:

Va flitig du var då som fixade med en massa :) Jag vill också börja med Eyas rum men vi har inte pengarna till det just nu :/

#37 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Hej! Jag betalade ca 1000 kr. för klippning och slingor och då ingår barnpassning så det är var ett himla bra pris tycker jag! Det är vad jag annars brukar betala för bara slingorna!

#38 - - Duracellmamman:

Så fina wallstickers!!



Önskar dig en härlig ny vecka!



Kramis!