Lördagen!


Igår klev jag upp i hyfsad tid och började baka. Blev en sockerkaka och sen cupcakes. Gjorde några muffins som var utan frosting. Blev super gott som vanligt =) Sen vid två så kom Theos Gudfar Mathias. Han bor ju inte i stockholm tyvärr, så det blir lite svårt att ses. Vi har inte setts sen vårat bröllop då han var mannens best man. Hans tjej Lena var med oxå. Så jäkla synd att dem inte bor här alltså - de skulle ja kunna umgås med hur mkt som helst. Bara så jäkla trevliga! Theo trivdes bra i hans sällskap iaf. Var på riktigt bra humör. Han kräktes lite mkt bara. Tror vi bytte kläder på honom 4 grr totalt igår. Han kräktes, hans blöja läckte och sen kräktes han igen..

Efter att dem gått så kom mannens morbror över. Han skulle kolla upp lite saker åt oss och det fick mig att bli så glad. Även om det kanske inte funkar. Alltså att det finns så blir jag ändå glad att han försöker. Vet att det inte är lätt för honom att fråga. Hmm det här låter väldans flummigt. Men jag kan inte gå in på detaljerna.. Blev iaf så glad så ja ville börja gråta. Knas som man är..

När dem åkte så åkte vi hem till mamma. Putte å Jessica var redan där. Så käka vi middag och kolla tv. Kom hem strax innan 23 igår. Theo var super trött men vägra sova. As usual. Han somna inte förrän halv ett som är jätte sent för honom. Men guuuud så skönt jag sovit i natt. Han sov till kvart i sex i morse. Amma honom och sen sov han till halv tio. Jag var sååå pigg då jag vakna.

Nu ska vi klä på oss här och sen ska vi åka över till farmor som fyller år i morgon. Men vi ska fira det idag. Hoppas på att jag kan göra en uppdatering lite senare.. =)
#1 - - Helena:

Godmorgon! Hoppsan, då måste du har varit pigg och i fin form, hihi. Min dator blev jättekonstig igår, men tror att jag har fått lite ordning på den och att det har löst sig. Jättefina bilder, ser verkligen mysigt ut!Hoppas att ni alla får en skön söndag!

#2 - - Angelica:

Hej Duktig du är som bakar så mycket gott jämt :)

Skönt att känna sig riktigt utvilad allt går så mycket lättare då..

Ha det så bra på kalaset

Kram

#3 - - Malin:

gott med cupcakes.. bjuder du? ;)



sv: ja just vart pengarna gick, det var väl det vi reagerade mest över här.

#4 - - Mindy:

God eftermiddag snäckan..Kul att du gillar mina nya design..van de på en tävling som jag knappt vite om att jag var med i :)kul med förnyelse..Hoppas att allt är bra med dig.Känner att berättar mera för dig på msn när du är inne.....Ha en skön söndag.kram kram på dig hjärtat :)

#5 - - °• Ida Josefin Engdahl:

Ja verkligen :) jätte fina

#6 - - °• Ida Josefin Engdahl:

Hjälp Therese Perlman att hitta sin rottis valp Neo! Han försvan på Nyårsnatten och har inte kommit tillbaka! Har själv en hund och skulle jag vara i hennes sitts skulle jag vara helt förstörd! En hund är ett liv som vi människor och det är människans bästa vän! tänk dig att förlora en vän! Gå in på min blogg och läs om inlägget, och om du känner för det gör samma som jag och lägg upp det på din blogg! Tack på förhand! Kram Ida

#7 - - Anonym:

sv. okej skönt :) ser gott ut! men allt bra med dje idag? :)

#8 - - Anonym:

sv. haah förstår de :) okej, jo dte är bara bra med mej :)

#9 - - Anonym:

sv. yes ;D så har din helg varit bra då? :)