Kinawok med cashewnötter...


Ingredienser:
  • Ris eller nudlar
  • 500 gram utskuren biff - strimlor
  • salt och cayennepeppar
  • 500 g djupfrysta wokgrönsaker
  • 1 flaska woksås eller hoisinsås (240 gram)
  • cashewnötter
Gör så här:
Koka upp ris eller nudlar, beroende på vad du vill ha till. Stek upp köttet i olja. Woka det bara i ca 3 min. Häll sen i den frysta woken.  tills den är hyfsat upptinad. Häll sen i woksåsen eller hoisinsåsen. Vi tog hoisinsåsen eftersom jag är allergiskt mot fisk och skaldjur och den fungerade lika bra den. Koka upp det i ca fem minuter. Häll upp i en skål och strö över med cashewnötter (går såklart att äta det utan nötter med). Går väldigt snabbt och är enkelt!
#1 - - Helena:

Mums, har planer på att göra någon variant på samma tema imorgon med kräftstjärtar. Nu blev jag riktigt sugen. Hoppas att allt är bra, kramis!

#2 - - Mindy:

Musm vilken god middag..:) vill också kunna göra så med mina bilder men den ram omkring o text..får väl instalera photoshop..har du det programet o fixar i eller? kram

#3 - - Hanna:

heej! glömde ju bort att svara på din lite "privata" fråga...



eftersom jag inte ammar/ammade (neo tog ju aldrig tutten och blev flaskbarn) så vet jag faktiskt inte om det ska göra ont i livmodern... jag hade ju såklart sammandragingar ändå. men det varade nog inte så länge som i två månade. hmm..



kram