Kinawok med cashewnötter...
Ingredienser:
Koka upp ris eller nudlar, beroende på vad du vill ha till. Stek upp köttet i olja. Woka det bara i ca 3 min. Häll sen i den frysta woken. tills den är hyfsat upptinad. Häll sen i woksåsen eller hoisinsåsen. Vi tog hoisinsåsen eftersom jag är allergiskt mot fisk och skaldjur och den fungerade lika bra den. Koka upp det i ca fem minuter. Häll upp i en skål och strö över med cashewnötter (går såklart att äta det utan nötter med). Går väldigt snabbt och är enkelt!
- Ris eller nudlar
- 500 gram utskuren biff - strimlor
- salt och cayennepeppar
- 500 g djupfrysta wokgrönsaker
- 1 flaska woksås eller hoisinsås (240 gram)
- cashewnötter
Koka upp ris eller nudlar, beroende på vad du vill ha till. Stek upp köttet i olja. Woka det bara i ca 3 min. Häll sen i den frysta woken. tills den är hyfsat upptinad. Häll sen i woksåsen eller hoisinsåsen. Vi tog hoisinsåsen eftersom jag är allergiskt mot fisk och skaldjur och den fungerade lika bra den. Koka upp det i ca fem minuter. Häll upp i en skål och strö över med cashewnötter (går såklart att äta det utan nötter med). Går väldigt snabbt och är enkelt!
Mums, har planer på att göra någon variant på samma tema imorgon med kräftstjärtar. Nu blev jag riktigt sugen. Hoppas att allt är bra, kramis!