Inget gjort..


Om man jämför idag med igår så är det en sjuk skillnad. Idag har jag orkat att göra ingenting! Absolut ingenting. Jag är fortfarande så sjukt trött även fast jag drog i mig kaffe (som jag aldrig dricker annars). Piggna ju till, men väldigt lite. Skulle ha bakat, det har jag inte gjort. Vi som får gäster i morgon förmiddag. Jag skulle ha städat. Har inte gjort det. Kom aldrig iväg till stan etc etc etc. hur som helst, har inte gjort ett jota.  Så nu tänkte ja bara skriva en trudilutt, sen ska jag gå till soffan och förhoppningsvis få en tidig kväll.


Däremot så lyckades ja se nyheterna. Var ju uppdatering varje halvtimme. Trodde något hade hänt, typ som nån olycka eller något, för det stod inte varför de sände. Men det var ju förlovningen mellan Victoria och Daniel. Får man säga äntligen? Stackars människor. Tycker så synd om dem. eller ja tyckte. Nu slipper de gömma sig och de får göra mer eller mindre lite som de vill. Skönt för dem. Att kunna ha en sån nära till normal relation som möjligt. Såg tom presskonferensen. Så nästa år så blir det bröllop! Så skoj. Ja brukar alltid kolla på kungliga bröllop. Nu att det är sverige som ska ha det så är det ju ännu roligare. Undrar hur hennes klänning kommer att se ut?!

Svarar på era kommentarer imorrn, då jag förhoppningsvis har mer ork.. kram!
#1 - - Elena:

Ja, spännande att se bröllopet. (:

#2 - - C:

Inte mkt att göra! Det är som det är.. jag måste ut efter jobbet och leta presenter,, drar med mig A då istället. Vi får styra upp en annan dag. Du kan ju komma och luncha med mig någon dag vid mitt jobb.. e bara några hållplatser med tvärbanan från dig. finns subway, och någon grill, med mera. Jag har lunch mellan 12-13 så du vet. Vi kan ju höras om det.



Jaa vsst är det kul med bröllop! Så kul för det kommer bli världens halabalo runt det hela.. och jaa klänningen!!! Hoppas hon väljer en benvit vacker och enkel klänning.. inte en massa krussiduller, vackrare så tycker jag.. men det återstår o se :)



Samma här, såå trött (jämt o ständigt).. längtar till vår... ljus, sol och värme.. och flytten ;)

#3 - - °• Ida Josefin Engdahl:

Gött :D Blev det någon då? :D

#4 - - Rachel:

Hoppas du har mer ork idag =) Kramis

#5 - - Helena:

Godmorgon. Hoppas att du har kunnat sova, ibland när jag blir så där trött så blir jag övertrött och kan inte sova fast jag är helt slut. Visst är det kul med förlovningen, fattar inte att de ha behövt vänta så länge, men som du säger skönt för dem att kunna vara mer öppna nu. Vad tror du om nyheten att Nichole skulle vänta barn? Tydligen är det Joel som har uttalat sig på sin blogg, men man vet ju aldrig.Börjar verkligen tröttna på blogg.se, jag tycker att det är strul varje dag och just när man har tid att kanske sätta sig vid datorn, dvs på kvällen så brakar systemet för att alla vill så klart blogga då. Nu skall ja kanske jobba lite också, hihi. Ha en jätttefin dag, kram!

#6 - - Martina:

Nu finns svaren på frågestunden på bloggen:)



haha ja man kan ju undra hur hennes klänning kommer se ut:S den osm ändå hade råd med ett sånt bröllop men de är ju våra skattepengar så.

Allt bra?

#7 - - Anna:

Tröttheten kanske smittar... Har känt likadant idag. Blev upptvingad halv sju, men fick gå och lägga mig igen en timme senare, låg kvar till 12(!), sambon var hemma och tog hand om bebisen. Jobigt när man vaknar och bara önskar att det vore kväll igen...



Men man får ha sådana här dagar, det är bättre att ta det koncentrerat på en dag än att sprida ut tröttheten.

#8 - - Carolita:

Det har varit en hel sjuk bevakning kring förlovningen, sag här i Chile att nyheten till och med dök upp här pa en morgontidning!



Kram pa dig!

#9 - - sara:

Så himla fin bild på Johan och Theo!

#10 - - Anonym:

Var någon klistermärkesvarant av stickersena så wallies tror jag nog sitter betydligt bättre och dom är ju dessutom snyggare:-)



Hoppas du kryar på dig..