Härligt väder..


Vilket härligt väder det var idag. Solen sken, man riktigt sög åt sig strålarna. Jag och Theo gick upp ur sängen vid 7 eftersom han inte ville somna om. Så vi satte oss vid tv:n och fick höra att man skulle passa på att njuta riktigt ordentligt eftersom det sen skulle bli molnigt igen. Så jag pälsade på mig och kilade ut med barnvagn och hund. Sen lämnade jag hunden och knatade upp till centrum. Hämtade ut gåvan man fick från biblioteket (barnbok) och sen belv det en tur inne på ica. Fick lugn och ro hemma i hela två timmar. Han brukar aldrig sova så mkt på eftermiddagen, men jag antar att han behöver sova lite mer nu eftersom han inte är 100%. Han mår iaf bättre än i helgen, och jag med.

Inne på ica köpte jag mig tidningar. Tanken var att lägga mig i badet och slappna av lite ikväll. Läsa lite tidningar och bara ha det mysigt. Men vid 16 snåret idag så försvann vårt varmvatten. Så jag kan inte bada. Har lite frossa och fy satan så skönt det skulle vara å ligga i ett varmt varmt bad *snopen*. Just nu känner jag mig helt mör i kroppen, så jag får se om jag faktiskt kommer i säng tidigare idag. Det skulle ju vara någe.

I morgon ska jag möta Marianne. Vi ska ut och gå. Hon bor ju på söder, så vi möts vid bron och så skulle ja guida henne lite här där jag bor. heh. Hon har ju dottern Annie som föddes den 7 okt. Ska bli skoj att se dem igen. Träffade dem senast veckan innan Theo föddes, så det var ett tag sen. Hoppas solen tittar fram lite imorrn..
#1 - - Mindy:

God kväll snäckan.Så fint det har blivt här.Ha en skön kväll.kram kram

#2 - - Louise:

Tack.

Man får ta det en dag i sänder så går det.

Hoppas att sötnosen blir bättre. Härligt med promenader i solskenet. det längtar jag efter =)

Ha en trevlig dag

#3 - - Rachel:

Va trist med vattnet...tur att du hade dina tidningar iaf =)



Visst är det fint med hårspännet, nu har Jennifer fått lite tjockare hår så spännet glider inte av =)



Hoppas det blir riktigt mys med vännen & den lilla idag, ha det toppen! Kramis

#4 - - Angelica:

Så du ha rockså varit ute i det strålande vädret som det var igår..



Det finns en ny utmaning till dig om du vill

Kram

#5 - - Lillemor:

Hej hej. Missa att svara på den sista kommentaren igår. Herre jösses kan inte tänka mig att det bara är 4-5mån kvar innan jag strosar runt med barnvagn igen! Åh underbart!! gud vad mysigt det ska bli.

Längtar verkligen. Hur är det med er idag?

#6 - - Helena:

Det är så jhärligt att det är ljusare och att vi har fått två dagar med sol, vi är ju inte bortskämda precis. Låter trevlig att träffa någon med barn som du kan promenra lite med, hoppas att det blir fint väder imorgon också. Jag är helt slut efter min runda på stan, tyvärr hittade jag ingen klänning men får fortsätta leta. Köpte lite andra saker istället. Nu skall bara ha en skön kväll framför TV:n!Hoppas att du får en skön kväll också, kram!

#7 - - Mindy:

God kväll hjärtat.Hoppas att allt är bra med dig denna tisda kväll..Med mig är det bara bra..lita trött..skönt att bara vara hemma & slappa kvällen lång.Ha en mysig kväll.kram kram

#8 - - Elisabet Persson:

Hej, kom in hit via länk på vi med barn, JÄTTETREVLIG blogg! Hade gärna velat ha en sådan här själv.

#9 - - Anonym:

åhhhh! ett bad hade fan inte suttit fel alltså... men maggie jobbar kväll och OM neo vaknar vågar jag inte chansa. =( får bli till helgen... typ på alla ♥-dag kanske?? hmm... mvisgt!!



puss

#10 - - Katja:

Härligt väder ni verkar haft! Här har det varit mkt kallt!

#11 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Hihi.. vi hämtade också ut boken idag! Vilket sammanträffande :)