Håll ut..

Theo, skön stil i soffan..

Så då har vi varit hos farmor. Va trevligt att ses! Blir alltid ganska så ofta det första halvåret och sen mindre det andra halvåret. Först är det jul som vi alltid spenderar där på dagarna, sen fyller ja ju år i januari, hon i februari, brorsan i april, mamma juni och mannen juli.. men sen är det ingen som fyller år förrän nov. å då blir det ju ett glapp.. förra året var jag ju gravid, så att åka dit med hunden själv var inge som jag ville. Å mannen jobbade ju en massa. Farmor fyller ju egentligen inte förrän i morgon, men vi åkte dit som sagt. Pappa träffade vi inte - han kom hem igår från Thailand efter att ha varit borta i en månad. Han lär ju vara härligt brun! Avis är man - blek som man är..

Var ute med hunden själv idag, utan vagn. Skulle behöva gå flera sådana promenader. Jag är inte stabil i höften nämligen, så jag har svårt att gå. Går mkt lättare med vagnen - känns mer stadigt. Men jag måste ju börja gå utan, så att det blir bra någon gång. Jag joggade ju lätt till t banan nån dag och jag fick sluta efter några steg. Kändes som om höften skulle ge vika. Mindre trevlig. Försökte hinna med t banan därför ja jogga. va ju jäkligt dumt. Idag iad då jag var ute med hunden så lyssnade jag på radio som jag brukar göra och då fick ja ju höra den här låten "håll ut".. ååå Leddan!! Tänker alltid på sommaren då jag hör hans låtar, men denna är mer som - snart är det sommar =) Får mig på bra humör!!


Annars så är mannen dunder förkyld. Inte jag. Theo är lite slemmig å snorig. Vet inte riktigt vad det är. Vi får se om det blir värre eller ej. Annars ska jag träffa hon på bvc på tis. Så jag kan fråga då. Han har ju inte feber eller nått. Han sover just nu i babygymet. Gick ju inte alls bra å sova i vagn delen - han vägra. Så vi la ner honom på golvet, då vart han nöjd å slockna på en gång *S* Han är lite rolig. Ska ta och sätta mig och kika på Beck.. ♥
#1 - - °• Ida Josefin Engdahl:

Jag vet helt sjukt :/ jag skulle med dö alltså! har ju en hund och skulle han försvinna så skulle jag sänka mig själv i tårar!

#2 - - Helena:

Godmorgon! Så var det dags igen för en ny vecka. Hade en jätteskön dag går, var hemma hekla dagen och avslutade kvällen med en underbar film the Holiday. Hoppas att du såg den, eller kanske redan har sett den? Annars kan jag rekommendera dig att hyra den.Nu är det bara att ge sig iväg, längtar redan hem, men det är i alla fall ljusare på morgonen nu har jag märkt.Hoppas att förkylningen inte hoppar över på dig, det är väl inte vad du behöver just nu, när du börjar kvickna till igen.Hoppas att du får en fin start på den nya veckan, kram!

#3 - - ~Nina~:

Jodå, jag mår bättre :) Fast det kommer ju i perioder hela tiden så nu väntar jag på nästa hehe



I veckan har vi inga speciella planer förutom Eyas 8-månaders kontroll och sen ska jag försöka ta mig till babycafét på fredag :)

har ni nåt planerat?

#4 - - Angelica:

Undebar bild på din Coola kille :)

Dessa födelsedagar kan verkligen hopa sig.

#5 - - Angelica:

Jag använder Libero nu.Jag tycker nog att de håller vätan bättre än Pampers.

Men sen är pampers större i storleken och är mjukare. Så de är kanske lite skönare att ha på sig

#6 - - Lillemor:

Jo dom äldre lundmyr modellerna,dom vita med svart text är små i storlekarna men dom nya svarta m stjärna är nog normala i storlekarna. för jag jämförde den vita med den svarta,den vita i strlk 50 var lika stor som stlrk 60 i svarta. sjukt jag vet!!

#7 - - Angelica:

Nej jag har faktiskt inte provat något annat märke ännu.

Ja man fåt ju en massa erbjudande från Libero med

billigare pris.

Nu ska vi ge oss ut på en långpromenad. Det är strålande solsken från en klarblå himmel här nere hos oss :)