3 månader!


Lillen blir hela tre månader idag *hurra* Han växer på så det knakar. Riktigt ordentligt. Tror att han väger strax under 7 kg nu. Han har nästan gått upp 2 kg denna månad??! asså ja undrar om det stämmer. Nästa vecka ska vi på 3 mån kontrollen plus att vi ska ta vår första spruta. Ja han. Ja som hatar nålar. fy fan. Så ska lillen få en sån. uscha! Men det går säkerligen bra. Ska iaf väga och mäta honom då. För han är lätt över 60 cm oxå.

Å är så kär i min unge. Helt sjukt. Va bara tvungen att säga det. Ja just det, dopkorten är här! Inbjudningarna alltså. Fy fan så nöjd ja blev. Jag såg att dem hade kommit, så jag kikade på dem innan ja åkte hemifrån. Åååå vilken dröm! Blev förbannad förbannat nöjd! =) Nööööjd! =) Ska lägga upp bilder här så fort inbjudningarna är utskickade.


Idag kom Annie över på besök. Var lite roligare denna gång eftersom båda var faktiskt vakna nu. De låg i babygymet och Annie lånade tom vår babysitter. Hon gillade den hon med =) Skönt med vibrationer. Helt sjukt vad hon har växt. Theo och hon är ungefär i samma storlek. Ja Theo väger tom mer. Men Annie är två månader äldre. Fast då hon föddes så va hon så sjukt liten. Minns då vi kom dit och hälsa på. Det var veckan innan Theo föddes. Då var hon lite mer än en månad gammal. Men hon var ändra mindre än Theo när han föddes. Men hon är så glad och pigg och har världens koll på nacken och händerna. Hon greppar efter saker och ting och reagerar tom på sitt namn *sött* Längtar tills Theo gör så han med. De stannade hos oss några timmar på förmiddagen.

Sen åkte jag in och fixade mina naglar. Dvs lämna Theo hemma med pappa. Gud så hemskt. Asså för min del. När mannen sitter med honom här hemma så är det ju inga problem, men så fort jag måste lämna honom så skär det i hjärtat. Vet att det bara är bra att få en liten paus. Men ja vill inte skiljas från honom. Pappa hade iaf den lättaste perioden av dem alla idag. Theo sov från att ja gick tills ja kom hem. Helt otroligt. Varför har inte ja sån tur med hans tajming? =) Slängde mej på grabbarna då ja kom hem. De tyckte väl jag var lite klängig *S* mina sötnosar!...

Sen packa vi på oss kläder och åkte ner till sickla. Handla lite böcker, hundmat och mat. Vi kommer ha så mkt att göra här fram över. I morgon ska jag åka och möta Lotta på en lunch. Sen hem och förbereda middagen. Kommer ett par vänner över och äter. Sen på fredag ska jag försöka hinna med och baka. För sen kommer svärmor och mannens mormor. Sen på lördag så kommer resten av familjen hit. Vår tur med middag plus schlager dåra. Så på söndag så ska jag vila! Hoppas jag!

Nu ska jag hoppa i säng. Förlåt, men lovar att försöka hinna med kommentarerna i morgon!
#1 - - Eva [Marius mamma]:

Himla fina bilder du har i din blogg!

#2 - - Tim´s Mamma:

Grattis fina Theo på din 3 månadersdag! Tiden går så himla fort. Såg att du inte skulle vara kvar på VMB mer...trist!

#3 - - malinsmix:

tack så mkt!

#4 - - Malin:

Hihi han är så söt din lille gladskit :D

#5 - - emma:

meja hälsar grattis till theo med en dregelpuss!

#6 - - Jennie:

Sötis är vad han är :)

#7 - - Angelica:

Vad kul... händer idag då?

#8 - - Angelica:

He he he :D

Då är det bäst att du springer iväg och får i dig lite ...

#9 - - Martina:

Grattis på 3 månaders dagen:D

jo de vart en hel del igår må jag säga hihi!

Hoppas allt är bra med er?! Åhh va skönt att bara få komma hemmifrån en stund:) Fast du tycker de är jobbigt.

krma

#10 - - Mindy:

Hej hjärtat..Så fina bilder på din sötnos :) Tiden går snabbt när man har små..man märket det lättast då med för de växer för varje dag :) Allt är bra med mig..varit lita arg nu i morse för kameran har jävlats med mig..har kort stubin men tillslut fick jag rätt på den..får skuller på mig själva är inte alltid så teknisk av mig..vill bara trycka på kanppen så ska allt vara klart..hihi..men så var det inte denna gång..men än så funkar den...Är du nöjd med din..Vilken ica funktion har du inne,,min är inne på 800 vist..kan inget om det läste det nyss i boken man fick med..får nog låta killen min titta på den i kväll..hihih..Ha en skön dag.kram kram

#11 - - Linda:

det låter ganska mycket... 2 kg på en månad. 200g i snitt per vecka brukar de gå upp har jag läst någonstans... men alla bebisar e ju olika...

#12 - - L:

Okej,jag trodde det var ovanligt?Lät så på barnmorskan. vaccinerade du dig redan på bb då??

Jodå barnen hade superskoj=) rekommenderar att du väntar till theo är åtminstone 1år.mycket roligare för han.Och dom har visst massa roliga saker ute på sommaren också.

Jag hittade stolar överallt som tur var så jag satt ner rätt ofta.Var helt slut när vi kom hem vid 18! åkte hemifrån vid 10 liksom.

Du var ju så himla duktig när vi sågs o shoppade, verkade inte som du hade ont ens engång. Så cool vill jag vara:D Nej men vi får ta det som d kommer. Fråga är vilket shopping center vi ska satsa på?? Farsta? Söder? Inte stan iallafall,allladeles för långt mellan affärerna.

Idag ska jag försöka orka städa.Såg att du har en del att stå i också.Kul o ha något att göra iallfall.

Vad står theo har blivit då:)Grattis till honom. kram til er!

#13 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Grattis söta Theo! :)

#14 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Hehe menade du på korten under?

Ja jag kan inte riktigt förstå att dem fortfarande har 56 =S

Det sitter ju så bra också.. Jaja vi får väl se när dem är redo för 62 -de har ju så mycket fint i 62

Haha.



Ojojoj ..ja du tror kanske det kan bli lite fel när man väger på vågen (?) eller..

Vet inte.. eller så kanske kan bara har gått upp mycket nu, det går ju i perioder ..

Du får väl väl se när du ska till BVC =)

Vi ska dit på ons, väga mata och ta den fruktansvärd sprutan.

Huvva!!!



Önskar oss båa lycka till då =)



Hoppas du får en bra dag. Kram på dig

#15 - - Lina:

Åhh så söt =)

#16 - - Anna:

Men myys! Grattis på tremånadesdagen...



Nico vägde 6420g, 61,5cm på sin dag. Tror att det krävs mer än 2 kg på en månad för att BVC ska tycka att det är onormalt. Sprutorna gjorde ont, men de flesta bebisar jag hört om har inte känt av det lika mycket. Efteråt sov han kanske lite mer, men varken feber eller gnäll.



Vi bor i Hammarby Sjöstad. Tidigare bodde vi vid Hornstull så längs Årstaviken har vi gått fram och tillbaka bra många gånger.



Skönt att dopkorten blev så bra och att få fixade naglar. Även om det är svårt att "lämna bort" sin älskling... Sambon pluggar och är hemma rätt mycket så jag har fått dela med mig en hel del.

#17 - - Malin:

Nää..ska snart dra igång och städa..inte mer än då..laga mat då kanske :P

#18 - - Rachel:

Grattis till lillen!! =)

#19 - - Carolita:

Myspysunge! Han verkar hur härlig som helst!!!

Kram till er bada!

#20 - - L:

Hmm vet inte om dom byggt ut,det är 4 våningar och på sommaren är det massa saker utomhus.

Ja mina höfter typ låser sig ibland så jag är tvungen att stanna kvar liggandes eller ståendes lr vad det är jag gör. Och ibland blixtrar det till så det gör super ont så man skriker till.

Får som blixtar i magen ibland också men det verkar som det är ligamenten som spökar.Sa barnmorskan iallfall.

Skitläskigt när det händer iallafall.

Jobbigt att ditt fortfarande sitter kvar.



Javisst Farsta passar mig=) Ska bli kul o shoppa lite när man e säker på vad som gömmer sig därinne.



Hmm ingen aning när rebecca fick första tanden tyvärr.Men kolla om du ser att det ser ljusare ut under tandköttet där den hårda kanten är. man brukar kunna se lite att den är på väg.

Sånt där är så individuellt så man vet aldrig.



Nu ska jag lägga mig o läsa lite.

Kramisar

#21 - - Angelica:

¨Så bra då :P

Vad blev det för mat?!

#22 - - Linda:

Underbara bilder på din lilla prins:-)



Jobbigt med tänder på G, men någon gång ska det ju börjas:-)



Ha en skön kväll..

#23 - - Hanna:

GRATTIS (i efterskott!!) sötaste villervalla plagget oxå, hihi... me love!!



ha en trevlig helg! kram H