#1 - - Kirsi:

Men guuud så sött =)

God Jul på er!! Många kramar

#2 - - Emelie, Elliotts mamma:

HEJ HEJ =)

det är lugnt- det är ju så livet är som småbarnsförälder och nu när julen nalkas o allt. det är svårt att ha ork o hinna med allt. Man får göra det som känns viktigast o ta det andra nån annan gång ju =) Gud vad roligt han verkar ha det i sitt tält- va de verkligen så stort? shit, tänk om de inte får plats i elliotts rum,hehe! Hoppas att Elliott får lika mkt glädje av sitt tält som söta lille theo verkar ha!

ja, visst blir de roligare med julklappsöppningen i år när man vet att de har lite hum o saker o ting ändå och kanske till och med vill öppna själva!? GOD JUL Kramis

#3 - - Annelie:

Åhh, va fin borgen är!!! Har köpt en prinsessborg till tvillingarna, hoppas den är lika fin!! Hoppas den får plats i deras rum bara!! Annars får vi väl ha den ute i tvrummet. ;)



Fotoboken såg ut att va JÄTTE fin den oxå!! Kanske man skulle ta och fixa en!! Vore så skoj att ha!!



Paketen du gjort va oxå jätte fina!! Alla är så himla pyssliga av sej... Önskar jag oxå vore det!!



Jadu... Det känns ganska ok att bli särbos... Just nu iaf, sen på längre sikt kanske det blir jobbigt. Men då kanske man överväger flytt. Får se hur långt det går.

Troligtvis kommer han va stationerad i Sthlm, men han kan ju be om att bli förflyttad om arbete finns på annan ort. Så vi får se. Barnen tycker nog det är ganska ok, för då får de ju åka till Sthlm oftare, och träffa farmor, fastrar, farbror och kusiner, så de tycker det ska bli kul samtidigt som de såklart kommer sakna sin pappa då han inte är hemma eller vi där.



Hahaha... Ja, det har man fått höra, att man är lik mammsen!! Både på gått och ont!! Hahaha... ;)



Japp, nu är det fullt under granen och det är VÄLDIGT intressant... Jonna och Moa är värre än Tilde och Molly!! Hihihi...

Har ni fullt under granen ni oxå? Ska ni va hemma i jul? Jag tycker det är ganska så skönt att vi ska va hemma iår. Slippa packa ihop allt och alla. Men så blir det nästa år då va ska vara hos mina föräldrar!! Men det är då det!! ;)



Ja, det är ju endel att stå i nu i juletider!! Är ju inte "bara" direkt!! ;)



Det gör absolut ingenting att du inte svarar på alla kommentarer jag skrivit till dej. Verkligen inte!! Du svarar väl när du har tid till det!! :) Ona Problema vet du vännen!!



Nu ska jag sätta mej i soffan och njuta av en Baileys Coffee!! Provat den? Kanon god!!! :p Yammie!!



GOD JUL min vän!!

Hoppas vi hörs snart igen!!



Stor Julkram till dej och din lilla mysiga familj!!

#4 - - Eva:

Så mysigt han verkar ha det med sin vakthund =)verkligen poppis om han somnade därinne.



God Jul, hoppas att ni kommer få en trevlig jul.

#5 - - jen:

Vilken lycka att få öppna ett packet dagen innan :)

GOD JUL PÅ ER!!

Kram

#6 - - Veronica - mamma till Denver:

åh, jag ska också skaffa ett mys-tält till Denver=)

#7 - - emma - mamma till meja:

Hej gumman,

jag hoppas att ni får en supermysig julafton idag. Här började julafton redan 05.15 med en pigg dotter. Meja skickar ett gäng blöta pussar till snyggingen Theo ;)



Stora julkramar från oss till er!!!