Nostalgi..

Å idag tog jag och kika på bilder på skruttisen när han va nyfödd. Jag döör. Va han såhär liten? Något som jag däremot stör mig på är ju att jag har så mkt bilder från min mobil. Men inte med min kamera. Vet inte varför. Var man så himlans uppe i Theo att man glömde bort att ta kort. Fick ju ligga i fyra timmar bredvid min skatt innan jag fick åka till operationen. Fyra timmar stirrandes på honom. Tiden gick så fort. Min prins hade ju anlänt och vi var dem lyckligaste föräldrarna i hela världs historien..

 

Tagna med mobilen. Från förlossningen och sista bilden är dagen efter..

 


Du följer väl min blogg?

images/2009/bloglovin1_33327399.jpg

#1 - - Veronica:

sv; ja, man vill ju helst ha alla bilder! ag har lyckats få ner dem till ca. 250 och har skickat 200 på framkallning... ska se till att jag har 100 till sen framkallar jag dem också! jag håller ju på med så många olika grejer, babyalbum, scrapbook, men nu ska jag fixa ett helt vanligt fotoalbum med första året... bara jag får tiden!

#2 - - N I L M A:

åh så liten och söt han är!

#3 - - emma - mamma till meja:

Åååååh lilla sötisen. Vill ha NU :)

Här började vi födelsedagen med att vakna vid 6...



Kramar

#4 - - ♥Linda med Familj♥:

Nä det är inte alls skoj, tur i oturen så är vi bara förkyllda, men det känns som att det är tillräckligt. Jag är hellre mega sjuk än förkylld..



Jag kan inte sortera utan jag sparar alla bilderna i datorn och på ett extra minne sen så framkallar jag dom som jag tycker är pricken över i:et, sen så gör jag årsböcker till barnen som dom får på sina födelsedagar med text och hela kittet :)

Kram

#5 - - Malin:

Nåååh jag blir nästan tårögd när jag tänker tillbaka på den dagen lillan kom :D Vilken upplevelse det var!

#6 - - mina:

God middag söta..Vad tiden går snabbt..Söta bilder på honom..Ska ha med mig kameran vart jag än går...Alltid kul att titta tillbax på bilderna..speciellt när de är små & sen växer så snabbt..

Hoppas att allt är bra med dig som det är med mig denna lördag..Det blir pepparkaksbakning i morgon med killen min så det ska bli skoj :=

Sen i veckan får det bli mera bakning för min del så man har hemma sen när lillen kommer för då lär det nog komma många på besök..Ha en skön lördag med familjen.kram kram

#7 - - Emelie, Elliotts mamma:

så liten o söt =) jamen det låter smart o ta allt som de kommer sen o se va som passar in =) Hoppas ni med får en trevlig helg! kramis