Julafton..

Julafton vart riktigt trevligt. Vi var uppe med tuppen den dagen. Åkte först till kyrkogården och satte ljus på min mormors och Annikas mammas grav. Hade lovat Annika då hon själv inte hann. Hon satt på ett plan till Marocco istället. När jag kom till Annikas mammas grav så syndes graven knappt. Var så mkt snö. Då ligger ändå den graven skyddad under en gran. 2 dm snö senare så var jag nere. Tände ljus och hände kulor i granen. Väl på mormors grav så såg jag inte ens graven. 5 dm senare, om inte mer. Ja då hade jag kommit ner. Jäklars va snö. Gick upp till knäna på mig. Över tom.

Men det kändes bra då det va ljus på graven iaf.

 

Sen vidare till farsta och handla de sista klapparna. Handlade en chai latte - va ju så sugen. Köpte med en till Hanna och så åkte vi till dem och ringde på dörren. Lite spontant sådär. Wille fick sina små klappar och Hanna sin *s* Sen fick Theo världens finaste dress. Kikat på den själv - men köpte den aldrig. Va väl tur det kanske ;) Ska lägga upp bilder sen..

 

Väl hemma så fortsatte jag med dukningen. Kokade potatis, skivade skinka och pålägg. Fram med allt. Plus att slå in de sista klapparna. Mamma, pappa och brorsan kom vid 14 snåret. Så då hjälpte dem till och vips så va kl 15. Så då flyttade vi hela bordet så att vi kunde käka mat och kika på kalle. Hah. Vart bra ändå. Gud vad jag åt. Kan inte minnas någon jul som jag ätit så här mkt. Vart vin och en shot med. Ja shotten va 0,3cm. hah. Blir ju så full nu för tiden och har noll med lust att vara full bara för att jag shotta. Räckte med ett smutt. Theo fick även han julmat. korv, köttbullar, omelett och skinka. Mums enligt honom =)

 

Sen började min bror julklappsutdelningen. Ovanligt. Alltid han som börjar. Slår ju aldrig fel.. Theo fick börja med sin. Just för att alla visste ju redan vad det var. hah. Kanske inte det lättaste att slå in en pulka diskret. Vi bad iaf om en pulka iom all snö som dök upp. Och han fick en. Han satte sig i den direkt. Resten av kvällen så sprang han runt med den. hah. Knas!

 

Min mamma började störtgråta då hon fick nintendo wii av brorsan och mig. Den hade hon nog aldrig kunnat ana. hah. Stod sen en stor del av kvällen och körde det där. Va skit kul! Alltid roligt då man kan överraska sådär. Pappa fick en digitalfotoram. Kan han föra över bilder på mig, brorsan och Theo. Ja allt han vill ha. Vi ska bara köpa ett minneskort till det då brorsan glömde denna viktiga lilla detalj :P hah. Men han satt där och kika i den hur länge som helst. Va ju med kontroll och allt.

 

Bilder på klappar och sånt kommer senare. Har en del att lägga upp. Dels för att jag faktiskt vunnit en jäklans massa tävlingar. Hade ju sån flax i förra veckan. Blev nappar, wiskeyglas, smink, spikmatta och det jag vart så jäklans glad över var ju att jag vann en rakapparat till min älskade man! yey! (ska hitta alla länkar sen)..

 

Nu ska vi iväg här, så jag får se om det kommer några fler uppdateringar..

#1 - - Carolina - Har en nyårstävling i bloggen:

Vilka urmysiga bilder - och du hade verkligen tur, så många fina vinster! :-) God fortsättning!

#2 - - emma - mamma till meja:

Hej gumman :)

Snart hemma, vad skulle man göra utan mobilt bredband ;) Ska bli sååå skönt att få sova i sin egen säng i natt! Meja mår mycket bättre, benet är nog på väg att läka ordentlig nu, så skönt.



Tror du vi hinner ses nått innan jag börjar jobba? DEn 5 kanske, nästa tisdag... Vore skojs :D

Kramar i massor

#3 - - Pernilla:

Vad många fina bilder och det verkar som ni med haft en bra jul, härligt =)



Ha det fint!!

#4 - - Willes mamma:

Äntligen uppdatering om julafton. Så trevligt ni haft!!! Och vilken tur att du gillade kläderna till gudsonen min. Ville köpa såna till Wille med men C är smått trött på mumin så jag lät de vara. Vi hörs under veckan om nyår!! kramkram

#5 - - magda:

Såg ut som en trevlig julafton :)

#6 - - Annelie:

Hej kära vän!!



God Fortsättning på Julen!! Snart är den helt slut för denna gång!! Bara invänta det nya året!! ;)



Prinsessborgen blev väldigt fin, men just NU har de inget större intresse av den, men får hoppas det kommer!! :)



Vart Theo nöjd med alla sina klappar? Jonna och Moa vart jätte nöjda båda två, och det gissar jag att tvillingarna oxå blev!! ;) Jag vart nöjd med mina oxå!! Står i bloggen vad var och en fick!! ;) ;)



Ja, jag ska kolla detta med fotoboken!! Har inte hunnit än, men det skulle va så himla kul att ha!! Minne för livet!! Har du gjort många?



Ja, jag ska verkligen höra av mej nästa gång vi kommer till Sthlm!! Absolut en NY, BRA "sak" att se fram emot när man åker dit!! ABSOLUT!! Men kan förvarna redan nu att jag är ganska blyg och tystlåten av mej!! :s Men det ordnar sej alltid!! Finns nog en hel del att prata om kan jag tro!! ;)

Men tror det kommer bli bra om Matthias får jobba där, han kan ju bli förflyttad oxå om han vill det, till en stad närmre hem. Men vi får se. Han kanske kommer trivas så bra där att han vill stanna. Tiden får utvisa vad som kommer hända!!



Tycker absolut att du ska prova Baileys Coffee om du blir erbjuden!! Den är bara sååå god!! :p Annars ska jag bjuda dej på en rackare vid nått tillfälle!! ;) Det kan du skriva upp!!



Nu ska jag göra lite nytta!!



Ha en mysig söndags kväll!!



Kramen



#7 - - Emelie, Elliotts mamma:

verkar som ni haft en riktigt mysig jul, vilka fina bilder =) Ja, elliott gillar't starkt han med- när jag kom upp i morse så satt han i tältet o lekte för fullt sötnosen =) HAha..ja vart först undrandes om va de var för nåt när jag hade öppnat klappen- men sen kom jag på vad det var..o shit va jag skrattade =)

Det gick jättebra med fotoboken- A sa att det var den finaste julklappen han fått o att han vart riktigt rörd. Den handlade om elliotts och hans stunder ihop under det första året. Med andra ord var det bara massa bilder på dom tillsammans =) fick en gratis från fujidirekt! hoppas att ni har en mysig söndagskväll! kramis

#8 - - Johanna:

vad bra ni hade den=) snart dags för nerkaast heja heja :)

#9 - - Lina:

Vilken mysig Jul ni verkar haft! =)

#10 - - Jennie:

Hihi sådan pulka hade Jack också ! en röd som hetter Froggy haha passade perfekt eftersom han fortfarande heter grodan. haha Nu är det dock snowracer och tefat som gäller ;-)

Har ni invigt den idag eller?



kram

#11 - - Johanna:

kul med nintendo wii =)



sverige ledde med 3-0 och tapapde till 3-3 (lite små hysterisk hemma då) men de satte 4-3 precis innan andra halvlek...vann till slut med 7-3 =) nu väntar ryssan den 29dec 00.00 =) haha, jag är gärna din sportkalander.... =)

#12 - - Pernilla:

Jadå vi har med haft en bra jul =)



Ha det fint!!

#13 - - louise:

Verkar som om du precis som jag haft en superjul, härligt =)



Ja det e verkligen skönt att det går så bra, han e superintresserad av all mat o försöker ofta stjäla vår om han sitter i knät när man äter.

I eftermiddags drog han ner ett glas cola på golvet, han försökte ta glaset på bordet.



Ja bloggen e verkligen skum ibland, rätt störig



God fortsättning kramar

#14 - - Emelie, Elliotts mamma:

haha..det är lätt hänt att det blir fel..hade oxå glömt o sätta etikett på några paket men fick se de precis innan jag skulle lägga dom under granen som tur var =) sen hade jag köpt så dåliga etiketter så en del hade åkt bort =( önskar er en trevlig start på veckan! kramis

#15 - - Mammasbusungar:

Såå mysigt det ser ut :)



Min Stora har inte varit hemma över julen och jag tog det rätt hårt, sen så trivs jag inte i mig själv osv... Ja det är en massa som får allt till att vara pest.



Hoppas att allt är bättre med er i alla fall.

kram

#16 - - Duracellmamman:

Vilka härliga bilder från Er Julafton!! Den ser ut att ha innehållet precis allt det där som en Julafton ska!!



God Fortsättning!



Varma Kramar!

#17 - - Lina:

Jo tack det var fint här med =)

#18 - - Anna:

Vilken mysig jul ni verkar ha haft! Så mkt fina bilde rmed :)