Hamna någon helt annanstans..

Det vart fullt upp idag. Vaknade ganska så tidigt - för att vara jag. Jag hade nog kunnat sova bort heeeeeela dagen. Haft en otroligt jobbig natt. Theo var vaken och gick runt sömnig i sängen innan han somnade vid våra fötter. Så höll han på x antal ggr. Så jag var inte pigg imorse alls.

Kl 11 var det dax för svininfliuensan , spruta nr 2 för Theo. Så vi åkte upp och sen erbjöd dem mig sprutan med. Så jag tog den. Än så länge känner jag mig ok å armen med. Vi får väl se hur jag känner mig ikväll/imorgon. Theo mår bra han med.

Efter det så blev det stan. Lunch med Annika och kolla runt lite. Seriöst va tråkigt det var. Det var ju så mkt folk. Alltså gå runt i stan, inte lunchen. hah. Fick klappar oxå. Theo med. =) På tors så drar Annika iväg utomlands. Så himlans najs! Skönt att få lite värme. Jag gick bara runt i stan sen och fick tiden att gå. Det var ju så mkt folk i varje butik. ville inte ens gå in. Om jag skulle gå in och hitta något så var ju kön 75 meter per kassa. Nej usch..

Kl 14 var det naglar som gällde. Hon var så snabb idag. Det var skönt. Jag som var så trött. Var väl klar efter en timme. Va bara så skönt att komma hem. Men jag hann bara ligga en stund i soffan och så ringde mamma. Hon behövde hjälp. Så vi beställde pizza och åkte hem till henne och hjälpte henne med bredbandet. ja mannen då.. Så nu sitter jag här. Någon helt annanstans än vart jag hade tänkt att spendera min kväll. Behöver städa hemma, men jag får ta det i morgon då jag är så förjäkligt trött just nu. Så även om jag skulle ha varit hemma, så skulle jag nog inte ha gjort ett jäkla jota...
#1 - - Maria:

Hoppas att du slipper några biverkningar från sprutan!

Det är helt sjukt mycket folk på stan på dagarna nu, får inte gjort ett skit när jag väl kommer dit, HaHa.

Håller tummarna för att Theo sover bättre i natt..



Kram Kram

#2 - - Junitjej:

Hoppas du vinner denna gång!

#3 - - Annica:

Tjoho! Nu drar jag igång med ännu en tävling! Var med och tävla om en snygg modeklocka i valfri färg! Kika in på min blogg, kram http://mukisannica.blogg.se/2009/december/tycker-det-ar-dags-for-en-riktigt.html

kolla även in mina andra tävlingar!

#4 - - N I L M A:

hade du inte tagit sprutan innan?



sv: ja det är så att min systerson ska döpas helgen efter mig och jag ville vara gudmor och då måste ju vara döpt så vad gör man inte? ;P

#5 - - sara:

Tack tack =) Ja det är riktigt kul att med små detaljer fixa och trixa till juldukningen. Tänkte att det var lika bra att börja redan igår då jag hade tid över, idag är det fullspäckat schema för oss. Ikea, Willy's, förbi hem till mamma, baka och städa och fixa, haha, herregud! =)

Jo, klart det går åt mer när man har barn och byter blöjor ofta och sånt. Men en sådan kräm med pumpflaska måste jag ha, blev så irriterad då jag bara hittade de patetiskt små tuberna. Vart har du köpt den? Kommer johans föräldrar till er på julafton? Kollade ju på din andra blogg och såg allt det är med gudmor...vad är det som har hänt egentligen, asså med henne...?

GOD JUL på dig =) KRAM!

#6 - - magda:

Åh den tävlingen ska man nog vara med i :)