Fredagen...


fredagen vart något stressig då jag inte hade en klänning att ha på mig till mannens julmiddag med jobbet. Ville ha något nytt som jag kunde känna mig fin i. Så på jakt efter den perfekta julklänningen sprang jag runt som en galning. Hittade en, som jag köpte rent deperat. Men den va bättre än va ja trodde. Tur att man kan göra impulsköp ibland :D Lyckade dessutom. Sen fixa iordning mig på 1½ timme. Som tur va mamma här, så hon tog Theo. Hon skulle sitta barnvakt..

 

Gick på en snöig västerlånggata med högklackat. Dum som man va. Jäklars så halt det var. daa. Väl framme vid målet så satte vi oss ner vid ett långbord. Lite väl stimmigt där inne måste jag väl säga. Men jäklars va många sorter öl och whiskey dem har. Själv drack jag cider och tog en mjölkdrink. Hah. Vi lyckades vara där 4½ timme. Men som jag åt. Gott var det. Här kommer min trerätters:

 

Förrätt: Älgcarpaccio med västerbottensost & pesto

Varmrätt: Grillad Lammytterfilé med kantarellsås & potatisgratäng

Efterrätt: Hjortronpannacotta

 

Tror att jag kan ha förätit mig något. Hah. Vi åkte hem runt 23,30 då jag lyckats få huvudvärk igen. Kände att den kom smygandes. Jag tvärdäcka då jag kom hem får jag väl säga med. Hade en kanon trevlig kväll iaf.
#1 - - emma - mamma till meja:

Men... ingen bild på dej i klänningen??



Kramkram