Fotobok

Fotoboken är iaf igång. Alltså jag har börjat med den. Är ju så himlans svårt att välja bilder å så.  Ska börja med å skriva lite text idag är iaf tanken. Igår somnade Theo så himlans sent, så då blev det inte mkt gjort. Får hoppas att han somnar tidigare idag.. Är inte helt säker på hur jag vill ha det heller. Men det löser sig någonstans på vägen, hoppas jag! Så himlans roligt att börja med boken iaf! Äntligen!

#1 - - stine - pokerfru & mamma till Wiggo:

va roligt med en fotobok :)

ne, man minns ju inget från när man själv hade det.

men redan idag är han mycket piggare!

#2 - - Malin:

Ok, seg och trött är bara förnamnet på vad jag är. trött som en galning. spytt som en galning också 4 ggr idag. så mår inte bra. Men nu har jag blivit sjukskriven i 2 veckor till

#3 - - Malin:

Hehe okej :) det var riktigt fint i alla fall :)

#4 - - Johanna:

kul med fotobok, mor gjorde en till mormfar från hans 90årsdag :)

#5 - - Lillen:

åh störande med pappret. jag hata rsånt! Pilligt och jobbigt. Vi kanske kan göra tillsammans? dricka vin, koka knäck och pyssla eller bara snacka skit? Snarast såklart. I helgen??

#6 - - Lillen:

usch man blir ju helt slut när man inte får sova ordentligt. Hm favorit färg, lila, svart, grå. och petrol tycket jag om.

Hoppas du mår bättre snart. Låter inte skoj.

#7 - - Annelie:

Hej vännen!!

Hoppas allt är bra med dej och de dina!! :)



Har en fråga... Är inte så hemma på detta... Hur gör man när man ska länka tillbaka till nån annans blogg eller hemsida?? Är ju en massa roliga tävlingar som pågår nu... men vet ju inte hur man länkar tillbax... Har inte hållt på med detta så länge, så har inte hunnit lära mej dessa "knep"!!



Ha en mysig måndags kväll!!



Kramen

#8 - - Kirsi:

Ja det hade varit gulligt om du velat skicka bilden på min mail =)

Såå fin verkligen

#9 - - Sandra - Mina Prinsar och Jag:

Jag har tänkt göra en sån där fotobok så himla länge... borde kanske ta tag i det snart. Vilken sida är det du gör din på?

#10 - - Lillen:

Hmm på lör den 19de ska jag till mormor som fyller 75 men det är kl13 så på kvällen borde jag kunna. Kan ju komma till dig på direkten efter eftersom hon bor så nära dig =) Kan du då?

#11 - - Malin-mamma till sam:

<jo lite segt här med, S ville upp 05. hur går det med bebbeverkstaden? Jag håller tummen