Feber i snöstormen..

Vilket snöväder som dragit in här över sthlm. Det slutar ju aldrig snöa. Här i blåshålet där jag bor är det storm. Men för tillfället så ser man iaf husen här mitt emot. När det klarnar upp är det ju riktigt fint. Önskar att det var en massa sol nu med. Vill gärna ta mig ut. Men det får bli en annan dag. Huvudet är inte riktigt på plats ÄN. Men så mkt bättre nu från dag till dag. Sen har lillkillen här gått å fått feber. Inte en susning varför. Han är inte dålig annars.

 

Just nu sitter han här med pytt i panna och ägg. Lr är det pytt i panna med Theo. Lite svårt att se vart Theo börjar och vart pytten börjar. Speciellt då det är över allt just nu. Han va så jäkla snabb på att hälla ut tallriken och kasta ner allt på golvet. Det är just i sådana här tillfällen man saknar att Ludde inte är hemma. Han är med pappa idag. Han brukar iaf vara väldans duktig på att äta upp allt Theo kastar på golvet.

 

Ikväll ska jag äta grekiskt! Yey! Ska möta damerna här i centrum på en bit mat. Dem har sjukt god mat här uppe. Mums. Och grekiskt. Kan det bli bättre? Do not think so =) Ätit där en gång tidigare. Ska bli trevligt att träffa tjejerna och äta en bit goooood mat..

 

#1 - - jen:

Hihi barn äter med hela kroppen.

Ja jag sa upp mig för 4 månade och ångrar inte det. Bäst för mig känner jag. Nu har jag planerat att göra vad jag helst vill göra. En liten hemlis än så länge :)Hoppas att de går vägen bara.



Va gott med grekisk mat. Älskar moussaka.



Hur är de med dig då??



Kram

#2 - - Lillen:

Usch jag är så seg så jag bara vill gråta. Emmie är världens gnällfis, hon är säkert också jättetrött men hon får skylla sig själv :-P

Det låter ju trevligt med fina papper från panduor meen hur ska vi hinna dit innan lördag? hehe. känns inte så jätte lockande med busstur i det här vädret.



julgransmattan var jättebillig på rusta =D

pennor har jag några bra faktist =) tar med mig lite pysselsaker helt enkelt.

Förstår att det inte känns så lockande med skansen i det här vädret S



Tacka Thea från mig =) hehe.

Nu ska jag ta gnällfisen här och fråga vad som är fel.

Skönt att du vart lite pigg av bullen iallafall.

kramisar

#3 - - Malin:

Ser ut som vädret hemma hos oss :p men det är full snöstorm ännu. Hoppas att solen kan skina imorn så att man kan ta sig ut och fota lite :)

#4 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Nej men gud det gjorde jag ju inte. Förlåt.

Jag fixar det.

Haha, förlåt. Men det föll bort, har iaf nummret kvar på mailen.



Soory. Stor kram

#5 - - Sara:

jobbigt att lillen har feber=(

#6 - - Maria:

Hoppas att både du & Theo mår bättre i dag.

Här har det slutat att blåsa, som tur är.-)



Kram Kram

#7 - - Ajdins mamma:

Jättefin blogg :)