Stor kille..


Ja lillskrutten han gör nya framsteg varje dag tycker jag. Man hänger ju inte med i svängarna. Mannen min brukar gå runt med honom här hemma. Hålla i honom i händerna och gå. Men strax innan greklands resan så ställde han sig upp för första gången själv. Kom från ingenstans. Det har han nu övat på ett tag och de senaste dagarna har han blivit bättre och bättre. Till reeeeeeen förskräckelse *skratt* Han är väldans bra på att ta sig upp och hålla sig i soffan. Därifrån så tar han sig till bordet. Där är det såklart en massa saker. Allt han får tag i åker ner i golvet. Ja förutom mobiltelefoner som åker in i munnen. =) Sitter jag bredvid honom så ska han bara klättra upp på mig. Va hände med att sitta ner var så skoj =) hah. Idag var det mycket ståendes i sängen. Från att ligga/sitta till att ställa sig upp. Och han var sååå stolt. Tycker det är sååå roligt. Våran lilla kille börjar bli stor ju! Imorrn blir han hela 9 månader, dvs 3 månader till 1 års dagen. Så spännande!


För övrigt så glömde jag ju nämna att igår då vi var och handlade så hittade jag fanta citron. Gaah! Det va ju egentligen mannen min som hitta det, men ja va väldans snabbt på plats för å plocka ner några i vagnen.

Tyvärr får man väl säga, så var det 1,5 liters flaskor - dvs kolsyran försvinner så sablans snabbt. Lite synd. Gillar burkar eller 33 cl flaskor bäst. Passar ju alltid på att dricka fanta citron då vi är i grekland. Brukar även bli lite nerpackat i bagaget, när jag åker hem =)

Men jag måste medge. Tycker att fanta citronen är godare utomlands. Varmt ute och så tar man en iskall burk och njuter! ah!


Annars så gick det väl sådär i morse. Jag hade hoppats på bättre nyheter. Men jag ska tillbaka om 4-6 veckor. Någon operation är inte bestämd än. Jag hoppas så att jag slipper. Cystan läcker vätska, men jag är så himlans glad att det inte gör ont. Blev nämligen varnad för att jag kunde få komma in akut med världens smärtor. Men än så länge har ja iaf undvikit dem. Hoppas det fortsätter så. Cystan är nu 4x5 cm.

I morgon så ska jag kanske åka in till stan en snabbis innan det är dax för att fixa naglarna. Ska bli skönt att få klippa ner dem en bit, plus att få en snygg fransk manikyr igen! Nu blir det däremot sängen. Känner att denna dag har tagit en väldans massa på mina krafter.. Natti!
#1 - - Veronica - mamma till Denver:

det där med att stå upp känner jag sååå väl igen ;)

#2 - - Amanda:

Fanta citron låter gott. Det har jag aldrig sett några.



Vad skönt ändå att den krymper. Hoppas den har försvunnit helt till nästa gång så du slipper operation. Att den läcker vätska kan kanske vara ett bra tecken?

Kram

#3 - - Eva:

Visst blir dom stora när dom börjar stå =) Oskar har precis börja släppa lite och stå själv så snart går han nog med.

#4 - - Louise:

Tack =) härligt med sådana framsteg med er stora pojke, han e såå härlig

kram

#5 - - Kirsi:

Hej vännen!

Hoppas allt är bra, läste dock att du fått en cysta =( stackare. Krya på dig vännen och hoppas allt kommer gå bra.

Jag hoppas även att ni haft en fin semester och att Theo mår bra. Söööt han är som alltid haha.

Många framsteg han gör lille prinsen.

Ha det så gott, vi hörs

#6 - - Sofie:

Åh, älskar Fanta Citron utomlands. Köpte en flaska igår men jag tyckte inte det var lika gott här hemma..haha.



Ja, nu har jag flyttat. Första skoldagen igår. Fast det var bara en föreläsning och sedan bara massa skoj. Kommer inte ha några lektioner på två veckor utan bara massa kåraktiviteter.



åh vad Theo är duktig! Han går nog snart, ska du se. Jag gick när jag var 10 månader..



Hoppas du får en bra tisdag!

#7 - - ★Hanna★:

Eftersom jag fyller dagen efter Lucas så slår vi nog ihop de på helgen, blir nog hemma här eftersom de antagligen bara blir mina släktingar som kommer :/



Grattis sötnos på 9 månadersdagen!

#8 - - Mindy:

God eftermiddag söta.Ja det var ett tag sedan vi pratades vid på msn...har inte varit inne här så mycket för man har inte orkar så mycket..I går fick jag träffa min kära väns bebis så otrooligt söt han är..Söta bilder du delar med dig på din sötnos.Ha en skön tisdag.kram

#9 - - Fru Evelina:

hihi så söt han är!

visst är det toppen att fanta citron är tillbaka =)!

#10 - - emma - mamma till meja:

MObiltefeoner i munnen, ja det känner jag igen :)Ettårskalaset närmar sig med stormsteg ju...



Fick en läkartid på tisdag förresten



Krams

#11 - - C:

Blev mc donalds tyvärr. Hade hellre ätit max. Men vi kom inte på vart max ligger någonstans. Haha. Kom på sen att det ligger ju ett precis vid mitt jobb i hammarby sjöstad. Där vi åt förut. :P

#12 - - Frida:

Åh fanat citron var min favvis när jag var liten;D

Men gumman vad tråkigt du inte är bra, håller mina tummar för att ALLT ska gå över snabbt!

Massor av kramar till fina dig<3

#13 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

GRATTIS IDAG TILL THEO 9 MÅN =)

KRAM FRÅN OSS

#14 - - Hanna - mamma till Neo:

känner igen det där med framsteg!! allt går i rasande fart...

GRATTIS på 9 månaders dagen!! ^^ nu har han varit lika länge utanför som inuti... haha!



passar på att tipsa om min nystartade tävling oxå : http://hannaofsweden.se/2009/august/sobea-tavling.html

#15 - - Hanna - mamma till Neo:

svar: neo ska börja på dagis eller hos dagmamma i januari... ångest!!!! =(

#16 - - Linda:

Mysigt med såna framsteg:-)



Tråkigt med cystan:-( men hoppas verkligen den inte ställer till med några större problem för dig och att den försvinner av sig själv om den nu kan det??



Hoppas ni fick en underbar 9 månadersdag idag iallafall..