I väntan på morgondagen..

Idag så åkte vi  till mio, ikea och sen var vi och handla. På Mio så köpte vi olja till bordet här i köket. Tänkte att jag skulle ta och olja in det igen. Vi åkte sen till ikea. Köpte inte så mkt. Glömde ju hälften.. ovanligt.. Men det blev Iaf några nya skydd till elkontakterna och några lås till lådorna här hemma. Sen blev vi hungriga. Åkte till max. Mums! Mätta och belåtna så åkte vi och handla. Eftermiddagen här spenderades i sängen. Har haft sån huvudvärk hela natten och eftermiddagen. Men nu känns det iaf bra. Jag och mannen sitter i soffan och kikar på batman. Gjorde chailatte till oss.. Löjligt gott.

I morgon ska hela familjen upp ganska så tidigt, Ska till södersjukhuset på ultraljud. För några veckor sen hade jag väldigt ont i magen, det blev bara värre och värre. Att söka till en gynekolog på sommaren är inte det lättaste. Till slut fick ja en tid efter greklands resan.. Men ja kände att kunde inte vänta så länge. Vet att om det är något som stör mig, gör ont - så kan jag inte slappna av. Så jag sökte akut till gynavdelningen på sös. Där upptäckte de en cysta som ligger bakom min livmoder. Den var då 5x7 cm. Var kraftigt öm i magen och uppsvälld. Kanske låter konstigt, men det var skönt att det fanns en förklaring till att jag hade ont. Så att dem inte hittade något menar jag, så man får gå ovetande om vad det va..

Att komma iväg på semester kändes då helt underbart. Bara försöka koppla bort allt det jobbiga, komma bort. Men när man kom hem så var det ju direkt in i verkligheten igen.. Som tur var så slapp ja ju vänta två månader som läkarn först sa. Utan nu fick ja vänta i 3-4 veckor.. Fick en lapp dagen efter att jag kom hem. Kändes så skönt.

Får se hur jag sover nu i natt, vet att jag spänner mig en hel del. Kanske därför man har haft huvudvärk idag. Hoppas iaf att jag får bra nyheter i morgon.
#1 - - Angelica:

sv:Tack..

Men usch då,Läste ditt inlägg nyss!

Jag hoppas verkligen att du får ett possitivt besked. Verkligen! För det där lät hemskt!

#2 - - sara:

Usch vad jobbigt, men jag håller tummarna för dig och tänker på dig imorgon. Hoppas verkligen att du får ett positivt besked! Kram

#3 - - Mia:

Oj ja inte konstig att man går in i väggen om man jobbar på netto Tycker dom verkar alltid stressade där ;) Men du skulle kanske testat ett annat arbete med mindre stress och där det är socialt =)



kramisar

#4 - - sara:

Jag hade en helt ledig dag idag så jag passade på, framkallade korten för ett bra tag sen. Det tar ju verkligen tid att pyssla och fixa, satt i tre timmar!

Panduro har ju så mycket fina dekorationer ifall man ska göra tema fotoalbum, som bröllop eller semester, annars tycker jag att det är finast att hålla det ganska enkelt, med små minnen nedskrivna eller små söta meningar och datum och sånt.

Fotobok har jag också tänkt på att göra, så snyggt att få allt i en bok. Du borde absolut göra en med Theo och vänta tills su har bilder från 1- års dagen, vore ju så fint att göra "mitt första år"

#5 - - ★Hanna★:

Hej.

Haha Hanna va ju ett riktigt populärt namn på 80 och 90-talet så de är inte så konstigt om du tar fel :)



Hoppas de funkar, annars tycker jag att du borde kontakta dom som gjort spisen för de borde finnas barnsäkerhets-spärr på den!

Sjukt att de inte gör de, de blir ju ändå rätt så hett där nere :/

#6 - - Mia:

oj ja det låter jobbigt. Men jag har själv jobbat lite fast inom resturang. Lagade maten och sånt men visst det är stressigt när man jobbar inom service. Skulle själv aldrig klara av att jobba så hårt pressad. Men vad vill du jobba med nu?



kramar Mia

#7 - - Mia:

Nä jag kan förstå det^^. Själv tänkte jag börja jobba nästa sommar när jag gått ut Omvårdnads programmet på komvux =)

#8 - - Liw:

Jag tar verkligen inte illa upp. Har också tänkt på det där med att prata med BM om problematiken, hon borde kunna remittera mig till någon slags samtalsteurapet..



Det är verkligen jätte jobbigt att hela tiden vara osäker på jaget, att inte känna att jag duger, att få höra kommentarer kring saker jag mått dåligt över osv.

+ då sömnbristen som verkligen tär på mig, både fysiskt och pskykiskt :( jobbig vecka, men insikten om att JAG måste ta tag i problemet och be om hjälp har kommit till mig, alltid något :)



Stor kram, ditt stöd betyder oerhört mycket för mig :)

kram

#9 - - Jennie:

Men gumman vad du skrämms! Alltid obehagligt med oundersökna diagnoser, bra att du fick tid fort! Du ska se att det att går jätte bra!! Lova att du talar om hur det gick sen! HÅLLER ALLA TUMMAR jag har för dig!!

Kramar

#10 - - Sinne:

Vi vet inte vad det blir. Vi frågade på rul men hon sa att hon inte såg, men jag är helt övertygad om att hon visst såg men inte ville säga något. Det är faktiskt lite spännande att inte veta :) Jag tror det är en flicka men vill inte ställa in mig på det, ifall det är en pojke kanske det blir helt konstigt då haha. Fast det spelar ingen roll vad det blir heller, bara ungen är frisk :)

#11 - - emma - mamma till meja:

Hoppas det går bra idag gumman!



Kramar

#12 - - Liw:

Förlåt, läste bara första delen av ditt inlägg igår kväll, var så disträ :( Förstår att du har varit orolig, men oftast är det ju just upptäckten som brukar ta tid, de har ju hittat cystan så nu kommer du få all hjälp du behöver / eller inte behöver. Hoppas allt går bra hos läkaren idag! Tänker på dig!



Väldigt skönt att veta att man inte är ensam, som jag skrev alla verkar vara så Tipp topp under sina graviditeter.. Man känner sig lätt lite konstig när dessa tankar / känslor kommer.

Det känns jätte bra att jag har tagit tag i problemet, blev väckt av telefonen imorse. Gjorde en internet intresseanmälan till samtalshjälp igår kväll och idag ringde de upp och sa att jag var intressant och ska få komma på "inskrivnings samtal" inom någon vecka. Känns jätte skönt! Är nog första kontakten som skrämt mig, för jag har ju förstått att hjälp utifrån är ett måste för att komma vidare med problemet..



Nä nu blir det frukost, är faktiskt hungrig :)

kram kram

#13 - - Martina:

Hejgumman!

Hoppas de går bra idag på SÖS,inte kul att gå och ha ont:/



Hoppas ni får en bra dag!

kram

#14 - - Amanda:

Hoppas verkligen det går bra idag! jag ska hålla tummarna för dig vännen!

Kram

#15 - - ★Hanna★:

Ja, de e skit roligt å planera, roligare än till sin egen födelsedag :) Jag har nog bestämt mig för ett NallePuh tema :)



Ja, de borde de göra, kolla upp de å finns de inte så tycker jag att du ringer till ARN eller nåt :P

#16 - - L:

Ja lätt att vi måste shoppa i sickla! =) Hittade en superfin liten stickad dress i ljusrosa till Emmie, såå fin, endast 895kr! Som hittat asg var från Ralph Lauren.

Ska försöka hinna ta kort och lägga upp. Känns som tiden flyger iväg. hinner inte med hälften av allt man ska göra. Kan ha med att göra att man fastnat framför datorn :-D kramis

#17 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Hej gumman.

Tänker på dig idag så klart. Hör av dig sen så jag vet hur det gick.

STOR STYRKEKRAM

#18 - - C:

Oki :) Vi köpte inte så mkt vi heller. Japp! Bilder kommer! :) Blev akut sugen på onyttig mat = hamburgare så A ska hämta mig på jobbet sen blir det mc donald s eller max. GOTT!



Kramar

#19 - - Therese och Henry:

Hoppas det har gått bra idag! Ska försöka hinna svara på ditt inlägg du skrev men H är inte riktigt nöjd så vi får se hur det går...



Kramar

#20 - - Liw:

Vad skönt att den hade minskat i alla fall. Nu är du ju inne i rullorna och då kommer de att följa upp och behandla så fort du (eller dem) märker minsta skillnad, är ju dit det är svårt att ta sig...

Har själv cellförändringar på livmoderhalstappen och går på gynundersökningar var 6:e månad för att kontrollera tillväxten, än så länge har det bara minskat och jag har aldrig behövt ta ort något. Peppar peppar :)



Nä nu är det myskväll med godis och film här, sista dagen i stugan så nu ska det mysas :)

kram

#21 - - Frida:

Håller tummarna för att det gick bra vännen, tänker på dig...

Kramar<3

#22 - - L:

Ja det är ju verkligen helt sjukt att lägga så mycket pengar på ett klädes plagg som dom växer ur på max två månader! Sjukt att folk har så mycket pengar att dom köper sånt.

Shoppade också lite idag. Visar på bloggen senare.



Jodå det går bra med ansikts grejjerna. Får se om 3v om det blivit förbättring i huden annars kräver jag pengarna tillbaka :D

Kramis

#23 - - Martina:

Hej vännen!

Hoppas de blir bättre till näsat gång skönt att den minksta lite hopaps de fortsätter så.



Hur är de annars?



kram

#24 - - Therese och Henry:

Synd att den inte försvunnit helt. Men brukar dom försvinna så fort annars? Hoppas det ser bättre ut nästa gång iaf så du slipper operation och ni kan sätta igång bebisverkstaden igen! =)



Ja, det är lite tråkigt att man inte får veta könet på rul, men samtidigt så får man ju tillfälle till att se bebisen en extra gång om vi gör köns-ul! =) Blir nog att vi åker någon gång i november då i så fall, för i oktober kommer H's faster ner och då är det bättre vi åker upp i november och så passar det bra med ul i så fall... =)



Ja, det är skönt att jag snart kommer få byta. Lite tidigare än vad det skulle blivit. För de är tvungna genom lag att flytta mig så det känns skönt. Hade jag inte pallat och de inte varit tvungna så hade det ju varit skittrist att vara på ett ställe jag inte orkar/vill vara på...om dom hade varit tetiga och inte velat hjälpa mig menar jag. Började med dagtid idag och det var en sån himla skillnad att få sova en timme längre på morgonen! =)



Tjejkvällar är mysigt! Få prata en massa strunt och så =) På lördag ska jag ordna en babyshower åt en kompis här hemma. Blir nog mysigt och väldigt skoj! Hon vet ju inget... ;)



Jäklar vilket röjj det var på kräftskivan vi hade i lördags!! De festade loss rejält och maken var helt plakat utslagen igår, haha. Men han fick skylla sig själv...



Nu ska jag dricka lite thé och sen hoppa i säng.

Stor kram!



#25 - - Sandie:

Håller tummarna för att det går bra =)

#26 - - Angelica:

Det var mig en glad unge!! =)

#27 - - nina:

Håller tummarna ang cystan.

#28 - - Johanna:

De va mig en söt gosse!