Mycket att göra för en lugn dag..

Bjuder på en gammal bild då ja inte sitter vid min dator..

Min sk lugna dag.. Fick sovmorgon, så himlans skönt och behövligt! Har varit så trött här i några dagar. Vaknade av att Theo låg i sin säng och prata. Kan man bli annat än på bra humör?! =) Bra början på dagen. Matade honom och satte på honom kläder. Packade väskan och åkte till ikea. Kilade in och köpte en ny nattlampa - då den vi fick av mamma i julas helt plötsligt gick sönder. Sen handla dubbelhäftad kardborrband (vilket förövrigt inte fungerade på den där j*kla spisluckan). Sen åkte vi och storhandla. Då menar jag storhandla. Fy farao. Välling, blöjor, mat för all framtid - hah, toapapper, hushållspapper, vårservetter, majskrokar, balsam, deo, hårfärg etc etc. så jäkla mkt iaf. Kom iaf hem tillslut.

Mannen åkte och jobba och Theo somnade strax därefter. Så då ställde jag mig och laga mat till Theo. Blev kycklinggryta. Blev helt ok och gick hem hos Theo iaf. Det är ju huvudsaken. Sen efterrätter. Frös in en massa. Nu har vi hur mkt mat som helst till honom oxå. När jag 1½ timme senare var klar, ja då vakna ju Theo. Så satt vi och lekte och hade oss. Knatade uit med hunden. Sen började jag laga mat. Matade Theo och sen mig själv. Å sen in i badet med lillskrutten. Han satt och lekte med duschslangen i all evighet. Han upptäckte att man faktiskt kunde dricka vattnet. Knas. Till slut tog ja ut honom. Vilket inte gillades såklart.

Han somnade sött vid 21 tiden. Så mannen och jag har suttit i soffan å myst och druckigt chailatte (för ovanlighetens skull). Skulle ha färgat håret, men som vanligt så gick luften ur mig. Har ju bara varit så mkt att göra idag. Helt otroligt. Skulle behöva några timmar till på det här dygnet.

Imorrn ska ja upp tidigt för då måste jag städa. Annika och Jonas kommer förbi (är planen iaf). Jonas är ju allergisk mot hund, så när han kommer hit försöker jag iaf att städa så mkt det bara går. Även om det alltid finns en massa hundhår kvar. Man försöker ju iaf. Dumt att skita i det. Imorrn är ju mannen min hemma oxå, så då har man ju lite tid över. Så skönt. Nej nu är det sängen som gäller. Ska ju bli så skönt att sova!!

#1 - - exklusivvardag:

Vilken härlig blogg du har!

#2 - - Veronica - mamma till Denver:

ja, jag tycker verkligen att de borde kolla signaturen och jämföra med legitimationen (men man ser ganska tydligt att det står "Veronica" i min signatur). Säljarens namn stod ju också. Jag tycker verkligen att det är väldigt konstigt att det ens är möjligt att det blir såhär...

#3 - - Fru Evelina:

tänk på att inte dammsuga precis innan, min syster är också allergisk och hon säger att det blir värre om jag dammsuger för nära inpå eftersom alla partiklar yr omkring i luften då!



kram

#4 - - Johanna:

Sv: Eddie blir fyra nu i slutet på september. Låter som att du haft en härlig dag med lagomt mycke ståhej :)))

#5 - - Michael Jackson - fanblogg:

Hej! Idag är det nämligen Michael Jacksons födelsedag, gå gärna in på min blogg och skriv en hedring till honom! :) Tack.

#6 - - emma - mamma till meja:

Du får gärna lägga över bollhavsbilderna på skivan med om du har lust.



Helgen blir nog ganska lugn. Idag ska vi ner till Svens föräldrar eftersom hans pappa fyllt 75 på eftermiddagen, och imorgon vet jag inte faktiskt. Ni då?



Krram

#7 - - ★Hanna★:

Dom e skit snabba! Armarna kan bli dubbelt så långa :)

Vi e förkylda så här blir de lugnt hela helgen, själv då?

Tråkigt att de inte funka med karborren, de borde ju finnas nåt att köpa kan man tycka :/

#8 - - Frida:

Vissa dagar är helt enkelt såna att luften går ur en... Hoppas att du mår bättre idag & att du får en härlig lördag.

Massor av kramar<3

#9 - - Amanda:

Vilka fina bilder! ♥

Din sk lugna dag verkar ha varit allt annat än lugn. För oj vad flitig du har varit!



Hoppas ni får en fin lördag idag.

Kram

#10 - - ♥Linda med familj och Lillan i magen♥:

hej tjejen :)

Tack så mycket, än är rummet inte färdigt men man ser ljuset i tunnlen som min sambo uttrycker det :)



Nä denna sängen är faktiskt väldigt gammal och har funnits inom min familj och släkt i många år. Den är vit från början så jag har bara slipat den och mannen lackade den...



Jag mår inte så himla bra ska jag erkänna. Vankar mest fram och tillbaka dygnet runt just för tillfället.

Va inlagd hela förra helgen då dom stoppade den pågående förlossningen, vi kom in så pass tidigt.



Äsch allt står i bloggen...

Kram

#11 - - Mindy:

God kväll hjärtat.Allt bra med dig denna lördag kväll.Här är allt bra..fast man har lita ont..Ha en skön kväll..söta bilder på er..kram kram

#12 - - Anonym:

http://cavfl.blogg.se

#13 - - ★Hanna★:

Hur gick de med spisen?

De e ju sjukt att de inte finns barnspärr!

Va är de för märke på spisen?

Lucas är och sliter i den där hela tiden, jag är skit glad att spärren funkar på min så jag förstår att du är orolig, de blir ju varmt där med :/

#14 - - Martina:

Oj ni har har verkligen aft att göra:) Mysiga bilder:)



SV: jag jobbar med funktionshindrade:) Jo de är ett långt pass men bra betalt eftersom de är helg hihi!

De finns bilder uppe nu på lastbilarna från igår;P



Hoppas söndagen blir bra

kramar

#15 - - Knutte:

Hehe tack :P

#16 - - Linda:

Jag skulle också behöva åka till IKEA och lämna tillbaka lite saker. Synd att man har en timmas resa för att komma dit!

#17 - - Mindy:

Hej hjärtat..Jag har ont än,,skönt att man ska till min läkare i morgon så får man allt se vad som kommer ske där efter..Hoppas att du har en skön söndag..Jag har hittat en amnings kudde på coop för 199 kr så det är bra pris & skön den är men inte köpt än för vi ska till Ullared snart så jag ska kolla där innan.Ha en skön & mysig dag.kram kram

#18 - - emma - mamma till meja:

Snabbt jobbat :) Ska försöka komma ihåg och påminna dej om ta med den nästa gång då.

Den här veckan som kommer har jag fullt upp, men vad tror du om en ny playdate på Andys veckan efter det? Nån dag där som skulle passa dej?



Kram

#19 - - Malin:

Vilka mysiga bilder :)

#20 - - Tims mamma:

Ja visst är det bara fyra månader eller? Tim är född i mitten av juli.



Jag börjar jobba på tisdag, usch och fy efter 14 månader hemma, helt galet det känns. Då ska Micke vara hemma med Tim till årsskiftet sen blir det dagis. När är det dags för Theo?



Läste om din cysta men har glömt att kommentera det, usch det låter läskigt, hoppas du slipper operation.

#21 - - Veronica - mamma till Denver:

tack=) kul att kunna inspirera nån annan ;)



du, jag funderar på att försöka ta mig till sthlm snart, ska kolla lite med bussresearrangörerna och se om det finns möjlighet att fixa nån bra lösning med att ta med en bebis på bussen bara ;) går det att lösa så kommer jag inom en snar framtid :D

#22 - - ♥Linda med familj och Lillan i magen♥:

Ja det va jobbigt och det va skönt att dom lyckades stoppa det.

Nu går jag med en evig smärta så på något vis så vill jag ha ut henne men ändå att hon stannar kvar...



Ja det är skoj, den dopklänningen som jag döptes i, döptes Ella oxå i precis som mina systrar och nu ska ju Lillan oxå döpas i den :)

#23 - - Sinne:

Skönt att han bestämde sig för att komma dagen före! :) Jag är lite nervös för att gå över så pass att jag blir igångsatt. Jag har börjat oroa mig lite över förlossningen och det kommer bara bli värre om jag har en exakt tid då det kommer sätta igång känns det som.



Barnmorskan tipsade om avslappningsband från apoteket då jag sa att jag är rädd att spänna mig och få panik ungefär. Ska köpa ett sånt. Sen får vi lära oss vissa avslappningsövningar på föräldrautbildningen också så det känns rätt bra. Gäller bara att komma ihåg det där och inte få panik och sluta andas :P Men jag antar att jag kommer vara så less att jag bara vill ha ut ungen då det väl sätter igång :D

#24 - - Linda:

Det tar ca en timma med bil. Jag ska lämna tillbaka ett par fina gardiner som tyvärr var för korta. Vi har rätt så högt till tak så det såg lite roligt ut :)

#25 - - Veronica - mamma till Denver:

ja, jag har tänkt tanken länge, men det är så dyrt att åka tåg... men det finns ju bussar som går (100 kr tur och retur) och min syster sa att man kan ha bilbarnstol på dem, men jag ska kolla upp det=) ja, jag vill iallafall passa på att träffa dig och emma=)

#26 - - Linda:

Ja, det är just det, vår kombination med högt till tak och stora fönster är lite klurig men jag får väl ta tag i det och sy lite själv!

#27 - - ★Hanna★:

Hoppas han kan fixa de då, vilket han borde om han är fastighetsskötare. Sjukt de där. Kanske du skulle uppfinna nåt å bli rik på kuppen :)

Jag har också en electrolux men iof är de nåt gammalt skit som dom vägrar byta ut. Saker va ju faktiskt bättre förr :P



Jodå, Lucas är bättre å jag är bara snorig så de va inte svin inflensdan iaf ;P



Dom e helt otroliga, dom får minsann tag på allt med deras långa armar, hur man än gör så når dom :)

Ibland känns de som dom har 10 armar :D

#28 - - Veronica - mamma till Denver:

ja, vore skoj med lekland :D en av sakerna jag har sett fram emot med att bli mamma är att jag får leka hur mycket jag vill ;D haha! hur bra som helst ju=)

#29 - - Malin:

Hehe ja jag var ju det :) Jag har snart gått 23 fulla veckor :)

#30 - - emma - mamma till meja:

Vilken dag ska vi säga då? Hoppas i får en bra dag idag, ska ni göra något speciellt?



Kram

#31 - - Malin:

Hehe ja jag ändrar lite då och då. Tycker att det är roligt att greja i photoshop och lite så :)

#32 - - Mindy:

Godmorogn gumman..

Då har man varit hemma efter ett trevligt besök.Allt såg bra ut..fast ska ta 2 järntabletter i stället för en..mindre skoj..Hjärtat var helt underbart att höra :) allt var jätte bra..Ska nästa många tillbax på läkaren ska prata med henne om man blir sjukskriven eller inte..men min barnmorska tippade på det för hon skrev en remis till mig som hon ska läsa ....så vi får ta en dag i taget nu...

Hoppas att allt är bra med dig & du får en skön måndag..Vi kan prata mera på msn om allt ..känns lättare att skriva där.krma kram

#33 - - Angelica:

Det där med att storhandla det är ett ont måste.. Massa saker du har hunnit med :)



Kram

#34 - - Veronica - mamma till Denver:

låter kul :D får se till att styra upp det där då=)