Släktmiddag / Tjejdag..


Igår kom svärföräldrarna hit på en fika. Även brorsan och sen min mamma dök upp. Mamma tog ludde och vi andra åkte på middag hemma hos Gunilla och Stig. Gunilla är släkt med mannens mamma och även hon som var med och förlöste mig på huddinge sjukhus. Så det är alltid lika roligt att prata med henne. Dem hade lagat super god middag! Theo hade det skojs. Han åt en massa han med, busade på golvet och med alla släktingar på plats.Han somnade sen helt utslagen i sin vagn =)

Theo fick även sina första regnkläder av farmor och farfar. Problemet är däremot att dem är fööör stora. Men det kommer han ha användning av senare ändå. Så länge dem inte är för små så funkar dem ju kanon!

På mammablogg galan så träffade jag Ulrika som jobbade på Mary Kay. Så vi bokade en träff i sthlm. Hon sa av dem 40 personerna som skrev upp sig är jag den enda som bokat en tid?? Jag valde att bjuda mammor/gravida. Oftast dem som behöver lite extra fritid ibland och bara pyssla om sig själva. Så det blev jag, Lillemor och Hanna.. Vi möttes i gullmarsplan och sen åkte vi till stan för att möta upp Ulrika. Vi var där i hela två timmar. Kom ut så himlans fräscha. Min hy i ansiktet är som Theo´s rumpa. Slät och fin! =) hah! Dem hade verkligen så många produkter. Kom hem med en härlig kräm som man kan ha i både ansikte och på händerna. Toppen tycker ja då jag hatar att vara torr om just dem ställena. Fick den dessutom av Ulrika. Blev så himlans glad =)


Efter Mary Kay så gick vi till Wayne´s coffee och tog en fika. Drack Chailatte! Tror faktiskt att det är det enda som jag alltid dricker där? Men det är ju så gott. Kände senare att en till sån där kopp skulle suttit så fint =) Mmm tänk om man hade sånt hemma just nu.. Va iaf en väldans trevlig dag och det verkade som om alla tjejerna tyckte det - vilket gjorde mig väldans glad. Tror att alla fick med sig någe litet hem. Ska in på webshoppen och klicka hem några produkter till. Och sen i okt så ska jag beställa foundation av henne. Kände att nu då jag har solbränna så är det inte så roligt att lägga ner så mkt pengar på något som jag kanske inte kan använda mer sen. Bättre att vänta tills min hud är i "normal ton". Blir kanon!

Imorrn ska vi åka och handla och sen blir det nog en tur till ikea. Ska köpa lite småsaker är tanken. Hoppas man är pigg och fräsch när man vaknar!!!
#1 - - Nina:

Tack! :)

Börjar lära mig mer och mer om photoshop och bloggdesign så nu är det kul att testa sig fram till en massa olika grejer :)

#2 - - Amanda:

Vad mysigt med tjejkväll! ^^

Kram

#3 - - emma - mamma till meja:

Jag är i alla fall jättegärna med nästa gång, tyckte det var SÅ tråkigt att jag inte kunde komma med igår :( Jag fick i alla fall behövlig vila och mår mycket bättre idag :)



Kram

#4 - - emma - mamma till meja:

Vad bra :)



Usch vad jobbigt med en sån natt, jag vet för väl hur det känns :( Hoppas han sover lite under dagen så du kan vila mer då!



Kram

#5 - - Mia:

Vad kul, själv säljer jag oriflame och har visningar. Vi ska starta nu till hösten, där vi åker runt och visar produkter samt sminkar lite :)



Allt bra idag?



#6 - - Liw:

JO svamp är både sjukt gott och sjukt dyrt. Känns bra att kunna plocka runt knuten så vi har för resten av året tills det är dags nästa gång igen :)



Ser ut som du/ni haft en kanon helg :) Härligt!



Vet att blogg.se har haft mycket problem med kommentarerna de sista dagarna, skit trist:(



kram kram

#7 - - C:

Oki :) Då e ja me...



Har ni varit på ikea idag?? Köpte ni nått??



Jag och A var där en snabbis och åt en billig lunch för vi var ändå i krokarna (babyland). Köpte enbart tvättlappar och en skötbädd med tilhörande överdrag på ikea.



Kram

#8 - - Frida:

Vilken mysdag ni hade , alltid skönt att bli lite bortskämd... Tycker din hy ALLTID ser ut som en barnrumpa;D

Kramar<3

#9 - - Angelica:

Hoppas ni hade det jätte trevligt..



Jag åkert vart som helst bara det är sol och varmt :D sen såklart palmer!

#10 - - Mia:

Jo jag älskar det. Det bästa jag vet är att hålla på med smink och olika krämer med mera :) Jag älskar även att mixa med kläder och testa sig fram med olika stilar :) Älskar mitt jobb! =)

Vad jobbar du med när du inte är mammaledig?

#11 - - Lillemor:

Tack själv! Får ses snart igen! kramis