Passar på...

Sista dagen på kreta...

Får passa på med ett inlägg medans Theo sover. Han ligger å sover så himlans sött i sin säng. Vill ju bara mysa med honom =) Trodde det skulle bli en mammaträff idag, men så vart det inte. Nu väntas istället storbesök från USA. Mannens moster är i stan. -första gången hon ska träffa Theo. Hon ska även sova här - så vi får se hur det blir med uppdatering idag..

Försökt att svara på era kommentarer, men tyvärr så verkar inte bloggen fungera speciellt bra. Varken igår eller idag! Jag har försökt iaf. Så ni vet..
#1 - - Hanna:

vet inte om min kommentar kom med igår...?men OM du ska byta bloggnamn så har jag hört att ninaofsweden är ledigt, haha!! ^^fina blider från grekland, läääängtar!! :D

#2 - - Elin (Edvinsmamma):

Hihi, så härligt Theo ser ut att ha det i solstolen! Syns att han gillar att vara på semester :)Kram!

#3 - - Lillemor:

Hokej, lugnt=) hade glömt att vi skulle ses på lördag :P Har miljoner saker att ta itu med i helgen så kanske måste klämma in något av det på fredagen.

Kramis

#4 - - Liw:

Men är han nå söt när han sover, JA!

Hoppas släktingbesöket går fint:)

Trevlig kväll.Kram

#5 - - Martina:

han såg verkligen ut att ha somnat riktigt mysigt i skuggan:)Hoppas eran dag varit bra:)?kram

#6 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

ja men jag veeeeeeeeeeet.. förlåt!!!! men jag hinner och orkar ju fan ingenting - när jag väl ens orkar sätta mig vid datorn så uppdaterar jag bloggen och sen är orken helt ärligt slut.

kanske får ta en hel pause från den, jag får se.. skulle behöva koppla av mer.. det blir inte mycket av det med dessa två och samtidigt vara gravid.hur är det med er? stor kram på dig

#7 - - Lillemor:

Absolut d kan vi göra. ha d så trevligt nu. kram

#8 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Hej Nina! Förlåt att jag har varit dålig med att svara på dina kommentarer, men jag har knappt svarat på någons kommentar. Har haft fullt upp med jobbet nu när eleverna har börjat skolan! Men det lugnar nog snart ner sig :)Hoppas att allt är bra med dig och Theo! :)

#9 - - Louise:

Ohh sötnosen =)Jodå det var vår lille som bestämde sig för att titta ut.

Lite jobbig förlossning, tog 12 timmar och jag förlorade 1,2 liter blod för det var ett blodkärl som sprack och sen sprack jag i mellan och fick feber.

Ont gjorde det men vad underbart när han väl kommit ut.

Nu är vi hemma och tar det lungt.

Sååå underbart och härligt =)Hoppas att allt är bra med er med?

KRamar

#10 - - Mindy:

God eftermiddag söta.Allt bra med dig denna sommar dag? här är allt bra..dok lita ont i min rygg..men jag står ut i några veckor till..skönt att man kunde gå hem lita tidigare i dag..lita skalle värk.krma kram

#11 - - Frida:

Ha en LOVELY afternoon med mostern;D

Hugs<3