Ny header...


Slängde ihop en ny header till min blogg. Känns skoj med lite nytt! Han e ju inte såååå liten längre som bilderna på den andra headern..
#1 - - Liw:

Snygg header :) Stor pojken :)Det var just Losec de rekommenderade för längre verkan för oss gravida så jag köpte å ett 14 pack. Vet inte om jag tycker det är så dyrt, bara det hjälper!FÅ se hur det går, hittills har det varit ganska bra, men snart är det ju middagsdags...'Är du duktig på det här med bloggdesign? Jag är ett blåbär rent ut sagt.. får inte till flera bildern i headern, några tips?

kram

#2 - - emma - mamma till meja:

Var tvungen att gå in och kolla. Bild nr 12 :)

Vad ska vi hitta på nästa vecka?Krams

#3 - - emma - mamma till meja:

Aha jag missade att inte alla var från nu :)

#4 - - Liw:

Jag köpte 10mg, och än så länge hjälper de. Åt precis så det blir testet. Tänkte å som du där att om jag får känningar när jag redan tagit Losec så borde Novalucol kunna hjälpa:)Ok, då ska jag kolla in den sidan för det var nått sånt jag tänkte :) tusen tack:)kram

#5 - - Petra:

Ja det var väldigt varmt faktiskt. Typ som när man var liten och kunde ligga i sjön i flera timmar =)Snygg header! Måste ta och fixa en själv med sen.. Kul att designa ju! Fast nu har jag bara 1-års kalas i huvudet :P.. ska bli roligt!

#6 - - Elin - Ett hus till oss:

Du ä duktig. Va fint, och kul att byta lite bilder :)Ha en fin kväll!

#7 - - Linda - ndaiL:

va söt den blev :D

#8 - - Mia ❤:

Vad fin den blev :)

#9 - - Erika:

ser det! :) jätte bra blev det!Kram

#10 - - Eva:

Varför kan alla utam jag göra en ny header =(Visst är det tråkigt med smärtan men som sagt tar jag det lugnt så går det rätt ok. Nu har vi äntligen köpt bil igen så det kommer att bli lättare för mig nu.

#11 - - Mindy:

God kväll söta du...Så fint det blev med de nya bilderna :) Alltid skoj med förnyning..Skoj med lita bilder från er resa..Hoppas att din dag har varit en skön dag..I dag har vi varit & tittat på vagnar igen & nästan bestämt oss..men ska titta i några till affärer innan vi bokar den..Ha en skön natt sömn.kram kram

#12 - - Eva:

Jag gör ju mina grejer i ps så jag tror att jag har svårt att få till rätt format för hur jag än gör när jag ska länka in dom så syns dom inte =( jag ska präva ditt progaram imorgon.Det blev en skoda Fabia kombi liten och söt men lagom stor ändå för en famlij =) jag ska skriva om den i min blogg men har varit för sliten idag. Får ta det imorgon.

#13 - - Anette:

Jättefin!