Mysig dag!

Idag åkte jag och Theo hem till Emma och Meja. Vädret vart ju kanon! Blev bjuden på lunch och satt å snacka. Busfröna lekte på. Fanns ju så mkt nya leksaker =) Sen tog vi en promenad ner till den privata stranden. Så där satt dem i sanden och hade det skoj. Sen tog jag med Theo på ett litet bad. Bort med all sand. Va kanon skoj. 21,5 grader i vattnet. Men badkruka som man är - höll på å frysa ihjäl :P hah. Båda somnade på vägen tillbaka och sen kom älskade mannen min och hämtade oss. Theo va såå slut och även jag. Så idag blev det en lugn och skön kväll. Snart sängen. Måste sova, så trött!
Tack Emma för en härlig dag!

En ny dag imorrn. Då kommer Svärföräldrarna, gammelmormor och moster från usa tillbaka. Blir fika. Sen ska vi iväg på kvällen till Stig å Gunilla. Gunilla var med och förlöste mig, så det är alltid lika skoj att träffa henne. Så vi kommer att ha fullt upp imorrn med andra ord..
#1 - - Jennie:

Hahahaha vilka små knubbisar!! :-D

Hoppas allt är bra med er!

Kram

#2 - - emma - mamma till meja:

Hoppas ni får en bra dag idag med :)



Krams

#3 - - Mindy:

Godmorogn söta.Så söt bild på bebisarna :=) Ska bli så skoj när vår lilleman kommer så han kan leka med sin nyfödda vän :) Hoppas att du får en skön fredag.kram kram

#4 - - emma - mamma till meja:

Du, förresten vad gäller för imorgon?

#5 - - Angelica:

Sv: tackar så mycket.



Det var en undebar dag ni hade på stranden.. Ja det kunde ju ha varit lite varmare i vattnet.. :)

#6 - - Lillemor:

Jo men jag kommer absolut. Det fixar sig=) kram

#7 - - Mia:

Väldigt fina, Jo men det har nog med det att göra. Fast jag vet att hon aldrig kommer att gå ner i vikt. Visst något kilo går säkert men inte 5-10kg. :S

Hon var hos en läkare som tittar i ögonen & ser problemet & han sa att du kommer aldrig att kunna gå ner i vikt, så inte lönt att försöka. Men sen är det inte säkert att det är samma för alla.

Gör ni annars idag?



kramar Mia

#8 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Hello.

Dom är ju så söta ihop =) Skruttungarna.

#9 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Haha, jag hoppas vi får en liten tjockis denna gång - men det tror jag nog =)

Haha.



Jo det går bra. Ska in å handla lite grejer jag glömde igår, damn. Men sen finns allt hemma så då ska jag å J städa lite.

Imorgon blir det väl till att göra pajerna sen är det done =)

Ska bli kul. Ska ni på någon kräftskiva? Hur ä det annars?

Kram

#10 - - sara:

HAHA gud så gulliga =)

#11 - - Elisabet:

Åh vad söta de är bebisarna! Lustigt att jag precis varit i San Diego och din mans moster kommer hit därifrån nu! Har massor av bilder därifrån på bloggen, jättemysig stad!

#12 - - Linda:

Mysig dag ni haft och vilka sötnosar:-) Jag är oxå badkruka och badar oftast bara utomlands iallafall en längre stund i vattnet:-)



Ha en bra dag..

#13 - - C:

Ja, ska bli spännande att se hur kurvan kommer ligga. Om det ligger högre nästa gång eller om det håller sig där och runt 130-140. :) hi hi

#14 - - Hanna:

söta badkillar! ^^ hihi... 21,5C är ju skitvarmt!! haha...



hoppas ni får en fin lördag! kram kram

#15 - - Nina:

Åh vilken mysbild! :)

#16 - - Erika:

vad varmt ni verkar ha :P.. fortfarande sommar?



här är det jätte kallt :P..



kram

#17 - - Hanna - mamma till ♥Neo♥:

hahaha!! förlååååt måste lära mig att läsa ordentligt och inte skumma igenom, hmmm... så går det när man är stressad och trött! ;o)



kram kram

#18 - - Liw:

Jo, precis, torka och förvälla så klarar de sig bra länge :)



Med magen är det kanon, det bökas och sparkas mer och mer för varje timme tycker jag, just nu har Ärtan hicka.. Med mig är det lite si och så, men det blir nog bra snart :)



Trevlig kväll!