Grekland..


Vi hade en söt liten terass där vi kunde duka upp frukosten på morgonen. Första morgonen så sov vi ganska så länge eftersom vi kom ganska så sent till hotellet. Vi kunde sätta kuddar på en stol och så satt Theo där jätte bra. Så där åt han nästan hela tiden. Vi hade ingen sol på morgonen (men just denna första så åt vi väl runt 10,30 å då var det sol) vilket va kanon.. Drack Mint te som ja hade tagit med mig hemifrån. Var en gammal vän som tipsa mig om det och sen dess så har jag varit besatt. Men när man kommer hem så svalnar suget på just det Teet. Men det dras upp igen så fort man kommer ner.
Så gott i grekland. Vet inte vad det är.


Just nu så saknar jag deras vattenmelon så ofantligt mkt. Smaken går ju absolut inte att jämföras med dem vi har i sverige. Dessa smakar ju så mkt mer. Käkade det varje dag. Vi var å handlade en hel stor melon för 10 kr. Tror den va 4-5kg. haha! Theo tyckte det va skit gott! Så han mumsa i sig det varje dag.
#1 - - Dorothea - Tvillingmamma och Gravid:

Mys =)

Våra barn är också helt tokiga i melon, ja de där som säljs här på ica då ;)

#2 - - Veronica - mamma till Denver:

ni verkar ha haft det bra=) vattenmelon utomlands brukar vara godare ;Daha, ja de flest i den här åldern har ju fått några tänder ;DJa, verkligen jätteskönt ska det bli när det är klart! Och att man faktiskt gjort det själv, vi är inte de händigast människorna i världen... Men snart så kan vi ju det här då är det inga problem att fortsätta :D

#3 - - Marlene, BF+4:

Tack! :)

Åh grekland är så underbart, skulle verkligen vilja åka dit igen!

Kram

#4 - - Petra:

Åh vilka härliga semesterbilder! VILL OXÅ! Bodde ni i lägenhetshotell? Sjukt sugen jag blev på vattenmelon :) Lunas favvorit.

kram på er!

#5 - - sara:

Ja melonen ser ju verkligen god ut, riktigt röd är den och stor och saftig. Gud så gott att kunna äta varje dag!

#6 - - Elin (Edvinsmamma):

Ni ser verkligen ut att ha haft det härligt!

Skönt med en terass som man kan äta frukost ute på...tänk om man fick ha såna dagar här hemma med :)Kram!

#7 - - Erika:

ni verkar ha haft en bra i grekland :)

#8 - - nina:

Gott med melon.