Dåligt..


Blivit lite dåligt med bloggande idag. Men jag har haft fullt upp. Om inte annat med Theo. Han är ju överallt. Rycker i lådor. Någon som vet hur man barnsäkrar lådan på spisen? Den längst ner med alla plåtar i?? Hatar den luckan just nu. Men iaf. Suttit sen hela kvällen och kollat på sport =) Å imorgon blir det ännu mer.

Har suttit med Sara´s blogg och pillat, så där gick min tid för bloggande och svara på kommentarer. Imorrn är det en ny dag med nya tag. Så nu ska ja gå å lägga mig för en gångs skull. INNAN kl 12 *Oooo* Är bara så trött idag, så det känns skönt att kunna stänga av här och somna gott! Natti natt!
#1 - - Martina:

Ja de där med låder känner jag igen, tyvär vet jag inte hur man kan barnsäka den under spisen. Cornelia har även kommit underfund med att de är jätte kul att dra ut låderna inne i hennes rum där hennes kläder är. haha!Fin bild!

Hoppas eran dag blir kanon bra:D

kram

#2 - - emma - mamma till meja:

Hur gick det hos tandläkaren?Kram

#3 - - Mindy:

Godmorgon gumman..Ja jag får allt se om jag kommer prata med min kusin om hon har tid för att sy en..De jag har tittat på kostar inte mer än 500 kr & det är inte så jätte dyrt i min smak..men det visar sig hur det blir..Nu har deras son kommit till världen..Fick en jätte söt bild på honom i mobilen..längtar tills vi ska träffa dem snart för att träffa honom :) Ha en skön tisdag.kram kram

#4 - - Eva:

Vi låter Oskar vara i den lådan/skåpet under spisen. Där har han hittat två formar som han älskar att banka mot varandra. Det finns ju annars någon form av kardborrelås som kanske skulle kunna fungera.

Det jobbigaste hos oss med den luckan är att han har fastnat någonågn med fingrarna men det gör inte särskilt ont på honom.

#5 - - Angelica:

Ingan aning om hur man barnsäkrar den luckan...

Hoppas du sov gott inatt :)

#6 - - Willes mamma:

kommer inte ihåg hur ni har ugnen men prova sån som vi har till frysen. Den fästes på sidan och sen på framsidan med dubbelhäftad tejp och sen finns det sån klick-system för att kunna öppna. Vi köpte våran på IKEA. Vet att det finns bara med tejp men de kan vara lättare för barnen att pilla för att den sen öppnas.

Fast tror när ni har barnsäkrat den så hittar han nåt annat kul. Oftast går det lättare över om man låter dem ha sina "egna lådor" för att sen säkra andra. Lycka till!

kram

#7 - - sara:

TUSEN TACK för hjälpen med bloggen, blev ju helt perfekt =) Jag är skyldig dig en fika nästa gång vi ses. Kram!

#8 - - ★Hanna★:

På min iaf(elektrolux) så kan man pilla upp ena kanten på den grejen man trycker ner för att öppna haha de va svårt att förklara

Den vita min trycker ner alltså, den tar man en matkniv eller nåt och pillar upp på insidan så blir den svårare att öppna.