20 min


Snart är svärföräldrarna här. Dem kommer om tjugo minuter. Allt är fixat. Har bakat och laddat kaffet. Vi ska fira mannen och svärmor är tanken. Sen ska vi iväg. Bror min kom över han med. Så han sitter här och matar Theo och väntar på kaffet =) Det innebär att ja har lite tid över att blogga..

Vet att det är många som ja inte hunnit svara, men det kommer - lovar!Tävla hos TUMADRE om ett presentkort värde 500:- hos OkiDoki Barnkläder !
Hos Oki-doki barnkläder finner du färgglada barnkläder som man blir glad av och märken som MOLO, Desigual, MeToo, Spöket Laban, Pippi Långstrump, Wheat, Lego samt ekologiska Joha.
#1 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Ja just ja.. du var ju allergisk (kommer ihåg på galan) Ja det är ju synd.

Men du kan inte gå och bara äta annat, vissa kan ju iof inte ens vara i samma rum som någon som äter sånt.. men så allergisk var väl inte du va?

Ja synd är det iaf. För det är ju så gott och kräftskivor i sig är ju så mysiga.Haha, du såg vad våra vägde nu eller, skrev i förrgår efter BVC.Ja du nämde det, förstå att du är oroliug.. jag håller mina tummar för dig - men det vet du.

Stor kram

#2 - - emma - mamma till meja:

Nyfiken på regnkläderna ;)

#3 - - Martina:

Hej vännen!

va kul:)

Va fin bild på lill plutten:DHoppas ni får en riktigt härlig helg

kram

#4 - - Anonym:

Åh vad söt han är :) Och SÅ lik dig! Helt sjukt och jag har ju bara sett dig på bild men tycker han är en mini-kopia av dig :D

#5 - - Therese och Henry:

Hej!!

Hoppas allt är bra med er! Ni verkar haft fullt upp de senaste dagarna, trevligt =)Ha nu en riktigt trevlig helg, det ska vi ha i alla fall! =)Stor kram

#6 - - Mindy:

Godmorgon gumman..Hoppas att allt är bra med dig denna lördag..Här är allt bra..soligt & skönt väder..krma kram

#7 - - Catja:

Gud så söt

#8 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Vilken fin bild på Theo, han har så klarblåa ögon! :)

#9 - - C:

Tack! :) Du hade iof inte behövt. Det var ju så lite det rörde sig om. Glömde säga det. Men tack iaf.Andreas kommenterade hur fin min hy såg ut när jag kom hem :) Känns ju kanon med dom där produkterna. Jag måste ju bara köpa rengöringen och hudcremen nu känner jag.. :)

#10 - - Martina:

Hej vännen!

Oj låter verkligen som ni har fult upp! Hoppas du hinner med dig lite själv ialla fall:)SV: de är bara bra med mig har vart och simmat idag så man känner sig lite piggare:) Ikväll blir d efilm och sen streetrace:)Hur mår du själv med all stress??karamar