Massor att göra..

Hittade några gamla bilder på oss två..
Jag är trött så trött. Proppat i mej allergitabletter - ja i form av tavgyl. Är det nån som pratat med läkare/bvc om man får ta allergitablett/astmamedicin om man ammar? Jag var nämligen hos en läkare nu ikväll. På vårdcentralen. Inte nöjd. Jag har varit på så mkt besök i mitt liv så man kan ju nästan tro att jag är hypokondriker. vet inte vad som är värst. att faktiskt ha problem eller tro att man har det? Va iaf uppe där på kvällen och jag tyckte inte att han gav mej tydliga svar. Han tyckte att jag skulle ta det ena med det andra. Jag påpekade gång på gång att jag ammade. Frågade om det skulle passera ut i modersmjölken etc. Men svaren var som sagt var annat än tydliga. Kändes inte som om jag nådde fram riktigt. Har ringt bvc och bett henne att ringa upp mej imorrn. Hon borde ju veta vad jag ska göra. Ska jag fortsätta att amma eller måste jag sluta. Det är ju frågan. Jag vill ju inte, men vet inte vad jag ska göra om jag blir sämre. Nu på kvällen så svullnade det upp ännu mer igen och fick ta ytterligare en tavegyl. Vet inte hur jag ska ta mej upp imorgon..

Hittade iaf brorsans present idag. Var i forum nacka och gick runt. Käkade lunch. Hittade även kläder som mannen ska ha på sig till dopet. Kanon. Då är det bara jag och Theo kvar där. Handlade lite å så läkarn nu på kvällen å match som vi förlora åter igen.

I morgon har jag mkt att stå i. Måste in till stan en snabbis, om jag hinner. Sen är det manikyr kl 14 - så härligt med fina naglar igen.. Korta och nymanikerade. sen ska jag bort en sväng. vet inte när jag kommer hem. Men väl hemma så ska jag baka mer cupcakes till brorsans kalas på lör. jag skulle ha gjort det idag men har inte hunnit. Sen ska vi på kalas på lör och på middag på kvällen. Sen ska vi på kalas på sön. är en massa å stå i nu..

Nästa vecka är det fika med mammor, fixa inför dopet, kalas igen - för Wille som fyller två år (stora pojken). Hanna fyllde år nu i veckan så henne ska vi ju oxå fira - även om hon säger att hon inte fyller år längre ;) Veckan efter där är det fullbokat. Mannen ska på konsert, Theo ska få sin andra spruta, Prästen ska komma hit, jag ska iväg på fika, sen ett möte. Veckan därefter är det möte igen och sen fixa det sista inför dopet. hämta lokalnycklar, fixa ordning i lokalen och dop! ska bli så skoj! Verkar vara många som har dop i maj/juni.. skojs! Sen helgen därpå är det begravning och helgen därefter runt den sista maj på lör där så är det storträff i stan med en massa mammor från vimedbarn. skojs! (är det nån mer som ska dit så hojta till). Å det är bara maj månad. Pjuh! Är inte en lugn helg nästa månad.

Ja nu var det tillräckligt med babbel för ikväll. Är som sagt var så trött. Ska ta och lägga mig och hoppas på att jag kommer upp i morgon. Tur att mannen är ledig iaf. Ifall att menar jag..

Just det. Ni får jätte gärna lämna en kommentar. Är ganska så många som är inne å läser - skulle vilja veta vilka mina trogna läsare är =) Alltid skoj å prata med nya så som gamla människor/vänner.



NU HAR RÖSTNINGEN STARTATS OM
Gå in å rösta på min blogg
Röstningen pågår tom 20 Maj!

Tack alla ni som röstade mig till final!

#1 - - emma - mamma till meja:

jag jag kom iväg till barnens hus, och vet du vad ett nytt hjul kostade?? skratt 149 kr!! fattar du att flygbolaget tycker att vi kan köpa en ny vagn istället för att kolla vad det kostar att fixa? galet. men om dom är så dumma så kan jag köpa en ny vagn ändå...

givetvis köpte jag hjulet med :)



jobbigt att läkaren var så otydlig, man vill ju ha raka svar på en gång.



kram

#2 - - Viktoria:

Hej!



Jag fick ta tavegyl när jag var gravid och hade pollenbesvär å det borde ju vara samma med amningen! Hoppas pollensäsongen gör över fort iår!! :D



Ha en bra dag och en trevlig helg!

#3 - - Duracellmamman:

Så härliga bilder på Er!! Har du kollat i FASS på nätet, där finns info om vilka tabletter du kan ta när du ammar?!



Trevlig helg!



Varma kramar!

#4 - - Therese och Henry:

Jo tavegyl får du ta! Den fick jag när jag ammade kort efter förlossningen för jag fick en så gräslig klåda av EDA ihop med någon annan smärtlindring. Då kollade min BM i läkemedelsboken vilken som gick att ta när man ammar och det var den enda. Kommer ihåg att det var den för jag blev grymt trött, precis som du...



Blir en fullspäckad helg för dig, hoppas ni har det trevligt på alla kalas!



kramis

#5 - - Jennie:

Vad var det för skitmatch?? Det varinte äns bra fotboll!



Skamligt att ligga så långt ner i tabellen!! Bort med Tony Gustavsson nångång vilken pajjas!



Well well soln skiner och jag förstår att det måste vara hemskt med pollen allergi! :-( Det är ju ta me fan 18 grader varmt ute!! :-O



Hoppas ni mår bra trots allt och njuter av solen på något sätt!!

Kram

#6 - - Lillemor:

Usch inge skoj, jag kommer ihåg hur jobbigt du hade det förra sommaren med din allergi.Inte lätt med mediciner.

Rebeccas ögon har fortfarande inte blivit speciellt mycket geggiga.Förstår inget.Är det inflamation eller inte liksom. I normala fall brukar det bli värre ganska snabbt.

Febern gick bort igårkväll så det var skönt.



Haha ja precis johan behöver också träna lite så då får han bära mig upp och ner :-P



Vet inte om du fråga om helgen förut :D Såå förvirrad. Men imorgon ska vi iallafall åka och shoppa.Jag och R behöver skor och kläder.Funderar på vart vi ska åka dock.Vill komma till något rusta eller liknande där dom har billiga utekrukor till balkongen också.SKulle vilja åka till den där outleten.Ska kolla vad dom har för affärer :) Farligt!



På söndag ska J byta däck på bilen,Så får se vad jag o R hittar på. Skulle vilja gå på nya hannah montana filmen med henne.Hon är besatt.Frågan är vad min blåsa och höfter tycker om att sitta still i 2h.Hatar att resa mig och gå iväg mitt i filmen.



Er helg är juh proppfull iallfall =)Skoj! Ta massa bilder nu.Ska bli så skoj att se.

kramis

#7 - - Frida:

HallÅ Gumman!

Men såjobbigt med din allergi, vet att vissa tabletter ska man inte ta när man ammar. Hoppas att bvc kan hjälpa dig med svaren. Ha nu en mysig dag i solen, hoppas att du iaf orkar med några av sakerna du skulle göra. Var rädd om dig!

Kramar<3

#8 - - Mindy:

God kväll hjärtat..Här är det så bra som det bara kan vara med en.-.Det man mår illa är det så värt..goda tecken..Hoppas att du har haft underbart väder denna fredag..Undrar har ni balkong eller trädgård? Ha en skön kväll med din söta familj.kram kram

#9 - - Frida:

Hej Gumman! Hur mår du, hoppas att du känner dig lite bättre & att du fått lite svar idag ang mediciner & amning.

Njut av kvällen & kärleken.

Massor av kramar<3

#10 - - Hanna:

hoppas ni oxå får en trevlig helg gumman... det är ju riktigt sommarväder! ^^ så imån hoppas jag på mer "utomhus-aktiviteter" ^^



kram kram hanna