#1 - - Katja:

Så fina ihop =)

#2 - - emma:

underbart! har ni haft en bra dag?



kram

#3 - - Petra:

Vilka sötnosar!! Dom ser ut att komma bra överens!

Luna och hennes tremänning Noel gick det inte så bra med sist :P Luna skrek när Noel kom i närheten och han slog henne på truten... Går nog bättre nästa gång hoppas jag =)

#4 - - Judit:

första kärleken ;)

#5 - - Martina:

Vilka små sötnosar:D hihi!

Ser ut att ha kul tillsammans:D

#6 - - Mindy:

God kväll snäckan.Så söta bilder..,man blir så kär i bilderna :) Hoppas att du har haft en skön måndag..Om jag har tur så får jag snart öppna packetet som jag fick av dig i julas :) Ha en skön kväll..kram kram

#7 - - Erika:

söta dom är tillsammans :D

#8 - - L:

Hellue gumman. Har du tävlat i katrinsgoodiebag idag? En nina berquist har vunnit idag,tänkte om det var du??=)

#9 - - L:

hmm script tycker jag=)

#10 - - Therese och Henry:

Åh vilka sötnosar! =)



Har mailat dig! =)



Kramar

#11 - - Petra:

Jag läste min kommentar igen och det lät lite väl brutalt. Natta höll i Luna och Noel blev lite sotis hehe :P vilket resulterade iatt han pucklade på henne när hon satt i hennes knä. Men det blir nog bättre sen när dom blir större hoppas jag :D



Vi fick hem brev från kyrkan här på Norr och om vi ville ha i juni skulle vi höra av oss senast sista april. Så jag ska sätta mig och ringa nu i veckan tänkte jag =) Från 1a till 5e juni är det födelsedagar varje dag, men efter det så :P Luna Linnea Inkeri Magnil ska hon heta. Vad får theo för mellan namn?



Luna var inte så förtjust i "start-burkarna" Gick ner nån tesked bara. Men nu från 6-8 månaders-burkarna gillar hon. Lite mer smak och variation tror jag. Men det hon gillar bäst är det jag lagar hemma... typ broccoli och morötter och sånt. ska börja blanda i kött o fisk nu.



Köpte Nestlé färdig persiko-gröt på willys idag. Fick hem kuponger så det vart typ gratis. Från 8 månader är det men jag ska tjuvstarta lite. Hon blir ju snart 8 månader.

#12 - - Ida:

Hej!



Jodå Max mår alldeles utmärkt! Antar att du menar efter hans hjärtoperation?! Märks inte en sekund på honom att han har hjärtfel... Det är fullt ös hela tiden :-)



Mysig blogg du har, den sparas i favoriter!



ha en fortsatt solig och skön vecka!

Kram Ida

#13 - - Ida:

Mm det är trist att avboka bröllopet men vi har inget val. Det är min sambo som ska få en ny lever och vi hade väl lite hoppats att vi skulle hinna gifta oss innan han skulle transplanteras. men nu blir det inte så... men fördelen är ju att vi har ett bröllop som är färdigplanerat och klart ;-)

#14 - - Anonym:

söta dem är tillsammans.

#15 - - Anonym:

söta dem är tillsammans.

#16 - - Anonym:

söta dem är tillsammans.

#17 - - Anonym:

söta dem är tillsammans.

#18 - - Anonym:

söta dem är tillsammans.

#19 - - Anonym:

söta dem är tillsammans.

#20 - - Anonym:

söta dem är tillsammans.

#21 - - Anonym:

söta dem är tillsammans.

#22 - - Hanna:

men gud vilka sötnosar!! ^^ hans tjej??? hihihi... kraaam!