Min lillprins..

Min söta lilla sjukling..
Lill prinsen är inte bättre idag, snarare värre. Hela natten sprang jag kanske en gång i timmen och hjälpte honom att kunna andas lite bättre. Är ju så sjukt drygt. Tycker så synd om honom ju. Man gör ju allt man kan för att underlätta för honom. Verkar iaf gå bättre nu på kvällen. Men vi får se. Det gick ju bra igår oxå från början. Men vid 23 så vaknade han till. Hel täpp.

Hostan har inte blivit bättre heller. Han har varit så röd i ögonen å det rinner. Snoret rinner, slemmet rinner å så nyser han och hostar. Kaos. Ringde VC idag men som jag trodde så gör dem inte ett skit. Jo om han skriker en massa för då kunde det ju vara öroninflammation. Suck. Jag hoppas att det vänder snart. Han har iaf inte feber. Har iaf lagt en kudde under hans madrass så att han ligger lite i en lutning och öppnat fönstret så att det kommer in lite sval luft. Får hoppas att det hjälper något.

Idag fick vi bilen tillbaka. Så härligt. I morgon ska vi med andra ord åka och stor handla. Ska bli så skönt. Ska även handla brorsans present är tanken. Han fyller ju år på fre. Kalas på lör. Skönt att ha det inhandlat. Jag hoppas inte Theo mår ännu sämre i morgon, då får vi ta shoppingen på tors.

Annars så har jag inte gjort mkt idag. Vi var på apoteket här i centrum och fyllde på vårt föråd av mediciner. Det mesta var ju till Theo. Skönt att slippa tänka på det. Nu finns det hemma.

Bakade även idag, blev sjukt gott faktiskt. Minns inte vad det hette däremot. Var som en ljus kärleksmums. Den är till brorsans kalas på lör. Bakade lite i förväg för att slippa göra så mkt närmre helgen. Blir cupcakes att fixa på fredag.. Mumma!

Nej nu ska jag sätta mig i soffan, avnjuta en kaka och kika på chuck med älsklingen.



NU HAR RÖSTNINGEN STARTATS OM
Gå in å rösta på min blogg
Röstningen pågår tom 20 Maj!

Tack alla ni som röstade mig till final!

#1 - - Katja:

Åh han ser verkligen hängig ut lillesötisen!



Har också en systemkamera, en nikon. Men skulle vilja uppgradera till en bättre sådan men det kostar ju en del så det får vänta :)



Dopet är den 2maj så det är ett litet tag kvar men det börjar dra ihop sig. Allt är fixat nu, bara samtal med prästen som är kvar. O matbeställning. O bakning. Okej det var visst inte så mycket som var fixat ändå... bara klänning och lokal s



När ska ni ha dop? Eller har jag missat att det varit? Vet att du pratade om lokaler tidigare, har för mig att det var så dyrt för er att hyra eller hur blev det?



Natti kram

#2 - - linn holm:

han kanske är allergisk mot något ?

#3 - - Amanda:

Stackars lilla sjukling! Lika söt som vanligt är han iaf med grodpyjamas och groda! ^^

#4 - - Mindy:

Godmorgon hjärtat.Så söta bilder..Han börjar mer & mer likna dig :) Hoppas att söta du får en skön onsdag.kram kram

#5 - - Mindy:

Man tackar för grattis hälsningen gumman..Hoppas att din dag blir en skön dag.kram kram

#6 - - emma - mamma till meja:

stackars liten som fortfarande är sjuk :( meja skickar en krya på dej kram till honom!

#7 - - Erika:

hur är lillen sjuk då? :O

#8 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Tusen tack min ärade bakvän ;)

Haha, vad beställde du från kakburken.. fasken hoppas verkligen vi lyckas med de där förbannade kronorna =P Hahahah!!!



Å jaaaaaaaaaa jag är ÄNTLIGEN klar med kläderna. Det enda jag funderar över är vilka skor Noah ska ha, men jag tror jag vet.

Och OM Jolie kan ha sina Ralph Laure ballerina, eller om det inte passar med klänningen.

Men pettitiser.

Vart så jäkla glad när jag hittade Noahs grejjer, för klänningar till Jolie hade jag sett TUSEN och var bara tvungen att välja ut en. Men det löste ju J tillslut så jag slapp =P

Men just till killar, jag ville ha nå speciellt inte sånt där som hängde i alla butiker och tillslut tittade jag precis avd det var jag ville ha.

Var så kul för när vi gick ner på stan så berättade jag för Jenny vad jag hade tänkt mig till honom, sen i typ 2a butiken vi går in i hittar jag det.

Precis det jag ville ha.

Var så glad.

Haha!

Lycka till nu vännen. Men shopping är väl iaf nått du är bra på ;)

Kram

#9 - - Frida:

Mums vilken god kaka!

Hoppas att han snart blir bättre, man tycker så synd om dom när dom är sjuka. Hoppas att du hittar en bra present till brorsan.

Massor av kramar<3

#10 - - Helena:

Godmiddag! Han är verkligen en prins, det är bara kronan som fattas på hans söta lilla huvud!Jättegullig pyamas han har som matchar hans gosedjur! Svar: Jag skall pallra mig iväg till vännerna i Beverly Hills i sommar, vet inte om det blir i juli eller augusti men iväg skall jag. Skulle ju ha åkt i oktober, men kom inte iväg då. Det är verkligen något som jag längtar efter. Ha en fin dag nu, hoppas prinsen mår bättre idag, kram!

#11 - - L:

Ja thai var super gott,var så mycket mat så det fanns till lunch idag också =) Smarrigt. Tycker min halsbränna blivit värre allmänt nu,på kvällarna. Men inte kopplat ihop det med någon mat.

Skönt att ni fått tillbaka er bil nu.Vad var d för fel?

Nu ska jag fixa mig lite och gå o handla mat. Booring.

kramis

#12 - - Petra:

Åh vad söt han är lilla grodkillen! Men inte kul o vara sjuk. Hoppas det vänder snart. Det enda som hjälpte på Luna var snor-buse-sugaren.. var där i tid och otid när snoret rann.



Ja det kommer att komma bilder på nya lyan sen =) Ska bli så skönt att få det överstökat.. känns som man har bott i flyttkartonger i flera veckor =)



Kramkram

#13 - - Mindy:

God eftermiddag..Jag fick resturangbesöket & en underbart god parfym & en dyr fin mörk choklad..kunde välja vad jag ville ha..men det stod stilla när man fick välja.har fått den stora presenten i magen :) kram kram

#14 - - Dorothea -Nybliven tviillingmamma åt Noah & Jolie:

vad har hon åsa för bloggadress? hon som skickade kronmallen till oss?

såg den andra mallen, den var jättefin.. men jag är mer ute efter en "enkel" inte mönstrad om du förstår =)

Kram

#15 - - Duracellmamman:

Men liten då... skaickar massor av krya-på-dig-kramar till honom!



Kramis

#16 - - Helene:

Ååååå stackarn!!!! Det är ju så jobbigt för dom när dom är så där små, Och man känner sig så hjälplös!!! Hoppas han mår bättre snart =)

#17 - - Linda:

Hoppas han kryar på sig snabbt, men har du testat bröstmjölk om du nu ammar?? Det är banne mig bra mot allt;-) Täppta näsor och röda rumpor:-)



Ha en skön kväll.. Kram



#18 - - Therese och Henry:

Mums vad god kakan såg ut! Den vill jag ha receptet på!! (när jag inte kör "rivstarten" sen så kan man ju unna sig kaka någon gång... =) )



Hoppas Theo mår bättre nu och att i båda fått sova inatt, det är ju jobbigt för dom stackarna att vara täppta och vi blir ju som hönsmammor när dom är det...



Ja, även om han inte sitter ihopvikt längre så är det skonsammare för ryggen att inte ha dom sittandes för länge när de är så här små, det vet man ju själv hur det känns när man suttit en längre stund... bättre att de ligger på rygg och får träna upp sina muskler ordentligt tror jag =) H sitter bara när han äter typ, eller i knät då.



Skönt att du fick på dig några byxor ändå! Det är nog typ så många här också... suck men vill ju kunna ha alla byxor, men så blir det nog aldrig mer...



Ja, kan tänka mig att du redan hittat den sidan, hon är grymt duktig ju! =) Mmm, bakar man så äter man... kan aldrig låta bli att smaka jag heller. =) Så får låta bli att baka på ett tag helt enkelt.



Va kul med kalas i helgen, din brors alltså! blir ju något trevligt nu då... Vad blir det för cuppisar du ska göra då?



Jaha då, allt är fint här. Har varit på Me&I-party ikväll, men köpte inte så mycket. En scarf till H och en present till kompisen som fick en bebis i måndags. H var hemma och vi hade barnvakt. Var skönt att komma iväg lite själv, var längesen nu... Han hade skött sig jättebra och somnat med en gång (som alltid, men man vet ju aldrig när det är andra som lägger) stolt man blir! =)



Nu ska jag nana kudden, klockan är ju halv tolv redan! suck sent som vanligt... ;)



Kramis

#19 - - EN STRIPPAS BEKÄNNELSER:

snygg blogg:) läs gärna om mitt liv som strippa i stockholm och i amsterdam, kram!