Friday..


Då var det fredag, känns som en lör ju. så skönt att mannen vart ledig. Men ändå har det varit fullt upp. Igår så lyckades vi städa på kvällen. Även hunden blev tvättat. Jäkla jobb det är. Han är nu vit igen. Härligt. Blev så fin så.. Imorse så fick vi sovmorgon. Jag sov till 9,30. Grabbarna vaknade 15 min senare. Vi var hyfsat utvilade. Vid 11 snåret dök pappa å bror min upp. Vi fick lite påskgodis å presenter. Sen bar det av hem till farmor. Hon visste att pappa skulle komma men inte vi andra. Så hon blev jätte glad. Vi fikade och snacka.

Sen bar det av till willys för å handla lite. Mannen lämnade av oss här hemma och se åkte han å jobba. Tyvärr. Men det har varit lugnt å skönt. Jag och Theo satt å snacka fram till 18 å sen klädde jag på honom å så gick vi en runda. Va nästan ute en timme. Gick lugnt här på baksidan, riktigt njöt av vädret. Theo va så trött så han vakna till men somnade om på en gång. Han har legat i sängen i en timme nu. Han somnade lite tidigt för att vara han - hoppas inte han vaknar tidigare i morgon för det. Han var ju vaken hela dan idag eftersom vi var borta. Så då blir han ju tröttare på så vis..

Ska ta å sätta mig vid tv:n är tanken. Ska väl käka något, har inte ätit kom ja ju på.. Kanske därför magen kurrar. Imorrn ska ja möta mamma å ta en sväng i stan å leta presenter. sen blir det påskmiddag hemma hos henne på kvällen. på söndag är det kalas å sen blir det match *yey* äntligen fotboll!




Nu kan ni gå in igen och rösta på min blogg!  =)

Röstningen avslutas den 13 april!!




#1 - - M A L I N:

vilka fina bilder :D



sv: ja jag förstod efter det du skrev i kommentaren :D tack för hjälpen!

#2 - - Nina:

Fint det blir med en massa namn på! :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg nu!

#3 - - Mindy:

Godmorgon hjärtat..Hoppas att allt är bra med dig denna lördag morgon.Fina bilder :) Allt är bara bra med mig denna lördag..ska snart fixa mig en frukost är jätte hungri.Hörs av på msn :) kram kram

#4 - - emma:

låter som en bra dag :) hoppas ni får en lika bra dag idag i det underbara vädret!



kram

#5 - - Frida:

Härligt att få en kväll lite för sig själv. Ni verkar att ha haft en riktig släktdag igår.

Ha en mysig påskafton , hoppas att påskharen kommer med många ägg.

Kramar<3

#6 - - Fru Evelina:

vad trist att mannen din jobbade igår, men han kanske är ledig nu i helgen?

GLAD PÅSK på er iaf, många kramar!

#7 - - jen:

Många fina bilder.

Ha en jäte fin påskafton.

Glad Påsk!!!!!!!

Kram

#8 - - VICCI:

SÖTA BILDER DU HAR!

#9 - - Therese och Henry:

Men fy så trist med bilen!! Verkligen inte skoj ju, och så typiskt nu på helgen... Har ni fått veta vad det är för fel på den?



Tja, jag vet inte riktigt varför han väckte honom, men var nog för H hade inte ätit sen åtta på kvällen så tyckte nog det var dax. Idag väckte vi honom inte, då vaknade han tjugo över sju, och hade sovit sen åtta igår, vaknade en gång inatt och var lite ledsen men då lade jag honom i vår säng och sen sov han jättebra resten av natten, så det går så himla smidigt nu tycker jag och han sover lääänge ju! Har fått dra ner lite på antalet mål, från 6 till 5 om dagen annars måste han äta jätteofta och då är han ju inte hungrig. Men han får lite extra var gång istället så han klarar sig nog =)



Ja, det kommer bilder i bloggen snart! Ska lägga upp lite bilder nu när jag svarat på inlägg =) Förstår att du längtar till Ullared, det är roligt att åka dit! Alltid hittar man något =)



Hihi, ja det var verkligen en Nina-tårta jag gjorde! Och den blev god med ska jag säga dig... =) Tack för att du tyckte den var fin förresten! =)



Vi har också haft fint väder idag, härligt! På fm var vi på babysim, sen satt vi ute en lång stund, fikade och så. Sen var vi på middag hos svärmor och nyss kom vi hem. H sover nu så ska väl sitta här en stund. Känner mig uppblåst och rund av allt jag ätit... Men, det få jag ta tag i nästa vecka... =)



Hittade ni någon present? Hoppas ni haft en bra dag!



Kramar och Glad Påsk!

#10 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Hallå.

Du de där affärerna som hade massa servetter vilka var det? Och vart låg dem?

För jag ska in en snabbis till sthlm imorgon, så tänkte kolla lite =)



Kram

#11 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Hallå.

Okej, ja det kanske går på söndagen ändå... hum..

jag ska fundera =P



Jasså dem vart goda sen alltså, ja dt var ju alltid nått =)



Hoppas du haft en fin påsk nu tjejjen. KRAM

#12 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Okej, men vad hette affärerna?

Du skrev ju typ 3 st på msn.

Kram

#13 - - Camilla:

Tack för ditt inlägg!!



Påsken har varit underbar!! Har inte hunnit vara ledig 2 dagar på myyyyycket länge (sedan jag startade mitt mammaprojekt Rebuz Kidz) så nu har vi fixat i trädgården, ätit gott, Rufz (min Barbet hanne) har fått vårskrud osv. Super skönt!!!

#14 - - Frida:

Ha en härlig dag med familjen & solen .

Kramar i massor<3

#15 - - Anna:

Vill du vinna ett gratis smycke? Just nu pågår en tävling där du vid vinst kan välja ett valfritt smycke från HildestamDesign värde minst 299kr. Självklart får du välja själv vad det ska stå på den silverbricka som ingår i alla smycken. För att vara med och tävla behöver du bara skriva ett inlägg om HildestamDesigns smycken i din blogg och sedan skicka ett mail till hildestamdesign@yahoo.se med en länk till inlägget. Tävlingen pågår tom Fredag den 17/4 kl 17.00. Lycka till!



#16 - - M A L I N:

sv: ja tack detsamma :D

#17 - - Erica:

Nu kan man anmäla sig för att bli en av dom 4 finalisterna till att bli veckans blogg. Anmäldin egen eller någon annans som du tycker ska vara med! Puss:)

#18 - - Angelica:

Glad påsk på hela familjen :D

#19 - - Frida:

Kram & ha en mysig kväll!!

#20 - - Mindy:

God kväll hjärtat.Jodå min påsk helg har varit en skön helg med nära & kära.Ha en skön kväll.kram kram

#21 - - Angelica:

:D Tack gumman!

#22 - - Frida:

Vad har ni gjort denna underbara söndag i solen!

Kramar<3

#23 - - Mindy:

Det är underbart att kunna åka & komma dit snabbt till havet..Malmö är en vacker stad.Ha en skön kväll.kram

#24 - - Mindy:

Helt klart visar jag runt dig här i Malmö stad..Här finns så mycket att se..NU får mer än gärna flytta ner till skåne land :) kram

#25 - - Mindy:

Det skulle du säkert ha gjort..Så det gäller att komma ner till sommaren så får jag visa dig & lill killen lita mysiga ställen.kram

#26 - - Hanna:

hoppas ni haft en trevlig påskhelg...? blev sötnosen en liten påskgubbe tro?? ;o)



kram Hanna