Ännu en vårdag


Vaknade tidigt i morse och var pigg. Det är väl jäkligt typiskt. Dessutom så var jag hungrig, så det var bara att kliva upp. Däremot så komm tröttheten runt halv nio. Då hoppade jag i säng och sov till elva. Hur skönt som helst. Klädde på mig och Theo. Mötte sen tjejerna här utanför och så gick vi en runda på en timme. De stannade sen uppe på torget och tog en glass medans jag gick hem och åt avokadosalladen som älsklingen köpt till mig. Hann precis smacka i mig den och sen kom hon från trygghanda. Så nu har vi en bra barnförsäkring med. Så nöjd och det känns super bra.

Efter det så tog jag och Theo bussen in till stan och kikade lite i affärer. Köpte en ny vårjacka till honom. En annan vi kollade på fanns inte i hans storlek. Lite synd. Så det blev en enkel variant. Hoppas på att det kommer in fler snart. Theo blir ju så himland varm i hans overall. Hellre ta på honom några lager så kan man ta av honom om det blir för varmt. Köpte även en till liten tillhörande doppresent. Så nu får det vara bra. Jag hoppas att dem blir nöjda.

Vi provade gröt idag. Theo gillade det mkt bättre än potatisen. Myyycket bättre. Han gapa och när jag sluta ge honom så började han skrika för att han ville ha mer. Hah. Lite roligt. Han lyckades äntligen klämma ur sig lite avföring med. Vilket var på tiden. Han såg jätte glad ut efteråt. Det gjorde inte jag!! Herregud vilken lukt. Fick ställa mig utanför dörren några gånger å ta några djupa andetag så att jag inte skulle kräkas. Lite för magstarkt för min del.

Skulle ha åkt och handlat sen, men luften gick ur oss här hemma. Ja förutom Theo då som var i full fart. Men sen däcka sötisarna i vår säng. Såg så roligt ut. Vid 19 snåret så gick vi upp till ica:n här å handla lite mat till kvällen. Vi får storhandla någon annan dag. I morgon ska vi äntligen åka till Nyköping och hälsa på mannens farmor som ligger på sjukhus. Ska bli kul att träffa henne. Hon ska få hälsa på Theo och mannen kan prata lite med henne. Ska packa ner en massa kort här så att hon kan kika på lite. Kameran ska med den oxå. Senast 11 åker vi härifrån.. Så det blir ingen lång sovmorgon imorrn.

Nu ska jag avsluta för idag. Ska bli sååå skönt att sova *som vanligt*




Nu kan ni gå in igen och rösta på min blogg!  =)

Uppskattar alla röster!!


#1 - - emma:

kul att han gillade gröten :) testa den där pureén som är blandning av majs & potatis, den är ju lite sötare än bara potatis, och antagligen godare...

#2 - - Mindy:

Godmorgon hjärtat...

Det stämmer att jag var dunderförkyld när jag fick reda på att jag väntade min dotter..Men denna gång återstår att se hur det blir..Känns mer & mer som pms men det visar sig snart..kan inte mer än ta tagarna som de kommer...

Så underbart väder att vakna till med soligt & skönt väder..ska bara slappa denna dag för i kväll ska man tyvärr jobba..ska i morgon kväll hem till våra vänner & äta god middag & ha en trevlig kväll med våra goda vänner sen på söndag ska vi hem till våra andra vänner & firar hans dotter som fyller år...Hoppas att du får en skön fredag....Söt bild på sötnosen.kram kram kram

#3 - - Mindy:

Så du är uppe som mig denna fredag morgon...skönt att vara uppe tidigt & njuta denna soliga fredag morgon..Vad för skoj ska du göra denna dag? kram kram

#4 - - Nina:

Detsamma! :)



Eya åt också gröt bättre än potatis i början. Det är nog nånting med grötarna som de gillar :)

#5 - - Malin:

Ja vi får se hur dagen blir..ska på anställningsintervju sen ska vi grilla och ikväll ska vi faktiskt på bio :D Hoppas du får en härlig dag!

#6 - - Eva [Marius mamma]:

Tack detsamma! Det är inte så att jag är liiiite avundsjuk på alla era vårtecken!:D

#7 - - Martina:

Önskar er en jätte härlig fredag också i de vackra vädret:)



Va kul att han börjat få äta lite gröt:)



kram

#8 - - Mindy:

Det var nästa som mig denna dag..Vaknade när min sambos klockan ringde..sen drog jag mig till 08 snåret..Vad för skoj ska ni göra denna underbara fredag? Den 16 april ska jag & min sambo till Ullared & shoppa...trodde aldrig jag skulle få med han..men det gick efter lita övertalihet.hihihi..kram

#9 - - Mindy:

Låter som ni kommer få en skön fredag & träffa henne..

Längtar till den dagen när man går med magen i vädret igen..Än får jag liva av min extra kg som jag gick upp med innan..inte skoj..har lärt mig vad man ska äta & inte äta till nästa :) hihhi...längtar redan jätte mycket.kommer bli så jäckla sur om m vecka kommer.hihihi...kram kram

#10 - - Jenny - Tvillingmamma till Idalee & Havannah:

Ja tack! Idag verkar de må lite bättre med halsen iallafall så får hoppas att vi allihopa är på bättringsvägen nu och att vi redan varit på botten vad gäller förkylningen! :-) Längtar så mycket efter att få komma ut i det varma vårvädret med barnen! Mvh Jenny

#11 - - Erika:

Vad blev det för jacka då?



SV: Jo vi har bra rutiner här hemma. Hon somnar alltid mellan 22-22.30 på kvällarna och sover till 7-7.30 på morgonen. Sedan sover hon middagslur vid 9-11 ungefär. Sen kan hon sova typ 2 timmar resten av dagen efter det :)

#12 - - Helena:

Godmorgon! Han blir bara sötare och sötare. Klart att jag röstar på dig. Önskar dig en jättefin fredag, kramis!

#13 - - Barnens Hjältar:

Ha det så trevligt :-)

#14 - - Lina:

hej! kikar in en sväng.

Hur har du gjort för att få en sån där "rösta"ikon på din blogg?

#15 - - Anna:

Tack detsamma. Hoppas ni har det lika soligt där som vi har här :)



Jag är ganska nöjd med att Alexander än så länge bara äter bröstmjölk. Luktar inte lika illa om bajset. Är lite skraj för de där riktiga matbajsarna sen :S Det ska dock bli kul att ge honom smakisar och så sen så man får väl hoppas att fördelarna väger över nackdelarna, haha.

#16 - - Tims mamma:

Skönt att han käkar bra! Ja att pottor kunde vara en djungel hade jag ingenaning om!:) Man får lära sig mycket. Den första jag köpte var från IKEA och hade tydligen för stort hål så han sjönk ner för mycket i den med sin lilla rumpigumpa!:) Den här babybjörn, är toppen tipsa! Ha en trevlig helg!

#17 - - Sofie:

Så där ja, nu har jag röstat på dig! Ja, nån match vill jag gå på, det är ju lite av en tradition.. :)

#18 - - Petra:

Jag kör med lager på lager också. Luna rinner bort i overolen. Skönt att han bajjade till slut =) och ja det är en helt annan lukt. Det är nu det börjar haha! Usch..



Luna har inte gillat gröt förut men nu har vi fått hem en passa prover på olika gröter i brevlådan så nu ska vi prova igen. Gröt/välling innehåller ju sånt som dom behöver. Nu ska jag in och rösta igen och sen drar vi norrut över helgen!

hade så bra!

#19 - - Therese och Henry:

Hej!



Hoppas ni haft det bra hos makens farmor, hon blev säkert jätteglad av att få träffa er och Theo!



Hihi, ja så är det ibland, hungrig jämt och sen kan man gå länge utan att vara hungrig alls ibland... märkligt!



Låter som ni hade en bra dag igår! =) Det där med handla känner jag igen, det är rätt träligt, särskilt att storhandla, brukar bara köpa lite ibland istället men det är inte bra det heller...



Träffen med de andra mammorna blir den 16e maj är det bestämt nu. Så då är vi ju båda uppbokade. Men vi åker nog upp på fredagen och hem på söndagen antar jag, så kanske vi kan hinna träffas innan vi åker hem (fredagen lär du ju ha fullt upp ändå) om ni inte är alltför trötta!



I helgen så ska jag städa lite här hemma, i morgon kväll kommer några kompisar på middag och sen på söndag ska jag ha Me&I-party på eftermiddagen så blir att dona inför det. Nu ska jag ta och baka lite cupcakes till på söndag! mums



Vad ska ni hitta på annars i helgen? Hoppas ni får en trevlig helg!



Många kramar T och H

#20 - - Martina:

Va härligt att han har börjat göra de:)



Hoppas du får en härlig fredag kväll!

#21 - - Elin:

vilken sötis=)

#22 - - peter pc carlsson:

Du har följt Sabinas kamp och skrivit en kommentar i hennes blogg. Därför tänkte jag tala om att jag startat en insamling på Cancerfonden. Den heter "För döda mammors barn. Till minne av Sabina Najjar."



För ett halvår sedan samlade vi i bloggvärlden in över 100.000 kr till Barncancerfonden till insamlingen jag startade under namnet "Den jävla idioten".



Du kan skänka 50 kr direkt genom att sända ett SMS med texten Besegra 9 till telefon 72900.



Sabina skrev flera gästbloggsinlägg i bloggen Enbart. Hennes sista var också en av de mest gripande. http://enbart.blogg.se/2009/january/090117-enbart-gb-av-sabina.html



Jag hoppas att du vill sända några SMS och skänka pengar till Cancerfonden. Kopierar gärna texten och sprid den vidare.



Tack för att du bidrar. Sänd en extra tanke till Sabinas små barn! http://mittlivsabina74.blogspot.com/



Här kan du också beställa hennes bok som nyss kommit ut "Livet kan inte vänta"



Peter PC Carlsson



#23 - - Linda:

Underbara bilder och vad roligt att han gillade gröten:-)



Händer det något skoj i helgen då??



Kram

#24 - - Therese:

Thi vilken liten sötis:) Den där gröten letade jag efter ikväll i affären, dock utan resultat tyvärr. Fick hålla till godo med banan-gröten. Spännande att se vad min lilla dotter tycker om den.

#25 - - Therese:

Min dotter blir 8 mån. denna månaden men är född 3 mån. för tidigt så i utveckling och storlek blir hon som en 5 mån. bebis då.

Testade gröten imorse, gjorde bara på ½ dl. vatten men hon verkade gilla den:) Dock var gröten lite konstig tyckte jag, först blev den tjock men när den kallnade blev det som bara vätska av den.