#1 - - C:

Det låter kanon! Ok inte alltför sent på lördag då! Men middag blir kanonbra! Jaa du kommer älska Koh Phangan. Känns som om man sitter på en ö i thailand.. vågskvalp, blixtnedslag, regn, under en palmhydda... MYYYYS!



Ok 10 på söndag it is. Blir kanon det med! :) Fun fun!!

#2 - - JOSSAN:

jajättefin! var är den ifrån?

#3 - - elisabet:

Åh vad den ser mysig ut!

#4 - - Nicole Snitchy.blogg.se:

Gud vilken mysig kofta! Den vill jag ha! =) Har precis gett J sina presenter :D äntligen! s

Han vart lite förvånad över tröjan, hur har du fixat d? fråga han. haha jätte kul.

Jag tänkte göra morotskaka idag också=) men känner att jag inte hinner det. Ska nog göra en kladdkaka istället. Och J gjorde sockerkaka igår till idag. Tycker om när den stått en dag.

Ska fixa till lite här nu.Ha en bra dag. Kram

#5 - - Lina:

Vilken fin =)

#6 - - Lovisa:

Åh, vilken härlig! :)



Svar: Okej, tur det i alla fall.. Jo, allting är bra.. Lugnt och skönt, eftersom jag är ledig hela veckan! :)

#7 - - C:

Ja, asså jag e helt såld på det där bordet. Jag hade aldrig sett det förren jag såg det hemma hos Jossan och bara älskade det direkt. Har velat haft det sen dess men det har varit helt slut i lager i flera veckor, ÄNTLIGEN har det kommit in!!! :)Kommer passa skitbra till soffan som är brun/beige melerad. På fredag ska vi dit och köpa.



Jaa, jag såg det på bilden med er nya soffa! Det passar ju skitbra! Kul! Runt känns bra till en så pass fyrkantig soffa. annars blir vardagsrummet så inrutat :D



Jaa älskar väskan såå mkt!!!! hihi!!!





#8 - - Anonym:

God kväll snäckan..Allt är bra med mig..Trött men det har varit en bra dag...jobbat på som vanligen men har de lättaste jobben nu..skönt att slippa springa på maskinerna o slita o stressa...Min lagledare är på min sida så det är så himla skönt...Så nu är det slappo tider framför mig...bra att de tog det så bra...har varit på stan med min vän o fikat o shoppat...Ska bara slappa resten av kvällen.krammar

#9 - - Fru Evelina:

ruskigt mysig! vad hittade du den godbiten?



kram