Lördagen...


Igår så gick jag upp och fixade till mig. Mannen var seg och tog sån lång tid på sig. Jag hann göra allt och då var han inte ens klar. Jag frågade honom om vi verkligen skulle åka iväg eftersom han såg ut som skit. Han har varit dålig i några dagar nu men vägrar att vila. Men han mådde så bra såååå (yeah right). Vi kom tillslut i väg iaf och hämta brorsan som skulle hjälpa till. Sen åkte vi först till skärholmen - för killarna skulle in på nån databutik där. Jag tyckte det va heeelt okej eftersom jag gärna gick i de andra affärerna =) Vi sa även att vi skulle käka där.

Står inne på H&M och kikar på allt möjligt. Då går det en tjej förbi mig och ler och säger hej. Ja fatta verkligen ingenting *trög* och sa bara hej tillbaka. Men sen slank slanten ner då jag såg att det var Izabell!! Bredvid stod Richard. Shit, var ju inte igår jag såg dem. Var ju en del som hade hänt sen sist, så vi stod där och babbla ett bra tag. Bland annat så är Izabell gravid hon med, de väntar sitt tredje barn. Kollade ner i vagnen och såg två. Så ja utbrast, är det två nu? haha. Jag hänger ju inte med här. Var iaf skoj att ses och snacka lite skit om livet rent allmänt.

Blev inte så mkt kollandes i butiker med andra ord. Mannen ringde och jag sa åt dem att jag stod på H&M. Tydligen tog jag så lång tid på mig så de kom och hämta mig! Oops! Så vi sa hej då till familjen söderström och så blev jag eskorterad till food quarten där vi käkade lunch =P Blev såklart pasta !!


Efteråt så åkte vi till Heron Ciity. Grabbarna hade en del ärenden där med, så då knatade jag runt på Mio och sen nere på Hemtex. Sen var grabbarna klara. De hade tom hunnit att hämta soffan! Gick snabbt som bara den. Och smidigt kan vi ju säga. Vi kom hem och ställde in soffan och så. Den är fortfarande nerpackad eftersom vi har kvar den gamla soffan. Ganska skönt om vi slipper att bryta upp förpackningen innan vi ska flytta. Allt blir så mkt lättare då. Men mannens fingrar kliar, så vi får se hur det kommer att gå *S*

Jag stannade sen hemma medans bror och mannen åkte och lämna tillbaka släpet. Jag passade på att ta en långpromenad med hunden. Fick sen skynda mig hem eftersom det skulle helt plötsligt komma någon och köpa våra sängbord. Var helt slut efter det. Plockade undan lite hemma och lagade mat och diska. Så satte vi oss och åt. Mannen skjutsade hem brorsan och då hann jag plocka ännu mer. Men sen fick det vara bra.

Vi satte oss i soffan och myste. Båda var dock så slut så vi gick och la oss. Mannen som är förkyld började snarka och efter en timme orkade jag inte längre. Hade det inte varit så att jag är så höggravid så hade jag själv lagt mig på soffan. Men min rygg orkar inte med det. Så han blev i stort sett utkastad. Stackarn. Men jag sov sen så gott och han med. I två nätter i rad nu så har han snarkat nämligen, så jag har inte fått någon ordentlig sömn och sen så ligger jag och väcker honom hela tiden med för att han ska röra på sig. Så båda tjänade på att han skulle ligga i soffan. Blir troligtvis så ikväll igen.

Mannen har nu gått igenom halva mitt vitaminföråd inkl nässprayer vi har haft hemma. Han är jäkligt dålig. Sämre idag. Han blir bara sämre och sämre. Men han vägrar vila. Så nu sa jag åt honom att inte lämna soffan. Har gått ganska så bra förutom att han har gnällt om att han är uttråkad. Men nu har han flyttat in till sängen iaf. Var ju ett bra val. Hoppas han kan sova lite mer nu. Nu ska jag fortsätta med mitt bak =)