Förlossningsförberedelser...


Jag kan ju inte påstå att jag har haft den roligaste dagen idag. Varit kaos från början till slut (än så länge). Har fått foglossning och det är inte så jäkla roligt. Så jag har sovit jätte dåligt hela natten. värkte så mkt så att värken gick ner i hela vänstra sidan av benet, sen hela höften, framtill på magen och bak  ryggen. Sen en galen unge som körde sin disco dans där inne, lr va det karate? minns inte. Knöglar. Inte skönt.

På det så tog ja en promenad och kände mig bättre, så ja åkte till farsta. Där ja fick en tant ligga på golvet död. Bröt totalt ihop och ringde mannen. Va bara så otäckt och minen på de äldre som stod bredvid var bara hemsk. Hjälpte ju inte att tanten va liten, hade röd jacka och vitt hår med en hörselapparat så det påminde mig om mormor. Usch!

Kom hem och ryggen har startat värka igen. Ansiktet har domnat bort. Känner mig ju jäkligt svullen i ansiktet, men ändå. Ja har tom lyckats bita mig inne i kinden pga svullnaden. Ja hoppas det slutar snart.. Inte så jäkla bekvämt kan ja ju säga..

Så ska man iväg på förlossningsförberedelser del två ikväll. Ska handla om lite mer otrevliga saker vad jag förstod det som. Så jag ska åka inom en timme. Så det är lite krisigt med tid för att hinna med.. Så ja ska ta å sätta fart här nu, ta en snabbrunda med hunden. Sen ska jag in till skanstull och möta mannen som kommer från jobbet. Förhoppningsvis så får jag en bättre kväll!
#1 - - Anonym:

Låter verkligen inte som en höjdar dag direkt =(

Uscha. Får hoppas det går bra med förlossnings saken.

kram

#2 - - Anonym:

Usch låter som en jobbig dag :( Hoppas morgondagen blir bättre :)

#3 - - Lovisa:

Min helg blev faktiskt riktigt bra till slut! En hel dag med trevligt sällskap och en mängd filmer och en dag för jobb då! :)

#4 - - Christelle:

Oh, längesen jag var inne här och tittade! :D gud så spännande med lillkillen som är på väg!

#5 - - lin<¨:

#6 - - lina:

Fan va jobgt gumman...

#7 - - Tessi:

lät ju trevligt ;D

typ inget :S skit drygt men mne