Förlossningsförberedelser del 2

Då var förlossningsförberedelserna över. Känns ganska så skönt. Visste det mesta, men ja känner mig mer nervös nu än innan. Kan ju bero på att det är så nära nu, men ändå. Hon målar ju upp sådana bilder. Inte på ett negativt sätt, men jag som har så lätt å stressa upp mig själv tänker på det mest bisarra. Men det kommer att gå bra. Har haft mycket drömmar på sistone som handlar om att mitt vatten har gått *S* Det kommer då man minst anar det.

 

Satt däremot inte kvar hela kvällen ut för jag hade så himlans ont i ryggen tillslut plus att det värkte som bara den i undersidan av magen. Jag har ju som ett undrbart bälte där av värk. Mys! Blir ju inte bättre av att vi tog tuben hem, går ju så snabbt – men trapporna upp där *AJ* Sen kommer man hem och då fungerar inte rulltrappan här. Blir tokig. Snart kommer jag att vägra åka t bana för att rulltrappan inte fungerar. Har man en unge som är nere i höften å sparkar å jävlas, då vill man inte lyfta på benet mer än nödvändigt.

 

Har däremot sovit jätte skönt i natt, vilket var hur najs som helst. Klart hade jag mina kisspauser, men det ser jag som rutin nu för tiden då jag oftast vaknar samma tid varje natt. Vaknade utvilad!

 

Var ute en sväng med hunden och sen åkte jag till frissan och klippte mig. Blev bara klippning i topparna och sen blev det en lugg. Sen även så färga jag håret lite mörkare. Så nu känns det mer som jag igen. Trivs bättre då håret är mörkare. Men nu är jag nöjd!

 

Ska kila ut med hunden nu i det gråa trista vädret. Sen ska ja göra lite nytta med disk och laga mat till älskade och mig. Får se om vi ska kika på en film eller något ikväll. Blir alltid något. Mys !!