Bäckenbälte..

Igår var ingen höjdar dag. Skulle över till Lotta som fyllde år, men efter promenaden med hunden (som tog dubbla tiden) så kunde ja knappt gå. Hade sån hemsk värk. Jag försökte vila, men det hjälpte inte. Inte heller värmekudden eller en 40 min lång varm dusch. Hjälpte ju inte att mannen inte kunde komma hem i tid för att han blev fast på jobbet. Så ja va tvungen att  klä  på mig och kila ut med hunden en gång till. Jag skulle bara ta min 5 min runda. Men det tog 15 min istället. Kom halvvägs och trodde att jag skulle kräkas rakt av. Var jäkligt dumt att kila ut, men ja kunde inte låta hunden få vänta. Annars hade han inte fått gå ut alls på 7 timmar. Mannen tog en ordentlig runda med hunden sen då han kom hem. Hjälpte mig med att få på mig tofflorna och ta hand om mig. Var bara en allmänt pissig dag måste jag säga.

Idag känner jag mig bättre, inte toppen, men än så länge mkt bättre än igår. Ringde sjukgymnasten i morse och fick en tid redan idag för att prova ut ett bäckenbälte. Nästa vecka ska jag dessutom på nån rygginformation för gravida. Kan hjälpa mig de sista veckorna. Allt som underlättar tar jag ju! Man får fylla i en egent smärtteckning som de sen utgår i från. Man får information om hur min kropp påverkas och sen även om hur man kan förebygga och lindra besvären. Och sen så går de igenom ett träningsprogram som är anpassat för just mig. Tyckte det lät intressant. Borde ha gått på detta för flera veckor sen. Men inte visste jag att sådana här informations möten fanns.

Ska iaf vara där halv fem idag. Fick prata med en jätte trevlig kille som jag ska träffa. Fick berätta om mina besvär etc. Han lät verkligen super bra. Verkligen i mån om att göra det bästa för mig. Ah gillar sådana här människor! Får se hur det går. Ska iaf till rosenlundssjukhus som sagt var senare idag. Mannen kommer hem och följer med dit. Så då slipper ja ju gå oxå. Vi tar bilen!

Annars så ska vi åka och handla. Behöver fylla upp kylskåpet med lite grönsaker och mjölk och sånt. Även med frukt. Ja det blev en liten lista iaf.

Måste åka till farsta, men jag vet inte om jag orkar idag. Kankse kan flirta med mannen om att åka dit. Är bara så uttråkad just nu. Funtar på å ta mannens kryckor och stapla mig dit iaf. Får se hur jag gör helt enkelt. Är ju så skönt väder ute idag så jag vill nästan ut bara för det.