Match...


För en gångs skull så ska ja kolla på match. Den går på canal+ så ja har beställt hem matchen - man kan se den då via internet. Skit bra bild måste ja säga. Så kan ja ju surfa samtidigt *S*
#1 - - sara:

Nä jag vet, såg att länken inte funka...kolla på kjolen idag, men den satt tyvärr inge bra på mig:( Men lite annat fick jag med mig hem. Det känns som om det enda jag gör är att shoppa, jag har så mycket påsar i rummet men saker jag inte ens tagit upp än och det jag har lagt upp nu på bloggen är bara hälften av allt...borde väl lugna ner mig lite, men det blir ju lätt så ny när jag tjänar pengar, så skönt att kunna köppa vad man vill!



Jag förstår att det inte är kul att inte kunna shoppa kläder, men som sagt, du får ta igen det sen =)



Jo jag ska försöka komma iväg till läkaren, har kännt mig riktigt dålig de senaste två veckorna. Är konstant trött och yr i skallen. Känns som att jag är full dygnet runt, vilket är riktigt obehagligt. Har även blödit näsblod och mår sjukt illa ibland. Vaknar upp mitt i natten och är helt genomblöt av svett...Och så lungorna på det Man blir nästan lite orolig!



Jag förstår att din ork inte är på topp, ändå verkar det som om du får en jäkla massa gjort! =) Måste vara så skönt att graviditeten börjar gå mot sitt slut, tycker det har gått så snabbt. Kommer ihåg den där gången när vi möttes på perongen och jag frågade om du var gravid...sjukt hur fort tiden går!

#2 - - Anonym:

Mådde bra när man vaknade men nu känner jag mig febrig o så himla trött igen..jobbugt..får se om man orkar jobba i morgon..HA en skön tisdag.krammar