Ge mig allt!

Fasen ge mig allt crap som finns! Jag måste bara ha! Jag är sugen på allt. Vaknade i natt och ville ha godis. Mitt i natten.. Som tur var så hade vi ju inge hemma. Då hade den påsen varit tom då jag vakna. Nu är jag sjukt sugen på god pasta och sen en stor gotte påse. Sitta i soffan med älsklingen och kolla på serier.. Fy fasen så skönt det skulle vara..

Älsklingen är nyttig och är ute å springer i ösregnet. Han har varit väldigt aktiv här de senaste dagarna. Så skönt att se. Hoppas det håller i sig en längre tid, för han måste börja gå ner i vikt, så knäna blir bra och så att hans levervärden fixar till sig. Men jag vet att han kan göra det. Ska göra mitt bästa för att hjälpa honom. Har försökt att mana på och berömma honom så mkt ja kan, ja hoppas det hjälper lite iaf. jag är sugen på godis å han måste träna. Vet inte hur ja ska få ihop det idag, få väl äta i smyg =)

Var hemma hos Jonas igår och hade en trevlig middag. Kom hem runt midnatt och då fixa mannen WallE åt Annika och Greggan. Så då fick han en liten tour av den underbart städade å extremt stökiga lägenheten där allt står hitt som hatt. Fy fan, snart så flyttar vi.. sååå snart!!!! Vill bara bort härifrån..

Nej nu ska ja klä på mej här, för mannen och jag ska iväg och luncha. Muntra upp oss i det trista gråa och regniga vädret. Ska bli najs. Om jag bara kan bestämma mig vad vi ska käka. Har en kvart till på mig *s* Spännande =)
#1 - - sara:

Hejsan,

Jo tack det är bara bra med mig, har slutat med inhalatorn men känner fortfarande av bland att det är svårt med andningen. Ska gå på återbesök hos läkaren tänkte jag, kolla en sista gång. Det enda positiva med det hela är väl att jag har gått ner 5 kilo bara för att jag inte har haft någon aptit =)

Träffade Patrick igår men någar tidningar nämnde han inte, får ta det nästa gång.

Ja nu är det ju inte alls lågt kvar tills lilla Theo kommer =) Ska bli så spännande!



Jag får baka en kaka till dig som du kan ha i kylskåpet och ta när suget kommer, haha =)

Hoppas att du får en trevlig söndag, kram!