Barnmorskan & Lunch...


Var hos barnmorskan igen, jag bor ju där =) Allt var bra som vanligt och ungen är redo att komma ut, fixerad å klar. Gjorde lite smått ont då hon klämde idag, men inte så farligt ändå. Var värre då hon klämde med foglossningen där.. Men jag är mindre öm nu tack vare det där bältet *löv it* Åkte sen in till gallerian och mötta upp Annika. Blev soppa som vanligt. Drömde tom om svamp soppan i natt, såååå god den är (på riktigt alltså). Blev sååå mätt, Annika tog en yoghurtglass, men jag orkade verkligen inte. Led av min svett attack jag hade (hatar å svettas, ska bli skönt å få återgå till det "normala") Sen så hann vi inte så mkt mer. Jag kikade inne på hm en snabbis. Hittade ett par strumpbyxor till i grått som var från mamma avdelningen, så najs med en annan färg än svart på strumpisarna.. =)

Förresten, jag kan inte fatta att det är okt idag. Hur sjukt är inte det. I somras så kändes det som en evighet tills nu, men nu är man här.. Det är höst, och det är höst med besked. Regn och rusk, kallt. Men det är mysigt ändå på någe sätt. Inte att det regnar däremot, men när det är en solig dag och träden byter färger. Myyyys! Ska strax ta och knata ut med hunden. Sen kommer älsklingen hem och då blir det mat och serier i massor =)
#1 - - Anonym:

Alltid kul att träffa vän då o då..& äta gott...Skulle i dag men orkade inte efter jobbet är så himla trött...Ska snart slappa i soffan...vänta in min kära sambo sen är det middag..stor kram på dig

#2 - - Jen:

Fint kollage du har gjort!

Va spännande att det är snart dax. Känns allt ok och så med förlossningen.

Kram