Hemma..

Vecka 40+0
Var på kontrollen i morse. Allt såg bra ut och jag var öppen 2 cm. Dvs så hände det sååååå lite på 30 tim. Ultraljudet var bra och så fick jag en tid för igångsättning på ons. Hon ville avvakta eftersom ja hade så pass mkt värkar ändå. Kändes så skönt att bara få åka hem. Jag har ju valt huddinge sjukhus nu, efter många om och men. Mådde inge vidare då vi stod utanför akuten i morse och mindes att sist vi stod på just det stället så var det för att lämna av mormor där för 1½ år sen. Det är av just den anledningen som jag inte vllle föda på huddinge. Både morfar och mormor dog där.

Anledningen till att ja inte valde sös är av flera orsaker. Hört en massa skit om dem. Började då Bambi först pratade om sina undersökningar som hon hade gjort där innan. De var inga trevliga! Men då byggde de om huddinge så papporna kunde inte sova kvar. Och jag som har issues med sjukhus minst sagt - ja jag vill kunna ha maken där. Å speciellt om jag ska föda på huddinge för all historik. Så då tog ja bort huddinge ändå och fortsatte inriktningen på sös. Men så var ju L syrra där förra måndagen och födde och hon hade haft en riktigt hemsk förlossning och jag kände då att jag vägrar åka dit. Tog kontakt med huddinge och prata med dem och nu är det inte samma ombyggnad där. Så det är ju alltid någe. Jätte trevlig var hon jag pratade med. Sen om man får plats där sen är ju en annan femma. Men det återstår att se..

Tillbaka till i morse.. Undersökningen gjorde förbannat ont. Jag vet inte vad det var, men usch asså. Va värre än värkarna (även om dem var smärtsamma). Jag trodde nämligen att ja skulle svimma. så ja kände. Men tillslut så var iaf undersökningen över. Hade världens goaste läkare! Kom hem och var helt slut. Käka lite och så gick ja å la mig. Försök till vila. Låg i sängen mellan 12-14 iaf. Men sen kl 13 idag så har värkarna varit mer eller mindre jämnstarka och så kommer dem med 10 min intervall.

Har skrivit på det här inlägget så länge nu så för en timme sen så börja de komma oregelbundet. inte mindre. Ibland kommer de var 5:e min, ibland var 7:e. Men värst är dem som laddar - tex då det tar 14 min innan nästa värk. Då kan du ge dig fan på att det gör ont. Sist ville ja kräkas. Mysigt värre. Ska ta å lägga mig i ett varmt bad innan vattnet går. Passa på. Kan ju hjälpa något.
#1 - - Helena:

Oj det låter som den kommer när redan innan onsdag. Det blir skönt när det är över, kan tänka mig att det gör ont!Skall tänka på dig!

#2 - - Nina:

Jag hade med en massa värkar som var oregelbundna.. Mina höll på i 24 timmar innan jag åkte in till sjukhuset..



Hoppas det kommer igång snart! Han kommer att födas på min dag ;)



Håller tummarna för att allt ska gå hur bra som helst!!

#3 - - linn holm:

läste någonstans att tisdagar är den vanligaste dagen då barn föds :) du får säkert din theodor imorgon :) eller nu är klockan över 00.00 :) så idag :)

#4 - - Anonym:

åh fyyy fan! I remember... =/ inte kul med verkar! men det är ju värt det när lilleman kommer! =)

han kanske redan har kommit??



kram kram

#5 - - Knutte:

Hehe nej iofs med snö kan det inte misslyckas :P

Oj, två veckor över tiden, då är det snart dags, håller tummarna :)